dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 haha trafi sie trafi i to nie jeden zobaczysz :D Dziekuje w imieniu malzonka :D Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 :thumbs: Dbsst Yorkies, a ztym ogłoszeniem mhy :wink: :D pozdrowionka Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 szkoda ze na DGM tak malo panow :( a jak sa to juz zajeci chetnie bym popatrzyla na jakies romanse ;) Quote
Dalma&Maja Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Dziewczyny, jesteście wszystkie piękne, laski z Was niesamowite. :lol: :lol: Szkoda, że przystojni faceci się tu raczej nie pokazują... 8) a szkoda, wieeelka szkoda. :wink: Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 oj szkoda :evilbat: Panowie brac sie w garsc i foty dawac migusiem Quote
Yorkies Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 oj szkoda :evilbat: Panowie brac sie w garsc i foty dawac migusiem POPIERAM :D 8) pozdrawiam :fadein: Quote
dbsst Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 to w takim razie dziewczyny robimy nagonke ;) Quote
KaRa_ Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 To ja z prawie całym moim stadkiem, zabrakło tylko Sabci ale ona niezbyt dogaduje się z Erą i nie mogą mieć razem fotki :( Quote
Patka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 KaRa_TC boska fotka Ty taka "rozwina" a psiaki każdy co innego ma na myśli :D :wink: Swietnie sobie radzisz z 4 :wink: :D pozdrowionka Quote
KaRa_ Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Postaram się kiedyś z całą piątką zrobić :lol: Albo z 6 bo mam psa na połowe jednego :lol: Quote
Patka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 czekam z niecierpliwością ... twarda z Ciebie dziewczyna z 6 sobie radzisz :D Super psiaki :D Quote
tajdzi Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 spostrzegawcza Patka napisał(a):a psiaki każdy co innego ma na myśli Swietnie sobie radzisz z 4 Ach rzeczywiście teraz widzę, ze każdy w inną stronę świata patrzy :D :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Na 6sekund da się tak utrzymać taką watahe :lol: ale na dłuższą mete to już nie :lol: Quote
Patka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Dlatego 6 sekun bo jest ich sześć, (na zdjęciu 4) ale to nie zmienia postaci rzeczy :wink: :D ja radze sobie najwyżej z dwoma i mięsnie mam piękne na łapkach pieski tez bo każdy chce byc wtedy pierwszy w parku - wieczna walka :wink: :D Quote
KaRa_ Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Tutaj jeszcze zwracają uwagę na druga pancie :) Quote
tajdzi Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Nieeee, to że stoją przodem - nie znaczy że się koncentrują ;) Każdy ma gdzie indziej ślipka skierowane :D Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 wlasnie KaRa_TC one patrza wszedzie tylko nie na druga Pancie :lol: Quote
KaRa_ Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 To ja wam pokarze,że one umieją się czasem koncentrować :lol: Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Koffanie rysowalam proste i dwusieczne i ona nadlal wzrok maja gdzie indziej napewno nie na tym samym puncie ;) to ze glowki to wiesz taki wachlarz ze spojrzenia robia :D Quote
KaRa_ Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Wtedy patrzyły w jeden punkt bo siateczka przelatywała i całą czwórkę zaciekawiła :lol: Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 hahaha nie ;) w tym stadzie to nie mozliwe ;) hihihi a Ciebie droga dogomaniavzko ucielo w sensie glowe 8) szybciorem to naprawiac i jakas fote ladniutka wstawiac z cala glowa 8) :lol: Quote
KaRa_ Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 A, że ucieło to nie ma sprawy :lol: wtedy fota ładniejsza jest :lol: Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 :lol: :lol: :lol: mowiesz ja jednak wole zebys musiala sie wykupic ;) za ladna fote z cala glowa popatrze jeszcze raz i zdecyduje czy ona zaczywiscie ladniejsza czy nie ;) no nie daj sie pliskac ;) :D Quote
Recommended Posts