Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
ja uzywalam prostownice przed 3 lata xD codziennie prostowalam... teraz musze wlosy sporo scinac bo są strasznie popalone... no i mam dożywotni zakaz używania prostownicy

o, macie przykład - zbawiennego działania żelazka do włosów :razz:

Posted

no widzicie co robia sztuczne dodatki do wlosow i wspomagacze? ja jakos nie widze potrzeby ulepszania wlosow chemicznie, ani termicznie. Uzywam tylko suszarki, czasem zrobie loki, ktore trzymaja sie krotko ale wiem ze wlosy sie nie niszacza przez to. Nie farbowalam nigdy, nie utrwalalam, po co to komu ;) Naturalne najlepsze :) no nie Justynko? ;)

ps. widze ze zaraz sie tu wyodrebni nowy kolejny watek o pielegnacji wlosow :lol: )

Posted

[quote name='betty_labrador']Naturalne najlepsze :) no nie Justynko? ;)

ps. widze ze zaraz sie tu wyodrebni nowy kolejny watek o pielegnacji wlosow :lol: )

No wiec właśnie. Najlepiej jak ktoś narzeka, że co drugi dzień myć musi, a w większości przypadków to sprawa nadmiaru kosmetyków i męczenia nimi włosów.
Szampon + odżywka. A farbować zaczne jak osiwieje ! :eviltong:

A co, niech sprzątają modzi ! [znam ten ból :diabloti:]

http://fotozrzut.pl/zdjecia/3d1c11201b.png kobieto ! oczy sobie zepsujesz !

Posted

[quote name='Justa']No wiec właśnie. Najlepiej jak ktoś narzeka, że co drugi dzień myć musi, a w większości przypadków to sprawa nadmiaru kosmetyków i męczenia nimi włosów.
Szampon + odżywka. A farbować zaczne jak osiwieje ! :eviltong:

A co, niech sprzątają modzi ! [znam ten ból :diabloti:]

http://fotozrzut.pl/zdjecia/3d1c11201b.png kobieto ! oczy sobie zepsujesz !

hehe no wlasnie ;) a osiwiec mozna juz przedwczesnie- jak za duzo stresow i zmartwien oraz nerwów :lol:

Basiu ladnie, ale skroc moze ta grzywke lekko -chyba ze to do zdjecia tylko tak ;)

Posted

dzieki a apropo włosów to ja prostuje od 10 lat co drugi dzień mam swietny preparat po którym lsnia włosy i prostuja moje loki w zastraszajacycm tempie i przepdewszystkim nie niszcza sie mimo czestego uzywania zelazka to got2b- schwarzkopf shine styling spray taki rożowy rewela:-o

Posted

aha a jezeli chodzi o pryszcze :placz: to miałam kiedys tego tyle na ryju :roll: ze wołali mnie pryszczyca :):roflt::roflt::sweetCyb::bigcool::megagrin::megagrin::grin::sg168::biggrina::evillaug::grins::haha:
samo przeszło no.... może troszke pomogły tabletki hormonalne :diabloti:

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
a ja myje codziennie ;p

BlackSheWolf napisał(a):
Kincia a ja juz te fotki widzialam :D :D
Witamy Basie i BArniego :D

Wiem wiem :cool3::cool3:
Ja twoje tez juz widzialam :D

Posted

Postanowiłam NIC z nimi nie robić tylko tam troche sobie takim magicznym czymś wymodelować rano (jakaś szczotka okrągła z wypustkami xD nie wiem jak to się nazywa :roll:) i tyle ;) fotki? Zaraz chyba dodam.. :hmmmm: Justyna, śliczne masz włosy :loveu:

Posted

betty_labrador napisał(a):
po co Ci prostowac wlosy? bardzo ladne masz naturalne ;)

Największy mam problem jak się czasem rano obudze, każdy włos na inną stronę świata, jakieś dziwne fale i odstające kosmyki :evil_lol: Mozna powiedzieć artystyczny nieład :diabloti: