Paulina87 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 diabelkowa napisał(a):Paulina dlaczego Ty masz taakie wielkie oczy ??? Jak bylam w ginazjum i lezalam w szpitalu to lekarz podejrzewal ze mam wytrzeszcz :lol: i kazal mi przyniesc zdjecia z roznych etapow mojego rozwoju. Przynioslam... lekarz popatrzyl... poczym powiedział... "Niee nooo ty zawsze miałaś takie oczka" :evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 sexi.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale mi zeby wyszly na tym zdjeciu jak kejza:evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Noo ostatnio GD robi sie straszna :diabloti::diabloti: Pula z wytrzeszczem ci do twarzy :D Quote
orzech Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 rinus no no :cool3: :crazyeye: <--- dodac jeszcze te fajowe loczki i mamy Paulinke :lol: diabelkowa ty zawsze tak wygladasz? :D Quote
diabelkowa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 orzech nie to specjalnie dla Ciebie o Olusia ktory znowu dostal bana :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 diabelkowa napisał(a):orzech nie to specjalnie dla Ciebie o Olusia ktory znowu dostal bana :evil_lol: Olus ma banna? za co tyym razem za jakie slowo? Quote
Dzaga Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='olekg18']Dzaga-wklej się na forum dla psycholi:) Wtopisz się w tło:) Wiesz jestem chamem prostakiem i arogancki też jestem.Taktu za wiele nie posiadam ,ale trochę jednak go trzeba mieć.Zdjęcie bardzo ładne ,ale nie na tego typu forum. Raczej nie wtopiłabym się w tłum :roll: jestem nadzwyczaj nienormalna, ale nie w tym sensie. Wcale nie mam na uwadze komukolwiek imponować., a na pewno nie tobie ;) to jest temat; gdzie dogomaniacy wklejają swoje zdjęcia więc ja kieruję się do tej prośby. NIE jest mi z tym źle. Nie uważam, żebym była brzydka, odrażająca, psychiczna, gruba ani nic w tym stylu :shake: . Podobam się sobie i to jest we mnie najlepsze :cool3: . A na Twoje zgryźliwe odpowiedzi nie zwracam nawet uwagi ;) diabelkowa::loveu: świetne zdjęcie, takie w moim stylu xD paulina::loveu: śliczne oczki., takie jak mojego chłopaka :loveu: tylko :hmmmm: on nie ma wytrzeszcza i ma takie bardziej szarawe :loveu: Quote
Mi. Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 diabelkowa wow jakie seksowne zdjecie:cool3:mas wiecej?:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Mi.']diabelkowa wow jakie seksowne zdjecie:cool3:mas wiecej?:evil_lol: nie dam bo sie za bardzo podniecisz:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 diabelkowa napisał(a):nie dam bo sie za bardzo podniecisz:evil_lol: Diabełkowa, jak Ty się wyrażasz? :crazyeye: Pamiętaj, że na forum są dzieci. :mad: :razz: Quote
BORA Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Diabełkowa, jak Ty się wyrażasz? :crazyeye: Pamiętaj, że na forum są dzieci. :mad: :razz: W-Ł-A-Ś-N-I-E :lilangel: Quote
Dzaga Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 przestańcie, :evil_lol: takie dziecko to znowóż nie jestem :evil_lol: Quote
Paulina87 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dzaga, ale to nie bylo do Ciebie... tylko to byla ironia odnosnie ostatnich wydarzen na dogo Quote
NightQueen Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 to dogomaniacy strzeżcie się! :diabloti: Quote
Kincia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Moze ja tu cos pozniej wstawie:diabloti: A co:diabloti: Quote
Mysia_ Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 smallpati napisał(a):to dogomaniacy strzeżcie się! :diabloti: boimy się :placz: :eviltong: Quote
baffi2 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kincia napisał(a):Moze ja tu cos pozniej wstawie:diabloti: A co:diabloti: wstawiaj :D Quote
Kincia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='baffi2']wstawiaj :D :cool3: Chcecie po mnie jeżdzic to sobie jezdzcie mi to zwisa i powiewa :diabloti: :diabloti: Quote
baffi2 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kincia napisał(a)::cool3: Chcecie po mnie jeżdzic to sobie jezdzcie mi to zwisa i powiewa :diabloti: :diabloti: ja nie będę jeździć po tobie, bo mi sie podobasz:diabloti: Quote
Dzaga Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Pinczerkowata-Kinga-Administartorka-Forum-Animal zawsze byłą ćlićna :evil_lol: Quote
Kincia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dzaga napisał(a):Pinczerkowata-Kinga-Administartorka-Forum-Animal zawsze byłą ćlićna :evil_lol: baffi2 napisał(a):ja nie będę jeździć po tobie, bo mi sie podobasz:diabloti: Haha:diabloti: Dzieki :lol: Quote
Kincia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 smallpati napisał(a):podoba mi sie to podlogowe Kinga :) Mi tez:diabloti: Quote
baffi2 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kincia napisał(a):Mi tez:diabloti: mi też.!:loveu: :diabloti: jest tu gdzieś fotka oleq18? :diabloti: Quote
Recommended Posts