NightQueen Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 a to macie jeszcze jedno moje bo długooo nie będzie następnego :evil_lol: tylko wyszłam jak dziecko :razz: i do tego blado :P Quote
betty_labrador Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 hehe small -sweet :p zmłodłaś przy młodym psiaczku :D Quote
NightQueen Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 betty_labrador napisał(a):hehe small -sweet :p zmłodłaś przy młodym psiaczku :D wiem wiem mam kretyńską minę :razz: nie powiem szczeniak dał popalić,przy takiej ilości zabaw zdziecinniałam :eviltong: Quote
betty_labrador Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 etam masz tylko minę - kretyńsko słodką :D Quote
NightQueen Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 betty_labrador napisał(a):etam masz tylko minę - kretyńsko słodką :D hyh tak wyglądałam w czasie przerwy miedzy lizaniem Dyzia :evil_lol: nie gadaj tylko dawaj swoje zdjęcie ;) Quote
Justa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 small ciężko ocenić czy dziecinnie wyszłaś, skoro nie wiem(y) przy jakiej granicy wiekowej się plasujesz :cool3: Quote
betty_labrador Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ja wiem przy jakiej smallus sie plasuje :P a ja zdjecie swoje? nie mam :D Quote
Justa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 betty_labrador napisał(a):a ja zdjecie swoje? nie mam :D Jasne jasne, a te z szafy? :razz: Quote
betty_labrador Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 etam :P tam to niewiele widac :P Quote
Justa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 betty_labrador napisał(a):etam :P tam to niewiele widac :P dlatego pytam o jakieś bardziej wyraźne :cool3: Quote
NightQueen Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='betty_labrador']ja wiem przy jakiej smallus sie plasuje :P a ja zdjecie swoje? nie mam :D oj Beti nie wymyślaj ;) na pewno masz zdjęcia i mi je dasz zaraz [quote name='Justa']small ciężko ocenić czy dziecinnie wyszłaś, skoro nie wiem(y) przy jakiej granicy wiekowej się plasujesz :cool3: wiecie wiecie :D (no niektórzy wiedza :P) zaraz cię na PW doinformuje :eviltong: Quote
betty_labrador Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Justynko musze takie najpierw zrobic ;] a w ogole jestem teraz na lapie w ktorym fot moich NIE MA :eviltong: Quote
Justa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 betty_labrador napisał(a):Justynko musze takie najpierw zrobic ;] a w ogole jestem teraz na lapie w ktorym fot moich NIE MA :eviltong: tylko winni się tłumaczą :diabloti: Quote
betty_labrador Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 heheh :P jakos nie czuje sie niczemu winna :D Quote
NightQueen Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 betty_labrador napisał(a):heheh :P jakos nie czuje sie niczemu winna :D a powinnaś :diabloti::diabloti: Quote
Justa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 smallpati napisał(a):a powinnaś :diabloti::diabloti: właśnie takie było moje przesłanie :razz::diabloti: Quote
NightQueen Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 betty_labrador napisał(a):pfy a to why ? :diabloti: Bo my tak mówimy z Justą :mad: daj zdjęcie bo wygrzebie twoje stare :D Quote
Justa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 smallpati napisał(a):Bo my tak mówimy z Justą :mad: daj zdjęcie bo wygrzebie twoje stare :D haha to już nie prośba - to groźba :mad::diabloti: Quote
betty_labrador Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 haha, TY mi grozisz? :D small uwazaj bo zaczniesz sie ubierac na czarno- nie rozowo :diabloti: hmmm .......Justa Ty swoich nie dawalas DAWNO :cool: Quote
NightQueen Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 betty_labrador napisał(a):haha, TY mi grozisz? :D small uwazaj bo zaczniesz sie ubierac na czarno- nie rozowo :diabloti: hmmm .......Justa Ty swoich nie dawalas DAWNO :cool: Oj Beti nie strasz mnie czernią :mad: bo też lubię (wyszczupla :P) jak nie dawała, dawała takie bez włosów :D Quote
Justa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 smallpati napisał(a): jak nie dawała, dawała takie bez włosów :D i bez włosów i z włosami - do wyboru do koloru :diabloti: Quote
betty_labrador Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 JUSTA masz peruke? :D Small bo stwierdze ze nalezysz do subkultury :D :eviltong: Fajne Rinus :D ladne wlosy ;) Quote
NightQueen Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 betty_labrador napisał(a): Small bo stwierdze ze nalezysz do subkultury :D :eviltong: hehe pewnie ja to skin jestem :D od urodzenia :evil_lol: Rinuś czy ty przebywasz tez w innych pomieszczeniach :P bo ciągle w łazience (?) jesteś hhe Quote
Recommended Posts