Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matusz']Beti ale oko ! :crazyeye:;)

dzieki :)

a Twoje ktore teraz ales, tzn ostatnio wygaldaja jak niebieskie-a masz zielone ;)

ale sie posypalo oczu :D to teraz czas na - nosy? ;> czy usta?

łooo orzech moderatorem..zaczynam sie bać ;>

Posted

[quote name='orzech']na admina chcesz skarzyc? :D
czy ty sie z pati na rozum pozamienialas? :D

Jakie rozumy ? :crazyeye: Przecież Pati nie ma rozumu :diabloti: co najwyżej ja bym mogła jej podarować swój w prezencie :diabloti:

Posted

[quote name='rose']"czy to jest przyjaźni czy to jest kochanie" tak raczej być powinno:eviltong:

Eee tam czepiasz się... Mati teraz pewnie myśli czy odwzajemnić uczucia Emdziolek czy nie... :evil_lol::evil_lol:

Posted

hehe Mati w zwiazku z tym, ze bedziemy w jednym domku, czy mam sie spodziewac czestych odwiedzin emdziolek?:):):)
bo wiesz...ja nie wiem czy ty znajdziesz czas na opieke na moja wilczarka jak bedziesz wtedy przezywal narzeczenstwo (bo rozumiem ze u was to jeszcze nie jest tak bardzo zaawansowane czyli nie bedzie slubu skoro jeszcze ty nawet o tym nie wiesz:P?)
hehe

Posted

Niki-lidka napisał(a):
hehe Mati w zwiazku z tym, ze bedziemy w jednym domku, czy mam sie spodziewac czestych odwiedzin emdziolek?:):):)
bo wiesz...ja nie wiem czy ty znajdziesz czas na opieke na moja wilczarka jak bedziesz wtedy przezywal narzeczenstwo (bo rozumiem ze u was to jeszcze nie jest tak bardzo zaawansowane czyli nie bedzie slubu skoro jeszcze ty nawet o tym nie wiesz:P?)
hehe

A Matusz podobno na zlot nie jedzie, bo ktoś tam nie jedzie.. eh.. :shake: