Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

smallpati napisał(a):
ty zapewne masz. Szukajac jakis starych, dawno rozwiazanych problemow, ktore nie maja juz znaczenia. To jest takie ciekawe? Niczym starsze panie szukajace nowych plotek.

Ale mimo wsyztsko dziekuje za "ignora" bo oszczedzasz mi bolu brzucha ze smiechu

pozdrawiam

Dogomania nie jest moim życiem, i nie siedzę tu 24 na dobe śledząc relacje rybowo-olkowe. Wybacz:lol:. Jak tak lubisz to ok.

Ciekawe jest dla mnie to jak bardzo osoba moze naskoczyć innej :shiny:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W przeciwienstwie do ciebie to ja pierwszy raz slyszalam o spieciu rybka-olek wiec to chyba jednak nie ja sledze dogo az tak dokladnie.
A jesli nawet wiem o czyms, to nie roztrzasam tego po nie wiadmo jakim czasie i w jakim celu, ale "jak tak lubisz to ok"

zeby nie przynudzac innnych i zeby nie zrobilo sie nie milo zakoncze ta rozmowe teraz :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
W przeciwienstwie do ciebie to ja pierwszy raz slyszalam o spieciu rybka-olek wiec to chyba jednak nie ja sledze dogo az tak dokladnie.
A jesli nawet wiem o czyms, to nie roztrzasam tego po nie wiadmo jakim czasie i w jakim celu, ale "jak tak lubisz to ok"

zeby nie przynudzac innnych i zeby nie zrobilo sie nie milo zakoncze ta rozmowe teraz :diabloti:

Sama zaprzeczasz sobie. W poprzednim poście doskonale się orientowałaś w ich relacjach :).
I pokaz mi gdzie roztrząsam jakis ich konflikt. nigdzie? ojej.

Jak nie chcesz zanudzac innych to opusc dogo :) WESOLYCH !
dla ciebie i twojego rozowego mixa

Posted

przykro mi bardzo ale mam juz taki charakter i nie moge zostawic tego bezkomentarza :evil_lol:

Ja nigdzie nie napisalam, ze wiem o ich relacjach. Widze jakie sa teraz i wiem (od ciebie) ze byly sprzeczki wczesniej i na tym sie konczy moja wiedza o ich "stosunkach"

kurs czytania ze zrozumieniem proponuje :P dla siebie czasmi rowniez heh

Gdzie? ty zaczelas wiazac obecne stosunki rybci-olka z tymi co byly kiedys.
to 1 post kierowany do rybci ojej

A dogo nie opuszcze chociazby dlatego ze ty mi to piszesz

twojego rozowego mixa
jezeli chcialas mi ty dopiec to ci powiem ze ci sie nie udalo bo Moli to jest moja landrynka i owszem wiekszosc rzeczy ma rozowe :eviltong:

Wesolych Swiat zycze rowniez

Posted

Ludzie ... a gdzie świąteczny duch?

Lepiej wstawiłybyście jakieś zdjęcia a ze sporami kto kogo ignoruje a kto komu przeszkadza przeszły na PW, albo offtopa. :cool3:

Bo przez tą kłutnię nikt nie zauważy mojego zdjęcia, które wstawilam jako ostatnie :evil_lol: a tak ładnie na nim wyszłam

Posted

Paulina87 napisał(a):

Bo przez tą kłutnię nikt nie zauważy mojego zdjęcia, które wstawilam jako ostatnie :evil_lol: a tak ładnie na nim wyszłam

tak wlasnie!!
a Ty taka piekna fotke swojego "ryja" wstawilas i nikt z bioracych udzial w dyskusji nie skomentowal:evil_lol:
Paulina fajnie tobie slepia wychodza na fotkach...powaznie:diabloti:
a slepia to zwierciadla duszy:cool3:

Posted

Niki-lidka -jestem zwykłym szarym człowieczkiem .Ale w sumie to musze mieć coś w soboe zabebiaszczego ,że takie emocje wzbudzam 1 postem:)
Moon-no wiesz .Jestem ci obojetny:(
p.S.Ryboposty hahahah :D:D:D
Ryba była małym gnojem ,nienawidziłem jej i gnoiłem trochę dla sportu.Ale twarda z niej sztuka więc ma spokój:)
A Small pati to różowy pustak ale i tak ją lubie
Paulinka87-bleeee fuuuj ryjok hehhee

Reasumując powyższe arumenty stwierdzam iż jestem

ZA-JE-BIA-SZCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ej ludzie... faktycznie macie sie o co klocic :roll: jakies glupie wytykanki sobie robicie... nawet w wigilie i czas przed ;)
Moze prawda ze rok temu Olek zjezdzal Rybcie ile mozna, ona bardzo to przezywala,teraz wielka odmiana, no i ok niech tak bedzie.

Przeciez kazdy potrzebuje akceptacji od kogos drugiego, nawet jesli ja dostal po trudnych chwilach .. wiec nie zjezdzajce juz Rybci. Kazdy jest jakis ;)

Werka fajna fota :) jedziesz do szkoly? :)

Posted

Werka a dlaczego podałaś w linku a nie normalnie? Bardzo fajne zdjęcie, fajną minę zrobiłaś :cool3:

A to moja "metamorfoza" ... brakuje jeszcze kilku zdjeć ale ich poszukam zdjęcia

pierwsze - trzecia klasa gimnazjum
drugie - druga klasa liceum
trzecie - trzecia klasa liceum

Posted

[quote name='olekg18']

Reasumując powyższe arumenty stwierdzam iż jestem

ZA-JE-BIA-SZCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Haha Oluś a jeszcze pamiętam czasy jak się użalaleś nad sobą, widać pozytywne myslenie pomaga:evil_lol:;)
Dla fanek Olka ( kto się czubi ten sie lubi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) zdjęcie Aleksandra, który mi prawie wymiotował na buty:shake:

Posted

Betty- ja autobusu do szkoły nie mam ;) Z resztą ie byłby mi potrzebny bo mieszkam tuz obok. To zdjęcie było zrobione w maju, jak byłam na wycieczce do Wawy. Właśnie dojechaliśmy do studia TVN-u (to ten niepozorny budynek z tyłu-m.in. mieści się tam studio programu "Uwaga");)

Posted

olekg18 napisał(a):
Bo na 2 jesteś w moim typie prawie.Gdyby nie kręcone włosy.

Oj Oleczku pochlebiasz mi... mogłeś od razu napisać, że na tym mam mniej krzywy ryj niż na pozostałych :cool3: