betty_labrador Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Matusz']Beti ale oko ! :crazyeye:;) dzieki :) a Twoje ktore teraz ales, tzn ostatnio wygaldaja jak niebieskie-a masz zielone ;) ale sie posypalo oczu :D to teraz czas na - nosy? ;> czy usta? łooo orzech moderatorem..zaczynam sie bać ;> Quote
goldenka245 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Nie bo ja jeszcze nie dałam swojego oka, Betty:diabloti: Quote
Agga Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Matusz']Agga - bardzo fajne zdjęcie :loveu::loveu: ja poproszę w kolorze;) Mati przyjedź i sobie zrób:eviltong: Quote
Matusz Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Agga'] Mati przyjedź i sobie zrób:eviltong: pożyjemy zobaczymy:eviltong::cool1: Quote
orzech Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 a jakas sie tak ulozyla :lol: a tak na serio... podobno lize lepiej niz lessie :D Quote
Rinuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='orzech']a jakas sie tak ulozyla :lol: a tak na serio... podobno lize lepiej niz lessie :D Ja lubię małe usta :P tzn wąskie :loveu: Quote
Rinuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='orzech']ty rasistko :D buhaha zaraz naskarżę modom na Ciebie :diabloti: Quote
orzech Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 na admina chcesz skarzyc? :D czy ty sie z pati na rozum pozamienialas? :D koniec offa bo znowu bedzie lament :evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='orzech']na admina chcesz skarzyc? :D czy ty sie z pati na rozum pozamienialas? :D Jakie rozumy ? :crazyeye: Przecież Pati nie ma rozumu :diabloti: co najwyżej ja bym mogła jej podarować swój w prezencie :diabloti: Quote
Paulina87 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Rinuś']Orzech jaka duża dolna warga :diabloti: W sam raz do ... :buzi::evil_lol: Quote
orzech Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 za te mile slowa wynagrodze cie.... ta przerosnieta warga oczywiscie :buzi: Quote
patrycja_joko Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ale piękne macie te oczka:loveu::loveu: aż pozazdrościć:D Quote
Matusz Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 "czy to jest miłość czy to jest kochanie?" Quote
Paulina87 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Kincia']A to moje :eviltong: To dopiero jest zieleń :crazyeye:. Śliczne :loveu: Mati super jest to zdjęcie :multi: Quote
rose Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 "czy to jest przyjaźni czy to jest kochanie" tak raczej być powinno:eviltong: Quote
Paulina87 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='rose']"czy to jest przyjaźni czy to jest kochanie" tak raczej być powinno:eviltong: Eee tam czepiasz się... Mati teraz pewnie myśli czy odwzajemnić uczucia Emdziolek czy nie... :evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 hehe Mati w zwiazku z tym, ze bedziemy w jednym domku, czy mam sie spodziewac czestych odwiedzin emdziolek?:):):) bo wiesz...ja nie wiem czy ty znajdziesz czas na opieke na moja wilczarka jak bedziesz wtedy przezywal narzeczenstwo (bo rozumiem ze u was to jeszcze nie jest tak bardzo zaawansowane czyli nie bedzie slubu skoro jeszcze ty nawet o tym nie wiesz:P?) hehe Quote
rose Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Niki-lidka napisał(a):hehe Mati w zwiazku z tym, ze bedziemy w jednym domku, czy mam sie spodziewac czestych odwiedzin emdziolek?:):):) bo wiesz...ja nie wiem czy ty znajdziesz czas na opieke na moja wilczarka jak bedziesz wtedy przezywal narzeczenstwo (bo rozumiem ze u was to jeszcze nie jest tak bardzo zaawansowane czyli nie bedzie slubu skoro jeszcze ty nawet o tym nie wiesz:P?) hehe A Matusz podobno na zlot nie jedzie, bo ktoś tam nie jedzie.. eh.. :shake: Quote
Kincia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Paulina87']To dopiero jest zieleń :crazyeye:. Śliczne :loveu: Mati super jest to zdjęcie :multi: Hehe:diabloti: Dzieki;) Quote
Recommended Posts