Dzaga Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 smallpati napisał(a): Co ty jestes KinderPukiem? :D:D:D raczej proponuje grzywke na skos i wycieniowac wlosy z moimi włosami zrobie co zechce :onfire::onfire: i daruj sobie takie określenia, myślę, że są poniżej ludzkiej godności :roll: Quote
Rybka_39 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='smallpati']wiem ze zalosne no ale tak bywa :shake: (dzieci neostrady sieja zamet czasami:evil_lol: wlacznie ze mna :diabloti:) Skoro uważasz je za dzieci neonstrady to im nie odpisuj i nie spamuj.;) Quote
olekg89 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Dżaga czas spojżeć prawdzie w oczy. NIkt cię Tu niechce. Jest tutaj MOd ,ale on z nami dyskutował.Jak tacy ludzie zostają modami? Ale cóż...:P Quote
Rinuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Dzaga']R:można było napisać a neie teraz się żalisz :roll: Bo nie ma co się użalać nad sobą tylko wziąć psa( o ile go masz) i wyjść z nim na spacer. Quote
Rybka_39 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 olekg18 napisał(a):Dżaga czas spojżeć prawdzie w oczy. NIkt cię Tu niechce. Jest tutaj MOd ,ale on z nami dyskutował.Jak tacy ludzie zostają modami? Ale cóż...:P No coż...ale prawdę mówiąc my ją nakręcamy tym że jej odpisujemy:roll: Small..fakt...uwierz mi że gdybym ja się nie hamowała czasem to za obraxliwe słowa bym dostała bana;) Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]Dawać fotasy ...bo od tego ta galeria a marudzenie to na OFFa :diabloti::diabloti::diabloti:nie marudzić nie truć doopy .......zabierać psa na spacer jak kto ma moralniaka:mad::mad::mad: Co WY bedziecie robić miękusy :eviltong:za 20 lat :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: [/FONT] Quote
Dzaga Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 nakręcacie? nie ja to mam w głębokim poważaniu ;) Quote
Rybka_39 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dawać fotasy ...bo od tego ta galeria a marudzenie to na OFFa :diabloti::diabloti::diabloti:nie marudzić nie truć doopy .......zabierać psa na spacer jak kto ma moralniaka:mad::mad::mad: Co WY bedziecie robić miękusy :eviltong:za 20 lat :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: [/FONT] O Alu widze ze pierwsza na ochotnika dawaj fote!:cool3: Ja mam gdzies na kompie...ale musze wygrzebac:p Quote
Rinuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Rybka_39']O Alu widze ze pierwsza na ochotnika dawaj fote!:cool3: Ja mam gdzies na kompie...ale musze wygrzebac:p Ala dawała zajebiaszcze fotki,ale przez to pitolenie ich nie znajdziesz :shake: Quote
NightQueen Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 To ja sie poswiece i znajde stare zdjecia :P Quote
Paulina87 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ja dałam swoje sexowne fotki, ale przez Wasze spory zniknęły w oddali :mad: No ale co zrobić będę musiała wstawić nowe. Quote
orzech Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 faktycznie wiocha :P small ty to juz w ogole jestes neo :P robisz 100 cytatow i kazdemu musisz odpisac ::roll: rinus fajne zdjecia i majtki ;) paulik znowu zawiesilem sie na twoim zdjeciu, czad ;) Quote
Rinuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ej haha :P to ja znajde swoje fotki z przed 2 lat :evil_lol: tylko od razu mówię,że to żenada maxymalna :evil_lol: Quote
olekg89 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 A moich wczorajszych to nie skomentujesz:( Orzechu Quote
Rinuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 boshhh ile tłuszczu...bleee....jak mogłam się az tak zapuścić wtedy :shake: przed wakacjami 2007 i obecnie :) Quote
Rinuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='orzech'] rinus fajne zdjecia i majtki ;) hah dzięki :evil_lol: na zlocik wezmę :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='orzech'] small ty to juz w ogole jestes neo :P robisz 100 cytatow i kazdemu musisz odpisac ::roll: NO ba :) jak juz cos to dziecko netii. NIe kazdemu odpisalam bo wiadomosc byla za dluga a chcialam :evil_lol: Rinus to ja tez zrobie wioche i wsadze stare zdjecia :diabloti: Tak sie glupie dzieci bawily po zakonczeniu lic :diabloti: (Bar byl stanowczo za blisko nas :evil_lol:) a to stareee zdjecie :evil_lol: Lansik :diabloti: Quote
olekg89 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 small ważyłas wtedy jakieś 50kg mniej ,ale i tak gruba byłaś.Choć teraz to zapaśniczka sumo z ciebie Quote
olekg89 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Moje ulubione zdjęcie Rinuś taka słodka i niewienna na nim jest Quote
NightQueen Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 hehe Rinus :D uroczo wygladalas :evil_lol: ja tych calkiem calkiem straych zdjeci nie daje lepiej :P Tu jeszcze przed yyy... chyba Muzeum Historii Naturalnej (nie sluchalo sie przewodnika to sie nie wie) :evil_lol: fryzura poprostu cudownaaa :diabloti: small ważyłas wtedy jakieś 50kg mniej ,ale i tak gruba byłaś.Choć teraz to zapaśniczka sumo z ciebie heh powiem ci ze wtedy wazylam wiecej niz teraz :) ale nadal pracuje nad dawna waga zebym mogla w zapasach startowac :D:D Rinus to http://images26.fotosik.pl/134/f4cc5723690e574b.jpg wymiata hehe Quote
Rinuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='olekg18'] http://img176.imageshack.us/img176/6585/aapw1.jpg Moje ulubione zdjęcie Rinuś taka słodka i niewienna na nim jest Oluś zapomniałam o tej fotce :) też mi się podoba :) bo ja ogólnie jestem słodka i niewinna :evil_lol: normalnie rozczuliłam się teraz przez Ciebie... :loveu: :buzi: Quote
Rinuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ej Olek ale okularki zajebiste miałeś :evil_lol::evil_lol: teraz masz soczewki? a Kajutek jaka malutka :loveu: Quote
olekg89 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Nie nosze okularów,ani soczewek wyj....... mam na to Quote
Recommended Posts