Rinuś Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Mi.']Rinus:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:mmm...:diabloti::evil_lol: Tak wiem że to dla Kamila a nie dla mnie :diabloti: Quote
Mi. Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Rinuś']Tak wiem że to dla Kamila a nie dla mnie :diabloti: no cos ty! jasne, ze do Ciebie:loveu: TY i tylko TY:loveu::loveu::diabloti: Quote
Matusz Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='ewelinabuck']Mati super:cool3::cool3::cool3::cool3: [quote name='Asia & Ginger']Mati fajne fotki. :cool3: :p dzięki :):) Quote
Waldek Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 no to i ja się przedstawię ...:-o:eviltong: Quote
Ulaa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ale fajna galeria :lol: To ja i Abra Spacerek A to taka mniej oficjalna wersja fotki nr 1 ;) gdzie Abra prezentuje swoje upodobania Quote
diabelkowa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 to teraz ja ;) generalnie w kazdym swietle mam inny odcien wlosow albo Quote
Matusz Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ładnie, ładnie, upijać to tak psa Ulaa? :eviltong::eviltong: Quote
Ulaa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Matusz']ładnie, ładnie, upijać to tak psa Ulaa? :eviltong::eviltong:[/quote] Generalnie (już) staram się tego nie robić, w Abry wieku już nie wypada :roll: Ale swego czasu myśleliśmy nad założeniem grupy AA dla psów :razz: Taki był z nią problem - serio. Ludziom na ulicy potrafiła wyrwać browar, nawet zamkniętą puszkę. Zresztą nie tylko piwo Abra lubi, ale nie napiszę co jeszcze bo na mnie TOZ napuścicie :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 fajne foteczki :klacz: Ulaa a co masz na koszulce napisane? :razz: http://img155.imageshack.us/img155/5131/fotka1sz5.jpg Quote
Ulaa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='malawaszka']fajne foteczki :klacz: Ulaa a co masz na koszulce napisane? :razz: http://img155.imageshack.us/img155/5131/fotka1sz5.jpg Chyba coś w stylu "Pokochaj psa lub kota ze schroniska" :p Quote
orzech Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 waldek fajne okulary :cool1:;) tylko sciagnij je jak bedziesz ogladal galerie, bo fajne dziewczyny dodaly zdjecia i jest na co popatrzec :lol: Quote
NightQueen Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='orzech'] fajne dziewczyny dodaly zdjecia i jest na co popatrzec :lol:[/QUOTE] oj juz sie tak nie podlizuj bo i tak juz nie dostaniesz zdjec Paulinki wiecej :diabloti: Quote
diabelkowa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Matusz napisał(a):diabełkowa fajna chusta :) hehe wiem malo skromnie ale wiem mnie tez sie bardzo podoba moja arafatka:evil_lol: orzech och to do mnie ? jak milo...:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
orzech Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='smallpati']oj juz sie tak nie podlizuj bo i tak juz nie dostaniesz zdjec Paulinki wiecej :diabloti: codziennie dostaje nowe zazdrosniku :P orzech och to do mnie ? jak milo...:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jasne... przeciez wyraznie napisalem, ze fajne dziewczyny... do ktorych sie oczywiscie zaliczasz ;) ale ja sie ostatnio mily zrobilem... :P to chyba strach przed banem :P Quote
orzech Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 niki ciebie tez lovam i czekam na kolejne zdjecia :oops: Quote
NightQueen Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='orzech']codziennie dostaje nowe zazdrosniku :P jasne... przeciez wyraznie napisalem, ze fajne dziewczyny... do ktorych sie oczywiscie zaliczasz ;) ale ja sie ostatnio mily zrobilem... :P to chyba strach przed banem :P Akurat :P ja juz wywiad przeprowadzilam i wszystko wiem :diabloti: Ooo jak milo to tez sie do mnie tyczylo :evil_lol::evil_lol: [SIZE="1"]nie wierze orzech sie leka?! Quote
orzech Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 wywiad? :P phiiii co ty wiesz o zdjęciowaniu :P Ooo jak milo to tez sie do mnie tyczylo :evil_lol::evil_lol: pati jestem mily ale sa jakies granice :P musze pozwolic sobie na odrobine szczerosci i napisac, ze jestes totalnie aseksualna :D Quote
NightQueen Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 orzech napisał(a):wywiad? :P phiiii co ty wiesz o zdjęciowaniu :P pati jestem mily ale sa jakies granice :P musze pozwolic sobie na odrobine szczerosci i napisac, ze jestes totalnie aseksualna :D A wiem wiem :D:D ja tu mam kable i to sporo :D:D Ojj i tak wiem ze nie mozesz zyc bezemnie :diabloti: i do tego wiele nas laczy (Paulina :evil_lol:) Quote
NightQueen Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 orzech napisał(a):ehhh jakbys nie byla taka Feee to moze bylbym zazdrosny o pauline :P ale na wszelki wypadek zamkne ja sobie w domku na zlocie jakbys miala glupie pomysly :P A pff :D:D ja wierze w wiernosc Pauli i nic ja nie zatrzyma :D:D nawet zamkniety domek :diabloti: Ooo a co do zazdrosci to tez sie nie boje o Ciebie :evil_lol: Wracajac do temtu :D Paulinko moze nowe zdjecia (tylko z aktami :P) Quote
anetta Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Fajnie diablico wyszłaś http://img169.imageshack.us/img169/1930/1002101wn1.jpg :p Jaki to kolor włosów? Quote
Recommended Posts