BlackSheWolf Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 ja uzywalam prostownice przed 3 lata xD codziennie prostowalam... teraz musze wlosy sporo scinac bo są strasznie popalone... no i mam dożywotni zakaz używania prostownicy Quote
Justa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 BlackSheWolf napisał(a):ja uzywalam prostownice przed 3 lata xD codziennie prostowalam... teraz musze wlosy sporo scinac bo są strasznie popalone... no i mam dożywotni zakaz używania prostownicy o, macie przykład - zbawiennego działania żelazka do włosów :razz: Quote
Unbelievable Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ja nie farbuję... mam poniszczone głownie końcówki. Mi wystarczy jak raz przejadę po grubym paśmie i już mam proste.. do tego kosmetyki z salonu do prostowania, szampony i odżywki. Dużo to daje... Quote
BlackSheWolf Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Justa napisał(a):o, macie przykład - zbawiennego działania żelazka do włosów :razz: a no :cool3: nigdy więcej prostownicy:placz: Quote
betty_labrador Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 no widzicie co robia sztuczne dodatki do wlosow i wspomagacze? ja jakos nie widze potrzeby ulepszania wlosow chemicznie, ani termicznie. Uzywam tylko suszarki, czasem zrobie loki, ktore trzymaja sie krotko ale wiem ze wlosy sie nie niszacza przez to. Nie farbowalam nigdy, nie utrwalalam, po co to komu ;) Naturalne najlepsze :) no nie Justynko? ;) ps. widze ze zaraz sie tu wyodrebni nowy kolejny watek o pielegnacji wlosow :lol: ) Quote
Justa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='betty_labrador']Naturalne najlepsze :) no nie Justynko? ;) ps. widze ze zaraz sie tu wyodrebni nowy kolejny watek o pielegnacji wlosow :lol: ) No wiec właśnie. Najlepiej jak ktoś narzeka, że co drugi dzień myć musi, a w większości przypadków to sprawa nadmiaru kosmetyków i męczenia nimi włosów. Szampon + odżywka. A farbować zaczne jak osiwieje ! :eviltong: A co, niech sprzątają modzi ! [znam ten ból :diabloti:] http://fotozrzut.pl/zdjecia/3d1c11201b.png kobieto ! oczy sobie zepsujesz ! Quote
betty_labrador Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Justa']No wiec właśnie. Najlepiej jak ktoś narzeka, że co drugi dzień myć musi, a w większości przypadków to sprawa nadmiaru kosmetyków i męczenia nimi włosów. Szampon + odżywka. A farbować zaczne jak osiwieje ! :eviltong: A co, niech sprzątają modzi ! [znam ten ból :diabloti:] http://fotozrzut.pl/zdjecia/3d1c11201b.png kobieto ! oczy sobie zepsujesz ! hehe no wlasnie ;) a osiwiec mozna juz przedwczesnie- jak za duzo stresow i zmartwien oraz nerwów :lol: Basiu ladnie, ale skroc moze ta grzywke lekko -chyba ze to do zdjecia tylko tak ;) Quote
Kincia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='BlackSheWolf']a ja myje codziennie ;p Ja tez :P Quote
Basia i Barni Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Znacie czy nie znacie . przedstawie sie Basia i Barni :) ha ha :diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Kincia a ja juz te fotki widzialam :D :D Witamy Basie i BArniego :D Quote
Basia i Barni Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 dzieki a apropo włosów to ja prostuje od 10 lat co drugi dzień mam swietny preparat po którym lsnia włosy i prostuja moje loki w zastraszajacycm tempie i przepdewszystkim nie niszcza sie mimo czestego uzywania zelazka to got2b- schwarzkopf shine styling spray taki rożowy rewela:-o Quote
Basia i Barni Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 aha a jezeli chodzi o pryszcze :placz: to miałam kiedys tego tyle na ryju :roll: ze wołali mnie pryszczyca :):roflt::roflt::sweetCyb::bigcool::megagrin::megagrin::grin::sg168::biggrina::evillaug::grins::haha: samo przeszło no.... może troszke pomogły tabletki hormonalne :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 a preparat ten kupisz w kazdym rosmanie za 18 zł takze po latach poszukiwań to naprawde dla mnie maleńka suma:p Quote
Kincia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 BlackSheWolf napisał(a):a ja myje codziennie ;p BlackSheWolf napisał(a):Kincia a ja juz te fotki widzialam :D :D Witamy Basie i BArniego :D Wiem wiem :cool3::cool3: Ja twoje tez juz widzialam :D Quote
Dzaga Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Postanowiłam NIC z nimi nie robić tylko tam troche sobie takim magicznym czymś wymodelować rano (jakaś szczotka okrągła z wypustkami xD nie wiem jak to się nazywa :roll:) i tyle ;) fotki? Zaraz chyba dodam.. :hmmmm: Justyna, śliczne masz włosy :loveu: Quote
Mysia_ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witamy Basię i Berniego :cool3: Co do prostownia włosów, to mi zdarza prostować, ale z reguły nie mam na to czasu :eviltong: Quote
Dzaga Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Mysia :loveu: ładnie. Ale Cii, my się teraz Justynką zachwycajmy :loveu: Quote
rose Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Mysia, jakie ładne uśmiechnięte zdjęcie;) Quote
Dzaga Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Mysia zawsze jest ładna, tylko się nie pokazuje :loveu: Quote
betty_labrador Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Mysia_']Witamy Basię i Berniego :cool3: Co do prostownia włosów, to mi zdarza prostować, ale z reguły nie mam na to czasu :eviltong: http://images32.fotosik.pl/156/a910b271e34cab76.jpg po co Ci prostowac wlosy? bardzo ladne masz naturalne ;) Quote
Mysia_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 betty_labrador napisał(a):po co Ci prostowac wlosy? bardzo ladne masz naturalne ;) Największy mam problem jak się czasem rano obudze, każdy włos na inną stronę świata, jakieś dziwne fale i odstające kosmyki :evil_lol: Mozna powiedzieć artystyczny nieład :diabloti: Quote
Recommended Posts