Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paulina87 napisał(a):
No ale narzeczony jest zapracowany więc można mu wybaczyć :p

no to powinien Ci wynająć tragarza :diabloti: W końcu musi dbać o matkę swoich dzieci :evil_lol: No chyba, że ona czuję się na siłach i z własnej nieprzymuszonej woli mu wybacza :lol:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina87 napisał(a):
Ja mu wszystko wybaczę :loveu: w końcu to mój przyszły mąż.

to się nazywa miłość :loveu:

Rybciu, wrzuc jakąś uśmiechnięta fotkę :cool3:

Posted

[quote name='Paulina87']Ja mu wszystko wybaczę :loveu: w końcu to mój przyszły mąż.
i wlasnie dlatego cie lovam :loveu:
ehhh szkoda, ze nie zyjemy 200 lat temu... kupilbym ci cala wioske "tragarzy" :lol:

Posted

nie no suuuuper :lol::evil_lol: Czy to ma coś wspólnego z tym całym tokio hotel? :eviltong: Bo podobno styl emo własnie na czymś takim polega? :lol:
Pewnie jakbym byłs młodsza rok, czy dwa lata to bym była już bardziej obeznana :diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']tokio hotel to kwintesencja emo w najbardziej emo wydaniu xDD
No właśnie i ja zostałam do nich porównana ! :lol:

[quote name='Kida i Olo']Przepraszam bardzo, co Ci się nie podoba w rocku? I innych ciężkich rytmach, tu zapewne mając na myśli hard rock, heavy metal itp.?
Czy przez to, że ktoś słucha TAKIEJ akurat muzyki jest jakimś nie wiem, jednym z pośród wielu odmieńców? Jest gorszy?
To ja Kida - słucham ciężkich rytmów i jestem w związku z tym dziwna!
Co do czarnego, to akurat popieram - wspaniały kolor :loveu:. Zajmuje praktycznie całą moją szafę, jeśli kogoś to interesuje.

Nie, skądże, nigdzie nie napisałam, że tacy ludzie są gorsi. Ja mam prawo słuchać techno i popu, ktoś ma prawo słuchać rocka, a jeszcze ktoś inny regge i nie moja w tym głowa.
Chodzi mi o to, że EMO zazwyczaj słuchają "ciężkiej" muzyki , a ja sypnęłam argumentami, że EMO nie jestem ;)

I jeszcze jedno znalazłam.
I moje oczy jak 5 zł ;)