Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

diabelkowa napisał(a):
Paulina dlaczego Ty masz taakie wielkie oczy ???

Jak bylam w ginazjum i lezalam w szpitalu to lekarz podejrzewal ze mam wytrzeszcz :lol: i kazal mi przyniesc zdjecia z roznych etapow mojego rozwoju. Przynioslam... lekarz popatrzyl... poczym powiedział... "Niee nooo ty zawsze miałaś takie oczka" :evil_lol::evil_lol:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg18']Dzaga-wklej się na forum dla psycholi:) Wtopisz się w tło:)
Wiesz jestem chamem prostakiem i arogancki też jestem.Taktu za wiele nie posiadam ,ale trochę jednak go trzeba mieć.Zdjęcie bardzo ładne ,ale nie na tego typu forum.

Raczej nie wtopiłabym się w tłum :roll: jestem nadzwyczaj nienormalna, ale nie w tym sensie. Wcale nie mam na uwadze komukolwiek imponować., a na pewno nie tobie ;) to jest temat; gdzie dogomaniacy wklejają swoje zdjęcia więc ja kieruję się do tej prośby. NIE jest mi z tym źle. Nie uważam, żebym była brzydka, odrażająca, psychiczna, gruba ani nic w tym stylu :shake: .
Podobam się sobie i to jest we mnie najlepsze :cool3: . A na Twoje zgryźliwe odpowiedzi nie zwracam nawet uwagi ;)

diabelkowa::loveu: świetne zdjęcie, takie w moim stylu xD
paulina::loveu: śliczne oczki., takie jak mojego chłopaka :loveu: tylko :hmmmm: on nie ma wytrzeszcza i ma takie bardziej szarawe :loveu:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Diabełkowa, jak Ty się wyrażasz? :crazyeye:
Pamiętaj, że na forum są dzieci. :mad: :razz:

W-Ł-A-Ś-N-I-E :lilangel:

Posted

Kincia napisał(a):
:cool3:

Chcecie po mnie jeżdzic to sobie jezdzcie mi to zwisa i powiewa :diabloti:
:diabloti:

ja nie będę jeździć po tobie, bo mi sie podobasz:diabloti:

Posted