betty_labrador Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 no to spryskac czyms na mokro, rozczesac i gotowe :p po co zaraz niszczyc termicznie takie ładne włosy ;) Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kincia przepraszam ale te Twoje zdjęcia stają się nudne już :roll:Fakt faktem to galeria dogomaniacka ale trochę dużo tych fot dajesz,a jak widzisz coś mało osób je komentuje:roll:. Albo te filmiki co jak pare osób powiedziało,że są bez sensu. Wydaje mi się,że nie pokazujesz siebie na tych fotkach tylko jakie Ty życie prowadzisz:roll: Mysia bardzo ładne zdjęcie i też sądze żebyś nic z włosami nie robiła bo masz bardzo ładne i widać,że fajnie się układają;) Quote
Acia_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kincia boskie foto :loveu::loveu: http://i28.tinypic.com/29xjbb4.jpg Quote
malawaszka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 KaRa_ napisał(a):Kincia przepraszam ale te Twoje zdjęcia stają się nudne już :roll:Fakt faktem to galeria dogomaniacka ale trochę dużo tych fot dajesz,a jak widzisz coś mało osób je komentuje:roll:. Albo te filmiki co jak pare osób powiedziało,że są bez sensu. Wydaje mi się,że nie pokazujesz siebie na tych fotkach tylko jakie Ty życie prowadzisz:roll: ojj Kara Kara - a jak wstawiali tu swoje foty tylko Orzech i Paulinka to Ci nie przeszkadzało, zresztą Rose też sporo wstawia :eviltong::eviltong::eviltong: mnie tam nie przeszkadza, że te same osoby wstawiają - jak lubią ;) Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 malawaszka napisał(a):ojj Kara Kara - a jak wstawiali tu swoje foty tylko Orzech i Paulinka to Ci nie przeszkadzało, zresztą Rose też sporo wstawia :eviltong::eviltong::eviltong: mnie tam nie przeszkadza, że te same osoby wstawiają - jak lubią ;) Ale nie tak czesto i takich ilościach;)bo ja lubię jak ktoś da raz na jakiś czas i widać zmianę o!:eviltong:Jak to się ludzie zmieniają to miło się ogląda, a tak widze tylko ubrania zmieniające się:evil_lol:chyba,że chodzi o pokazanie stroju toć też można na ten temat komentarze dawać co się nam podoba a co nie:lol: Quote
JIM Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Beznadziejne foty.... te same osoby wstawiają - jak lubią ;-) No jak lubia to niech wstawiaja ale jaki jest sens wstawiania fot, ktore uwazaja za beznadziejne? To jest dla mnie dziwne. Skoro juz chce sie ktos pokazac to niech juz nie pisze, ze brzydko wyszedl itp skoro i tak wiadomo, ze wybiera te na ktorych najlepiej wyszedl :lol::lol::diabloti: Quote
Kincia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 KaRa_ napisał(a):Kincia przepraszam ale te Twoje zdjęcia stają się nudne już :roll:Fakt faktem to galeria dogomaniacka ale trochę dużo tych fot dajesz,a jak widzisz coś mało osób je komentuje:roll:. Albo te filmiki co jak pare osób powiedziało,że są bez sensu. Wydaje mi się,że nie pokazujesz siebie na tych fotkach tylko jakie Ty życie prowadzisz:roll: Zazdrościsz?:roll: Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kincia napisał(a):Zazdrościsz?:roll: Nie moja droga:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo niby czego?:evil_lol: Quote
Kincia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 KaRa_ napisał(a):Nie moja droga:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo niby czego?:evil_lol: To czemu czepiasz sie tylko mnie? Quote
Kida i Olo Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No dziewczynki, grzecznie proszę, koniec kłótni. Tu przepraszam za wielkość i kolor, ale bawiłam się w programie graficznym i zamiast kliknąć na ,,zapisz jako" kliknęłam na ,,zapisz" :oops:. Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kincia napisał(a):To czemu czepiasz sie tylko mnie? Nie czepiam lecz mówię,że lekka monotonia tutaj się dzieje :evil_lol: ze trzeba bylo założyć galeria naszych ciuszków:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Julix napisał(a):Czapki na pewno. no, no czapka super:evil_lol::evil_lol:tez chcę taką tylko,że oczowchodzący* róż:evil_lol: Quote
Kincia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='KaRa_']Nie czepiam lecz mówię,że lekka monotonia tutaj się dzieje :evil_lol: ze trzeba bylo założyć galeria naszych ciuszków:evil_lol: Kida fajne foto. Tak jak napisała "malawaszka" ze jak inni wstawiali swoje foty to bylo dobrze. A jak tylko ja zaczelam wstawiac to juz masz jakies waty. Chociaz wstawiam foty a nie robie offa z tej galeri. Quote
Kincia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 KaRa_ napisał(a):no, no czapka super:evil_lol::evil_lol:tez chcę taką tylko,że oczowchodzący* róż:evil_lol: To sobie kup. Jak ci tak bardzo nie pasuje to zaloz galerie ciuchów to bede wklejac tam foty. Quote
Kincia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 KaRa_ napisał(a):no, no czapka super:evil_lol::evil_lol:tez chcę taką tylko,że oczowchodzący* róż:evil_lol: To sobie kup. Jak ci tak bardzo nie pasuje to zaloz galerie ciuchów to bede wklejac tam foty. Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No wstawiają inni zdjęcia ale nie po 5/10 :evil_lol: raczej 2/3;) Żeby nie było wstawie swoje zdjęcie:evil_lol:moja czapeczka jest najładniejsza:evil_lol:nikt nie ma takiej ładnej jak ja na tym zdjęciu:loveu: Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kincia napisał(a):To sobie kup. Jak ci tak bardzo nie pasuje to zaloz galerie ciuchów to bede wklejac tam foty. Fakt,faktem taka galeria mogła by byc ale raczej na Offie:-( bo człowiek o modzie duuużo się moze dwoiedzieć:cool3: Quote
rose Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 malawaszka napisał(a):, zresztą Rose też sporo wstawia :eviltong::eviltong::eviltong: Oj przepraszam już nie będę:eviltong: choć nie wiem czy 3 zdjęcia to taka duża ilość. ale ok:eviltong: Quote
malawaszka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 haha ale to nie mnie przeszkadza a napisałam o Tobie boś Kary koleżanka :eviltong: Quote
KaRa_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 malawaszka napisał(a):haha ale to nie mnie przeszkadza a napisałam o Tobie boś Kary koleżanka :eviltong: Rose to przedewszytkim za dużo zdjęć wstawia,przez 15lat na nią patrze to chociaż niech tu da mi odpocząć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dzaga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ja bym coś wstawiła, ale jestem wqrwiona i próbuje coś z moich ciuchów zrobić, żeby się mnie po raz setny nie czepiali, że qrwa nie przychodzę na szkole święta ubrana na galowo. Spudnic w szafie nie mam w cale, bo na *** mi one? -.-' Nienawidzę. Jakieś, takie.. trzy 'na szybko' :D Quote
NightQueen Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kara całkowicie popieram z tą przesadną ilością zdjęć (z tym że mi przeszkadzają masowo wklejane zdjęcia kogoś innego :angryy:) Dzaga ja błagam, ale to błagam :modla::modla: daj jakieś normalne zdjęcie (nie od góry, od dołu, od prawej czy lewej, bez twarzy zasłoniętej włosami i bez tego głupiego znaku V robionego palcami) Quote
Recommended Posts