Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Orzech trzeba było mówić wcześniej to w prezencie gwiazdkowym dostałbyś całą płytę z moimi zdjęciami :evil_lol:

Ale spoko jak pojadę na zlot (może w końcu w tym roku uda mi sie wybrać, bo w koncu ktos pomyślał żeby zrobic to blizej) to możemy sobie całą sesję zrobić ... w trójkąciku z Olkiem :cool3: żeby sie nie gniewał

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina87']Ale spoko jak pojadę na zlot (może w końcu w tym roku uda mi sie wybrać, bo w koncu ktos pomyślał żeby zrobic to blizej) to możemy sobie całą sesję zrobić ... w trójkąciku z Olkiem :cool3: żeby sie nie gniewał
Nie musisz mi dziękować:evil_lol:

Posted

[quote name='Paulina87']KaRa to Ty? Masz u mnie piwo :multi:

Orzech za przystojnych kolegów od kart to Ty nie masz... jakbyś miał jakiegoś podobnego do Ciebie to wygraj do dla mnie :evil_lol::evil_lol:
Ja taka maruda jestem i marudze,że za daleko wiec udało mi się pare osób namówić na bliższe mniejsce:evil_lol:

Paulina masz tu całą prawdę o Orzechu:evil_lol::evil_lol:

Że lubi pieski

oraz lubi chłopców

Posted

fuuu skad ty wygrzebalas te foty :D
to moze ja napisze prawde :P
fot1. chcialem pokazac karze, jak tofczar rzuca sie na tak zwana "torbe"
fot2. fotomontaz :P
a no i maszynka do wlosow sie gdzies chyba zgubila :D
dziekuje :lol:

Posted

kara ty juz lepiej nic nie wrzucaj bo Ci zrobie wjazd na chate :D
10 miesiecy temu bylem brzydkim kaczatkiem ale zmienilem sie w pieknego labedzia :D wiec wole aktualne fotki :P
Nikus po dotyku to zawsze Cie poznam... ale oczka tez chca troche radochy :loveu:

Posted

orzech napisał(a):
kara ty juz lepiej nic nie wrzucaj bo Ci zrobie wjazd na chate :D
10 miesiecy temu bylem brzydkim kaczatkiem ale zmienilem sie w pieknego labedzia :D wiec wole aktualne fotki :P
Nikus po dotyku to zawsze Cie poznam... ale oczka tez chca troche radochy :loveu:

Zapraszam,zapraszam do Poznania:evil_lol: weź sie kiedyś z Komarem zabierz do Pozka na imprezę:cool3:. Ale fakt przeciągu 10miesiecy bardzo się zmieniłeś:lol:chociaz we włosach Ci lepiej:roll::eviltong:

Posted

orzech napisał(a):
z ta wycieczka do pozka moze byc ciezko... bo aktualnie mam troche daleko... na zlocie zobaczymy sie napewno :multi:

już po za granicami kraju jestes? ja nei wiem jak ten zlot wytrzymam, jesli tegoroczny pekalam ze smiechu, alkohol sie non stop lal, i caly czas dokuczanie Olka i Ani:evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
On jest za granicami od 25.07.2007!:( niestety:(No alkohol tak się lał ,ze oluś rzygał:(

Trzeba nie było mieszać, i nie podbierać papieroska Ani:evil_lol: