Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To mi też wyślecie, i nikt się nie będzie skarżyć, że mam brzydką buzię :(

Justyna, ślicznie :loveu: a włosów to tylko pozazdrościć! :loveu:

Wczoraj byłam na zakupach, obleciałam Magnolię, Galerię dominikańską i Centrum Handlowe Factory, Kupiłam jakąś maseczkę i tonik z serii Ziaja nuno chyba.. zobaczymy co to z tego będzie, ale koleżanki sobie chwalą.

(Nie wiem czy już nie wstawiałam, :hmmmm:)

'Karolina-Mucha' :evil_lol:

Posted

justyna fajnie masz, przynajmniej nie musisz codziennie prostowac :D

Dzaga jak chcesz poprawic wyglad cery to nie zrobisz tego tania ziaja raczej :) co prawda lubie ziaje ale radzilabym ci kupic drozsze kosmetyki ktore cos ci pomaga ewentualnie mozesz isc do kosmetyczki na czyszczenie skory :)

Posted

smallpati napisał(a):
justyna fajnie masz, przynajmniej nie musisz codziennie prostowac :D

Gdybym codziennie prostowała, podejrzewam, że nie byłoby nawet połowy tego co mam teraz na głowie ;)

Posted

Kinguś, ślicznię :loveu:

Small: Ja nie kupuje kosmetyków, w dupie mam to jak wyglądam. Ale koleżanki mówią, że właśnie ten produkt im pomógł, to sobie dzisiaj wieczorem przetestuję. Nie będę płacić nie wiadomo ile bo komuś przeszkadza, że mam zapryszczały ryj.

Posted

malawaszka napisał(a):

napiszcie tu ten krem - najwyżej jakiś nadgorliwy mod usunie :eviltong::diabloti: chociaż ja i tak pewnie za stara na takie cuda :lol:

wasza a tobie na co? :-o

Posted

[quote name='Dzaga']

Small: Ja nie kupuje kosmetyków, w dupie mam to jak wyglądam. Ale koleżanki mówią, że właśnie ten produkt im pomógł, to sobie dzisiaj wieczorem przetestuję. Nie będę płacić nie wiadomo ile bo komuś przeszkadza, że mam zapryszczały ryj.

Nie wiem może jestem dziwna ale ja dbam o siebie dla siebie a nie dla kogoś. I mnie sama interesuje jak wyglądam. Co do kosmetyków ziaja (wg. mnie oczywiście) jest dobra tylko wtedy kiedy stosujesz ja jako dodatek do kosmetyków z innych firm

[quote name='malawaszka']http://img215.imageshack.us/img215/4739/nagaleriedgm3yx2.jpg

hahaha Kincia co brałyście :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

noo wygladaja jak lekko wstawione :D:D

Posted

smallpati napisał(a):

noo wygladaja jak lekko wstawione :D:D

Poprostu sie potknelam i wywalilam sie na Asie i sie brechalysmy :cool1::diabloti:
Poszukam zaraz jeszcze czegos xD