Paulina. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Olek znowu fotografował się w tym miejscu rozpraszającym uwagę... ... jak patrze na te zdjęcia to najpierw widzę mikrofalówkę, pózniej lampkę, potem ścierki.... a na końcu Olka :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Paulinaaa napisał(a):Olek znowu fotografował się w tym miejscu rozpraszającym uwagę... ... jak patrze na te zdjęcia to najpierw widzę mikrofalówkę, pózniej lampkę, potem ścierki.... a na końcu Olka :evil_lol: Identyczną kolejność miałam patrząc poraz pierwszy na zdjęcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 :lol::lol::lol: ja też pierwszą zauważyłam mikrofalówkę :oops: Na tej fotce Olek jest bardziej opalony :cool3::lol: Quote
orzech Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 zrobil sobie zdjecie w naturalnym srodowisku tak jak wy. tylko, ze on w domu a wy w lasach i krzakach:D a tej mikrofalowki to chyba mu zazdroscicie :PP Quote
baffi2 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 jaka kamienna powaga na twarzy Aleksandra :D :P Quote
KaRa_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 baffi2 napisał(a):jaka kamienna powaga na twarzy Aleksandra :D :P Jakbyś położyła Bolsa na stół to by już nie miał kamiennej twarzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 orzech napisał(a):a tej mikrofalowki to chyba mu zazdroscicie :PP pfy :eviltong: Ja mam lepszą :lol: Quote
Mysia_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 KaRa_ napisał(a):Jakbyś położyła Bolsa na stół to by już nie miał kamiennej twarzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre :evil_lol::diabloti: Quote
orzech Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 pfy :eviltong: Ja mam lepszą :lol: chyba jak sobie wstawisz w photoshopie :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Mysia_ napisał(a):dobre :evil_lol::diabloti: A jaka przylepa wtedy:evil_lol:że pewna osoba musiała się bronić:lol::lol::lol: Quote
Mysia_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Paulina87 napisał(a):Oluś taki smutny na tym zdjęciu bo nie chcą go odbanować :placz: Quote
Ulaa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Puma jaka śliczna fotka! Wreszcie jakieś normalne fajne zdjęcie, a nie same naburmuszone stare baby :D:D:D:D (bo na razie facetów brak więc nie ma co commentować :roll:) Quote
Dzaga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ja nie jestem starą, naburmusząoną babą! Kilka stron wcześniej są moje uśmiechnięte zdjęcia, ale ja przecież jestem dzieckiem...:roll: Quote
Dzaga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Bjutiful :evil_lol: A króliczki to Twoje :D? Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dzaga napisał(a):Bjutiful :evil_lol: A króliczki to Twoje :D?Dziekowac:evil_lol::loveu: Nie, to kroliczki ze wsi, moich dziadkow Quote
Paulina87 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jak ja bym chciała być takim piegowatym rudzielcem :loveu: A ja piegów mam tyle co kot napłakał i to w dodatku tylko latem :shake: Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Paulina87 napisał(a):Jak ja bym chciała być takim piegowatym rudzielcem :loveu: A ja piegów mam tyle co kot napłakał i to w dodatku tylko latem :shake::evil_lol::evil_lol: trzeba sobie opracje plastyczna zrobic, powinni juz umiec takie rzeczy dodawac Quote
Mysia_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ale fajne rude włosy :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts