diabelkowa Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='anetta']Fajnie diablico wyszłaś http://img169.imageshack.us/img169/1930/1002101wn1.jpg :p Jaki to kolor włosów? dzieki :) jaki kolor? blizej niezidentyfikowany i po kazdym praniu inny:evil_lol: Paulina normalnie jaka boginia seksu:evil_lol: Orzeszku jak zwykle slicznie:evil_lol: Saint dr ciacho:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 diabel bez grama makijazu na rannym spacerku w lasku:evil_lol: jeszcze troche zaspany... Quote
Mysia_ Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Rybc!a napisał(a):Mysiu, gdzie pracujesz? W schronisku? jak widać ;) Quote
diabelkowa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 orzech o so chosilo z tym twoim podpisem? ladne zdjatko i fajne buty do tej dzungli:evil_lol: Quote
orzech Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 dzieki ;) o to, ze moj baner zostal usuniety z niewiadomych przyczyn, a zamiast niego pojawil sie ten napis: OBRAŹLIWA CZĘŚĆ PODPISU USUNIĘTA. RECYDYWIZM = BAN szkoda tylko, ze nie bylo tam nic obrazliwego:shake: Quote
asiunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Hej! Diabełkowa masz boski kolor włosów,no i bardzo do Ciebie pasuje:loveu: Quote
diabelkowa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 asiunia jaka laska ;) orzech wy to z olkiem macie pecha z tymi banami:evil_lol: Quote
anetta Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Asia?! :lying: Dzysis, Ty za każdym razem wyglądasz inaczej :mdleje: Orzech, fajna dżungla :cool3::evil_lol: Lepiej powiedz co miałeś w tym podpisie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='orzech']no dokladnie... ktos chyba myli dume z obrazaniem... jak napisze, ze jestem dumny z tego, ze mam kundla to wlasciciele rasowych powinni sie obrazic? zeby jeszcze ten ktos mial odwage sie podpisac i podyskutowac na ten temat... :razz: [off] noo i ahhh jakie fajne zdjęcia dogomaniaków, żeby nie było, że nie na temat galerii :evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Orzech fajny ten busz :evil_lol: prawie jak Tarzan jesteś :diabloti: tylko bujniejszej czupryny ci trzeba :evil_lol: (A co do opisów to teraz usuwają masowo) Quote
orzech Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='smallpati']Orzech fajny ten busz :evil_lol: prawie jak Tarzan jesteś :diabloti: tylko bujniejszej czupryny ci trzeba :evil_lol: (A co do opisów to teraz usuwają masowo) dzieki dzieki ;) ale ja jestem DUMNY z tego, ze jestem lysy :P [off] Quote
AgaCzips Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='asiunia']Hej! Diabełkowa masz boski kolor włosów,no i bardzo do Ciebie pasuje:loveu: http://photos46.nasza-klasa.pl/dev89/0/077/056/0077056316.jpg CZEŚŚĆĆĆĆĆĆ ASIU! :buzi: jak ja Cie dawno nie widziałam:loveu: Quote
Madzik93 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 orzech napisał(a):dzieki dzieki ;) ale ja jestem DUMNY z tego, ze jestem lysy :P czy teraz dlugowlosi poczuja sie urazeni i dostane bana? :D hmm... napewno, bo analogiczny tekst byl w moim podpisie :cool1: Ja mam długie włosy i czuje sie urazona :obrazic: :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='orzech']dzieki dzieki ;) ale ja jestem DUMNY z tego, ze jestem lysy :P czy teraz dlugowlosi poczuja sie urazeni i dostane bana? :D hmm... napewno, bo analogiczny tekst byl w moim podpisie :cool1: heh Podpadłeś !!! :mad: Czy ta laska oznacza że już Paulina wolna jest :P Nie domagaj się tak tego bana bo się doprosisz w końcu :diabloti: jak tak dalej pójdzie to na dogo zostaną tylko wazeliniarze Quote
Paulina87 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='orzech'] http://img100.imageshack.us/img100/2616/btbzb9.jpg A Ty mi mówisz, że nie jesteś rozchwytywany jak co zdjęcie to jakaś dziewczyna :cool3: A o tą długowłosą na ostatnim zdjęciu to aż będę zazdrosna, tak ją obejmujesz Quote
orzech Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Paulina87']A Ty mi mówisz, że nie jesteś rozchwytywany jak co zdjęcie to jakaś dziewczyna :cool3: to nie tak... dalem im jagodzianke zeby sie ustawily ze mna na zdjeciu:lol: slonce przeciez wiesz, ze one nic dla mnie nie znacza :D Czy ta laska oznacza że już Paulina wolna jest :P nawet o tym nie mysl grrr... wrr... :P Quote
AgaCzips Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 orzech napisał(a): mam nadzieje, ze nie widac za co ja trzymam... bo znowu bede mial problemy:cool1: sie nie zdziw jak dostaniesz za wandalizm:diabloti: w końcu chodzisz po publicznym pomniku czy co to tam jest:eviltong: Quote
orzech Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 AgaCzips napisał(a):sie nie zdziw jak dostaniesz za wandalizm:diabloti: w końcu chodzisz po publicznym pomniku czy co to tam jest:eviltong: kurde chyba musze sie faktycznie zmienic... bo przemyslalem wszystko i doszedlem do wniosku, ze straszne bydle ze mnie :D od dzisiaj jestem babinicz :D Quote
Recommended Posts