Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rinuś']To może ja odsłonię tą swoją drugą twarz :evil_lol::evil_lol:
od razu mówię,że nie palę :eviltong:

wszyscy tak mówią :evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']emdziolek fajna sesje mialas ;) ostatnia sposrod tych trzech poprzednio najlepiej wyszla:p
Tak sobie sie wygłupiałam, przymierzając studniówkowe sukienki moich sióstr:eviltong:
Dzięki:lol:

[quote name='Mysia_']mmm... ale laska :cool3: Znów kiecka :razz:
Bo ja lubiam takie kiecki:cool3: Dzieki:loveu:

[quote name='betty_labrador']no-niezla z Ciebie laska :razz:
Bo to ja:eviltong::eviltong:

Posted

ja kupiłam świetną ceramiczną prostownice za 89 zł :) nagrzewa się do 210 stopni, mi to wystarczy, a ja jak umyje włosy to potem mam po prostu loki :/ strasznie mi się kręcą ;)
no, ale żeby nie było offa....

:roll: :roll: :roll:

Posted

basia bonnie napisał(a):
ja kupiłam świetną ceramiczną prostownice za 89 zł :) nagrzewa się do 210 stopni, mi to wystarczy, a ja jak umyje włosy to potem mam po prostu loki :/ strasznie mi się kręcą ;)

O właśnie ceramiczna:eviltong: tego słowa mi zabrakło:eviltong:

Posted

Tinka:) napisał(a):
Włosy mi się trzymają! nawet bardzo dobrze, fryzjerka uznała że mam naturalne proste po pół roku nie ścinania i praktycznie codziennym prostowaniu.

to jakaś mało ogarnięta ta fryzjerka. dobry fryzjer powie ci, kiedy ostatnio farbowałaś i czym, spojrzy i wyczyta ci z włosów wszystko.
ja nie wierzę, że włosy traktowane temperaturą 200 stopni są zdrowe.

mam długie włosy i od samego codziennego czesania, ocierania o ubrania itp włosy się niszczą.
takz własnego doświadczenia ;)