Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi to zwisa ,tylko napisałem co myśle o dzieciach robiących sobie takie zdjecia.Jak skończysz 18 to poproszę Twoją całą sesje aktów na płycie.A narazie jedynie możesz się podobac pedofilom:)Albo kolesiom w Twoim wieku

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to najpierwsz nie wstydzisz sie wszystkim pokazywac potem olek cie skryklal i cnotka sie zrobilas?

Olek widzisz stalam sie wredna przez ciebie:evil_lol: hehe ba nawet mi z tym dobrze:evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):
to najpierwsz nie wstydzisz sie wszystkim pokazywac potem olek cie skryklal i cnotka sie zrobilas?

Olek widzisz stalam sie wredna przez ciebie:evil_lol: hehe ba nawet mi z tym dobrze:evil_lol:

hehe Olek zmienia oblicza ludzi ...i diablow:diabloti:

Posted

Paulina dlaczego Ty masz taakie wielkie oczy ???

Zaraz wam wysle najbardziej seksowne, ponetne zdjecie diabla jakie kiedykolwiek mogliscie widziec ostrzegam widok dla osob powyzej 18 roku zycia:evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):

Zaraz wam wysle najbardziej seksowne, ponetne zdjecie diabla jakie kiedykolwiek mogliscie widziec ostrzegam widok dla osob powyzej 18 roku zycia:evil_lol:

diabliva blagam...nie....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja wychodze:diabloti:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
diabliva blagam...nie....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja wychodze:diabloti:

podejzewam Niki ze juz ja widzialas jest kajs w mojej galerii tylko za cholere nie umiem jej znalesc najwyzej z fonu przerzuce :diabloti: