Mysia_ Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Paulina87 napisał(a):No ale narzeczony jest zapracowany więc można mu wybaczyć :p no to powinien Ci wynająć tragarza :diabloti: W końcu musi dbać o matkę swoich dzieci :evil_lol: No chyba, że ona czuję się na siłach i z własnej nieprzymuszonej woli mu wybacza :lol: Quote
Paulina87 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ja mu wszystko wybaczę :loveu: w końcu to mój przyszły mąż. Quote
Saint Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Rybcia - czy mi się wydaje, czy Ty jesteś emo? :razz: Po tych napisach na każdym Twoim zdjęciu tak wnioskuję :cool3: Quote
Mysia_ Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Paulina87 napisał(a):Ja mu wszystko wybaczę :loveu: w końcu to mój przyszły mąż. to się nazywa miłość :loveu: Rybciu, wrzuc jakąś uśmiechnięta fotkę :cool3: Quote
LeCoyotte Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Justa, zdjecie jak zawsze super:cool1: zreszta Ty wiesz co ja mysle o Twoich zdjeciach:p Quote
orzech Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Paulina87']Ja mu wszystko wybaczę :loveu: w końcu to mój przyszły mąż. i wlasnie dlatego cie lovam :loveu: ehhh szkoda, ze nie zyjemy 200 lat temu... kupilbym ci cala wioske "tragarzy" :lol: Quote
Rinuś Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 To i ja powróciłam z nowym zdjęciem :evil_lol: Quote
orzech Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 To i ja powróciłam z nowym zdjęciem :evil_lol: widzialem na naszej klasie:evil_lol: najs najs;) Quote
Rinuś Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='orzech']widzialem na naszej klasie:evil_lol: najs najs;) też tam ją widziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zakochałam się w tej focie :diabloti: Quote
Ulaa Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Saint napisał(a):Rybcia - czy mi się wydaje, czy Ty jesteś emo? :razz: o jaaaa.... :roflt: sorki nie mogłam wytrzymać :evil_lol: Quote
Dzaga Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 A moich ślicznych zielonych oczków nikt nie skomentuje? .:evil_lol: Quote
requiem. Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Oto brzydka ja (wiecie że jestem 11 latką nie karłem :D:D) Quote
betty_labrador Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 cocker powtarzasz sie mowiac ze jestes brzydka ;) Quote
betty_labrador Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 rybcia..uwierz mi-kazdy ma doły i zalamki.. i to nie co rok , ale czasem czesto. Tylko nie kazdy sie z tym tak prezentuje jak TY czasami ;) Quote
Mysia_ Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 nie no suuuuper :lol::evil_lol: Czy to ma coś wspólnego z tym całym tokio hotel? :eviltong: Bo podobno styl emo własnie na czymś takim polega? :lol: Pewnie jakbym byłs młodsza rok, czy dwa lata to bym była już bardziej obeznana :diabloti: Quote
Rybc!a Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Tinka:)']tokio hotel to kwintesencja emo w najbardziej emo wydaniu xDD No właśnie i ja zostałam do nich porównana ! :lol: [quote name='Kida i Olo']Przepraszam bardzo, co Ci się nie podoba w rocku? I innych ciężkich rytmach, tu zapewne mając na myśli hard rock, heavy metal itp.? Czy przez to, że ktoś słucha TAKIEJ akurat muzyki jest jakimś nie wiem, jednym z pośród wielu odmieńców? Jest gorszy? To ja Kida - słucham ciężkich rytmów i jestem w związku z tym dziwna! Co do czarnego, to akurat popieram - wspaniały kolor :loveu:. Zajmuje praktycznie całą moją szafę, jeśli kogoś to interesuje. Nie, skądże, nigdzie nie napisałam, że tacy ludzie są gorsi. Ja mam prawo słuchać techno i popu, ktoś ma prawo słuchać rocka, a jeszcze ktoś inny regge i nie moja w tym głowa. Chodzi mi o to, że EMO zazwyczaj słuchają "ciężkiej" muzyki , a ja sypnęłam argumentami, że EMO nie jestem ;) I jeszcze jedno znalazłam. I moje oczy jak 5 zł ;) Quote
Kincia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Martya napisał(a):Szalejesz Kinciuuuu xDDDD Pozdrooo Dajesz swoje xDxDxDxD Quote
Kida i Olo Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Żeby trochę rozluźnić atmosferę, to wrzucę jakieś stare zdjęcie: Quote
Akadna Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 No to moje zdjęcia przemknęły niezauważone kilka stron wcześniej jakby ktoś chciał zobaczyć :roll: Quote
Recommended Posts