Agnes Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 no to jeszcze takie dodam :) zdjecie zrobione hmmm 2 lata temu? albo 1,5 z koniowatym :) Quote
Justa Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Śliczne :o I ma ten "polocik" :D Kocham czarno-białe zdjęcia... mają to "coś"... Quote
Agnes Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 :oops: niestety zdjecie bylo bardzo kiepskiej jakosci, wiec musialam je zrobic czarno-biale...tez takie lubie, ale strasznie drogo wychodza zdjecia cz-b (klisza+wywolanie za 36 zdjec to koszt ok 50 zl :( ) Niestety chyba na tym sie koncza moje zdjecia :( moze "kiedys" cos poskanuje, choc za wiele ich nie mam - uciekam od aparatu jak tylko moge :) Quote
Patka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Agnes przecudna foteczka - ja także lubie te w sepii bardzo :D Oj tez musze sie w takim razie za skanowanie zabrac ale jakoś czasu brak :oops: pozdrawiam Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Agnes :angel: :angel: :angel: tylko malo :( ;) Quote
Agnes Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Patka koniecznie poskanuj!! :D dbsst staram sie jak mogem :wink: Quote
dbsst Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 hihihihi mowisz :D no to juz jestem spokojniejsza ;) bo wiem ze za chwile cos wstawisz dla mnie :D Quote
Patka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 No dobra ja na zachęte wkleję :wink: :D To my latem w sepii (pierwsze próby) urocza fotka moim zdaniem - taka naturalna :lol: pozdrawiam Quote
Justa Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Uwielbiam takie fotkiiii! Takie ciepło z niej bije :o Cudowna, nio i piękne modelki :calus: Wiecie, ja wolę takie fotki, w jednym odcieniu ;) Cudowne :) Quote
dbsst Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 http://img222.exs.cx/img222/6442/img02049iw.jpg boshe jakie suuuuuuuuuuuuuuuper zdjecie :angel: :angel: :angel: Quote
Agnes Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 dbsst sama tego chcialas ;) to ja chyba 2 lata temu razem z moja sp suczka :cry: Beta i collakiem kolezanki i jeszcze jedno z Beta Quote
Patka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Agnes Beta to urodzona tancereczka :wink: :D Super fotki :D Dzięki dziewczynki :lol: miło że się sepia podobała Quote
ulenka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Witam wszystkich! Nie mam za wiele swoich zdjęć, przeważnie są to zdjęcia dzieci a w tej chwili Vivy i Amber, wkleję to co mam. Tutaj idę z moimi dziewczymami na szczepienie (jest ciemno, Viva na rękach, prawie jej nie widać) zabawa z moją córeczką Quote
KaRa_ Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Ja z małą obsadą :lol: oraz ja z kumpelą :wink: Quote
dbsst Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 ulenka :D :D :D bardzo mnie sie podoba :D teraz jzu mozemy mysle ze przyjac Cie do naszego Grona Ofiar Nekanych O Zdjecia ;) jedna wada malo ;) :D :D KaRa_TC koffanie nie wiem czy to wazne masz cos na ramieniu ;) :lol: 8) Quote
KaRa_ Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC koffanie nie wiem czy to wazne masz cos na ramieniu ;) :lol: 8) No patrz nie zauważyłam :lol: :lol: :lol: Quote
Justa Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 dbsst napisał(a):ulenka :D :D :D bardzo mnie sie podoba :D teraz jzu mozemy mysle ze przyjac Cie do naszego Grona Ofiar Nekanych O Zdjecia ;) Łoj tos ie wpakowałas dziewczyno :lol: 8) Quote
Miga Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Ja chciałam siebie odświeżyć moją skromną osobą :roll: Quote
adda Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Powiem Wam, że fajnie się ogląda zdjęcia dogomaniaków :D Quote
Miga Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Ty się tu nie śmiej Pani Serniczkowa :P Wrzuciłabyś chociaż te foty co na Miss :) Pokaż się szerszemu gronu :) Quote
adda Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Miga napisał(a):Ty się tu nie śmiej Pani Serniczkowa :P :o O mnie mówisz??? :lol: Ja nie startowałam do Miss :lol: :lol: :lol: Gdzieś mam swoje foty, ale to później poszukam :wink: Quote
Recommended Posts