Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_']Rinuś bardzo ładne fotki :razz:
Dziękuję ;)
[quote name='Izabela124.']Rinus, ale z ciebie laska
Zdaje Ci się :evil_lol::evil_lol:

Emdziolek...nie będę mogła teraz spać :diabloti:

Posted

[quote name='Madzik93']Emdziolek chyba sie nie ogoliłas :evil_lol:
Własnie wybierałam sie do kosmetyczki:evil_lol:
[quote name='Rinuś']
Emdziolek...nie będę mogła teraz spać :diabloti:

DAj spokój, przyjde i cie do snu utule:diabloti:

Posted

orzech napisał(a):
zgadza sie :P
chyba przestane wrzucac zdjecia bo i tak kazdy widzi na naszej klasie :D

wrzucaj, wrzucaj :evil_lol: Bo ja Cię nie mam na naszej klasie :eviltong:

Posted

z Ergą i z pokręconymi włosami :evil_lol: na mojej brodzie można zauważyć ślad podrapania przez tego oto widocznego na zdjęciu psa :diabloti:
wkrótce pokarze zdjęcie z wyprostowanymi, od razu całkiem inaczej się wygląda :)

Posted

Dzaga mysle ze powinnas zadbac o cere, zanim bedziesz pokazywac publicznie fotki. Nie mowie tego zlosliwie, to dobra rada. Sama mialam kiedys klopoty z cera. Teraz wiem ze o wiele przyjemniej sie patrzy na fotki zadbanej buzi.

Posted

Ale, że co? Bo ja się na takich..Kobiecych sprawach nie znam, że pryszcze? :roll:

Chyba już wiem o co chodzi. To się tylko tak wydaje, że mam taką skórę. Ja mam gładziutką buzię to efekt uboczy złego aparatu w komórce i czarno-białego zdjęcia. Zaś pryszcze ozdobą mej twarzy :loveu: mama z tym walczy ale to, wredne jest! I wraca. Ja stawiam na naturalność, nie lubię maseczek, toników etc.

Posted

Ogólnie, twarz wygląda na zanieczyszczoną, pory pozatykane, ma się wrażenie, że jest chropowata i ziemista, nawet mimo czarno białych fotek.

Być może używasz nieodpowiednich kosmetyków do pielęgnacji?

Posted

Nie używam nic do pielęgnacji :razz: chłopczycą jestem, strup na strupie i posiniaczone nogi, dodam, że nie mam w szafie ani jednej sukienki ani spódnicy. :diabloti:
Zdjęcia z przed chwili:

Posted

To szkoda, bo ładna z ciebie dziewczyna, ale jak zasyfisz twarz to potem już zawsze będzie ci się paprać i będziesz tego żałować.
Wiem coś o tym. A mycie się nie obliguje do noszenia sukienek ;) jedno z drugim nie ma nic wspólnego!