baffi2 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Niemożesz sie doczekac spotkania z Pauliną? To jedź do niej!:diabloti: :eviltong: Quote
orzech Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 nie moge sie doczekac wspolnej sesji zdjeciowej :P niestety musze poczekac do zlotu bo teraz mam za daleko :P Quote
Kincia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 orzech napisał(a):nie moge sie doczekac wspolnej sesji zdjeciowej :P niestety musze poczekac do zlotu bo teraz mam za daleko :P Taaaaa sesji:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Zdjęcia z sylwka: Pies Era siedzący na dogomaniaczce AgaChips, póżniej Asia&Ginger w zielonym polarku ja, a na koledze moja "kochana" siostra AgaChips,Asia&\ginger,Kara_ Komar i Rose Quote
orzech Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 siema robaczki :)) nic sie nie zmieniliscie.... widze, ze dalej grzecznie sie bawicie:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 orzech napisał(a):siema robaczki :)) nic sie nie zmieniliscie.... widze, ze dalej grzecznie sie bawicie:evil_lol: No ba Rose przespała pół sylwestra wcześniej korzystając z miski:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 tu połowa %% po północy co niektorym troche odbilo :evil_lol: mam nadzieje,ze mnie nie zabija:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='betty_labrador']odszukane zdjecie z wakacji http://img518.imageshack.us/img518/8069/wdomkunn1.jpg Betty dobre to zdjecie:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 LeCoyotte napisał(a):Betty dobre to zdjecie:evil_lol: smiej sie smiej :P a tam obok to czyja reka Kojot? przyznaj sie :P Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 To może ja jeszcze wrzucę trochę fotek z Sylwestra Dogomaniackiego: :cool3: :lol: :evil_lol: Komar (miał być cyklop) Kolega Komara Jureja z kolegą, który się akurat napotoczył. :lol: :evil_lol: Komar molestujący AgęCzips Skupienie podczas naprawy czapeczki sylwestrowej. :lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Czapeczka naprawiona, można się dalej molestować :evil_lol: Sharon, KaRa, Komar i AgaCzips Tańce erotyczne na stole :cool3: :evil_lol: Tańce trochę mniej erotyczne :lol: :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Znowu wygibasy na stole. :lol: Niektórzy byli nieco senni. :lol: :evil_lol: Więc trzeba było zastosować terapię szokową :lol: Lub poprosić o pomoc psa. :eviltong: Quote
Mysia_ Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 KaRa, nie boisz się robić Sylwka w domu? :evil_lol: Ja u siebie robiłam tylko w podstawówce, a i tak zawsze źle się kończyło :diabloti: A jak sobie przypomne co na niektórych "domówach" się działo to jestem w 100% pewna, że u siebie bym nie zrobiła :eviltong: Quote
basia bonnie Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 bylam u fryzjera, i jak? lepiej? ;) przed po Quote
betty_labrador Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 o Basia masz grzywke :) fajnei Ci w niej Quote
sacred PIRANHA Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 a to ja z Abi, moim prezentem swiatecznym:):):) Quote
AgaCzips Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/ans2-1.jpg http://i4.tinypic.com/73mh7gm.jpg Oni Was zabiją za te zdjęcia :lol::lol::lol: a Komar to już na pewno:diabloti: Quote
Paulina87 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Niki a skąd taki prezent świąteczny? Mi tam takich prezentów nikt nie chce dawać Quote
sacred PIRANHA Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Paulina87']Niki a skąd taki prezent świąteczny?[/quote] od mojego przyjaciela:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 http://img184.imageshack.us/img184/9251/tdsc01897zo1.jpg Niki wyglądasz na grzeczną dziewczynkę. :cool3: :evil_lol: [quote name='Paulina87']Niki a skąd taki prezent świąteczny? Mi tam takich prezentów nikt nie chce dawać Mi też nie... :placz: Quote
sacred PIRANHA Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 trzeba sobie zasluzyc:):):) Asia bo ja jestem grzeczna...zapytaj mojej Sis Furciaczka:):):) teraz dostalam sunie labka...siostra do mnie..."labradory sa z reguly lagodne i mile...ale psy wdaja sie we wlascicieli...to albo ty zlagodniejesz i to bardzo albo ten labrador bedzie wyjatkowo nienawidzil calego swiata" i to tyle na moj temat...:) Quote
furciaczek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Niki-lidka'] Asia bo ja jestem grzeczna...zapytaj mojej Sis Furciaczka:):):) [/quote] Buhahahahaha zabijasz mnie kobieto:evil_lol: Grzeczna hahaha no to zes dowalila:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myslisz ze ktos w to uwiezy:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Niki-lidka']trzeba sobie zasluzyc:):):) Asia bo ja jestem grzeczna...zapytaj mojej Sis Furciaczka:):):) teraz dostalam sunie labka...siostra do mnie..."labradory sa z reguly lagodne i mile...ale psy wdaja sie we wlascicieli...to albo ty zlagodniejesz i to bardzo albo ten labrador bedzie wyjatkowo nienawidzil calego swiata" i to tyle na moj temat...:)[/quote] [quote name='furciaczek']Buhahahahaha zabijasz mnie kobieto:evil_lol: Grzeczna hahaha no to zes dowalila:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myslisz ze ktos w to uwiezy:eviltong:[/quote] No rzeczywiście, Sis poparła Twoje słowa że nu! :lol: :evil_lol: Już nie mam żadnych wątpliwości. :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts