Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rybc!a']

Ja sobie akurat to u Olka bardzo cenię. Bo jest szczerzy, a szczerość, to jakbyś nie wiedziała zaleta.
I bardzo dobrze, że pisze to co myśli.

ŻENUJĄCA jesteś :roll: Najpierw rozpoczynasz wojnę, a jak ktoś CI dowali, to zgrywasz urażoną, ze złamanym sercem, biedną dziewczynę.

Rozbrajasz mnie :laugh2_2:
No cóż...jesteś taka jaka sama jak on...

Żal mi Was.

Posted

RYBCIU droga. Nie chce bronić ani rinusia ani olka, bo mi ryba co oni do siebie gadają....ALE ! jestes załosna po prostu. Po tym jak olek po tobie jechał jak po łysej kobyle, włazisz mu w doope tak głęboko jak tylko się da. Mam nadzieje że doceni to Twoje błazeństwo, i da Ci już spokoj, bo żal było patrzeć na to jak Cię gnębi .

Nie osmieszaj sie dziewczyno.

Posted

moon_light napisał(a):
RYBCIU droga. Nie chce bronić ani rinusia ani olka, bo mi ryba co oni do siebie gadają....ALE ! jestes załosna po prostu. Po tym jak olek po tobie jechał jak po łysej kobyle, włazisz mu w doope tak głęboko jak tylko się da. Mam nadzieje że doceni to Twoje błazeństwo, i da Ci już spokoj, bo żal było patrzeć na to jak Cię gnębi .

Chyba troszkę zacofana jesteś w temacie Rybc!a-Olek. :lol:

Posted

Rybc!a-dobijasz...ja bym się na miejscu Rinuś kompletnie załamała. Z tego co widzę tak jest...mogłabyś nic nie mówić. Poza tym nie wszyscy muszą wszystko wiedzieć o tym waszym, jak to ujęłaś "temacie Rybic!a-Olek" Jakbyś go nie lubiła tak bardzo, pewnie byś zrozumiała Rinuś...:roll:

PS:Proszę bardzo fanclubie Olka-naskakujcie na mnie, bo tylko do tego jesteście zdolni :diabloti:

Posted

Justys95 napisał(a):
Rybc!a-dobijasz...ja bym się na miejscu Rinuś kompletnie załamała. Z tego co widzę tak jest...mogłabyś nic nie mówić. Poza tym nie wszyscy muszą wszystko wiedzieć o tym waszym, jak to ujęłaś "temacie Rybic!a-Olek" Jakbyś go nie lubiła tak bardzo, pewnie byś zrozumiała Rinuś...:roll:

PS:Proszę bardzo fanclubie Olka-naskakujcie na mnie, bo tylko do tego jesteście zdolni :diabloti:

Justyna chyba przesadzasz :roll: Olka znam i lubie i jakos na nikogo nie naskakuje... :roll:

Posted

Ejjj temat gnojenia rybci jest już zamknięty od chyba ponad półroku:) Ryba swoje przeszła ukształtowałem jej psychike znosiła to z godnością więc ma spokój heheh:)
I nie wchodzi mi w dupe:)
Justyś95-żałosna jesteś TY

Posted

olekg18 napisał(a):
Ależ ja muszę wzbudzać w was wielkie emocje skoro zaczynacie się żreć mmmm .

Nie pochlebiaj sobie :evil_lol:

olekg18 napisał(a):
Ejjj temat gnojenia rybci jest już zamknięty od chyba ponad półroku:) Ryba swoje przeszła ukształtowałem jej psychike znosiła to z godnością więc ma spokój heheh:)
I nie wchodzi mi w dupe:)
Justyś95-żałosna jesteś TY

No gnojenia zamknięty, teraz zaczął się temat wlazenia w dupe.
Spoko rozumiem że dla Ciebie to "w to mi graj", ale zrozum, zal patrzec. serio:)

pozdrawiam was kochani, wesolych swiat , i zycze w nowym roku troche wiecej asertywnosci :loveu:

Posted

Hahaha i tak cię lubie heheh
Ależ nie pochlebiam sobie.Ja wiem ,że mnie kochacie .I nie ma się co dziwić taaaaakie ciacho z takim wspaniałym charakterem trafia się niezwykle rzadko

Posted

[quote name='Rybc!a']
a sobie akurat to u Olka bardzo cenię. Bo jest szczerzy, a szczerość, to jakbyś nie wiedziała zaleta.
I bardzo dobrze, że pisze to co myśli.

ŻENUJĄCA jesteś :roll: Najpierw rozpoczynasz wojnę, a jak ktoś CI dowali, to zgrywasz urażoną, ze złamanym sercem, biedną dziewczynę.

Z pierwszym sie zgadzam calkowicie, z drugim troszke mniej ale sie zgadzam :evil_lol:

[quote name='Rinuś']No cóż...jesteś taka jaka sama jak on...

Żal mi Was.

No to ja chyba tez zasluguje na zalowanie bo bede Olka bronic :diabloti:

[quote name='moon_light']RYBCIU droga. Nie chce bronić ani rinusia ani olka, bo mi ryba co oni do siebie gadają....ALE ! jestes załosna po prostu. Po tym jak olek po tobie jechał jak po łysej kobyle, włazisz mu w doope tak głęboko jak tylko się da. Mam nadzieje że doceni to Twoje błazeństwo, i da Ci już spokoj, bo żal było patrzeć na to jak Cię gnębi .

Bylo minelo, wazne co jest teraz a nie co bylo kiedys. Olek mi tez pojechal, moze nie tak ostro (nie odwazylby sie :diabloti:) ale teraz jest ok i napewno mu sie nie podlizuje i mysle ze rybka tez tego nie robi:cool3:

[quote name='betty_labrador']Olkowi trzeba sie podlizac ;) ot co.. inaczej bedzie Cie ignorowac :D :roll:

Ojjj Olek nie ignoruje, Olek daje popalic :evil_lol::evil_lol:

[quote name='moon_light']a ty w rozwoju.

chyba przesadzasz :shake:

[quote name='Justys95']Rybc!a-dobijasz...ja bym się na miejscu Rinuś kompletnie załamała. Z tego co widzę tak jest...mogłabyś nic nie mówić. Poza tym nie wszyscy muszą wszystko wiedzieć o tym waszym, jak to ujęłaś "temacie Rybic!a-Olek" Jakbyś go nie lubiła tak bardzo, pewnie byś zrozumiała Rinuś...:roll:

W fanclubie nie jestem ale naskocze :) a zdolna jestem na duzo wiecej!

Jakbym ja miala sie zalamywac za kazdym razem jak ktos mi cos na necie napisze (tez slyszalam ze psa zabilam) to bym teraz byla w pokoju bez klamek.
Droga Justyno przypuszczam ze to ty piszesz tylko dlatego takie rzeczy ze Olka poprostu nie "trawisz"

[quote name='Nugatowa']Oluś jest jak Doda, jedni go kochają drudzy nienawidzą :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:

Ooo Doda to napewno nie jest :P on jest paskudniejszy :evil_lol::evil_lol:

No to tyle :D jak narazie z mojej strony i odrazu mowie ze nie pisalam tego zeby sie "podlizac" Olusiowi (ktorego lubie i tak :diabloti:) bo metody podlizywania nie stosuje nigdy! I mam gdzies co mysla o mnie inni :evil_lol: (za to ostatnio zostane ukamieniowana pewnie :P)

Posted

to jest GALERIA dogomaniakow...wiec mam taka mala propozyjce...skoro juz musiscie sie wzajemnie obrzucac wstawiajcie fotki swoje(przynajmniej do co drugiego swojego postu) to bede miala co ogladac bo nudnawo sie zrobilo hihihi
a jesli chodzi o Olka i reszte...to wlasnie...budzi on tak niesamowite emocje, ze normlanie musze tego kolesia poznac...niesamowite jak latwo potrafi rozzloscic ludzi...i zaraz jest oboz za i przeciw...fascynujace jak ludzie latwo daja sie wciagnac w cos takiego...ja nie zamierzam sie wypowiadac w ten spsoob jak wypowiada sie czasem olek i podkresle nie tylko olek...bo ci jego przeciwnicy jak cos czasem chlapna, to to z kultura ma niewiele wspolnego...i od razu mowie jesli ktos mnie za tego posta skrytykuje, zacznie sie czepiac pojedynczych slowek itp to tylko swiadczy o nim...brak umiejetnosci przyjmowania kulturalnej krytyki swiadczy o niskim poziomie...(jesli ktos odbierze to za wrzut w jego kierunku...to niech sie zastanowi czemu to tak odebral- ot taka zagadka dla inteligentnych) ...i to tyle...
czekam na fotki...wszystko mi jedno czy olka, czy rinus, czy rybci...choc wolalabym orzecha (pozdro olus)

Posted

Oj ja mam tyle swoich zdjęć, że nawet nie wiem, które pokazywałam a które nie :lol:. Uwielbiam sobie robić zdjęcia, takie moje zboczenie.

Ale tego chyba jeszcze nie wstawiałam :evil_lol:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Oluś jest jak Doda, jedni go kochają drudzy nienawidzą :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:

Eeee nie, mi jest całkowicie obojętny.

za to Ryboposty mnie irytują. Przemilczalam to kilka razy...ale pęęękło w końcu:evil_lol:.

a posta smallpati zignoruje. i to pokaze najlepiej caly moj stosunek do niej ;)

Posted

moon_light napisał(a):
nie, na ignorowanie. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia, wiec szkoda czasu.

ty zapewne masz. Szukajac jakis starych, dawno rozwiazanych problemow, ktore nie maja juz znaczenia. To jest takie ciekawe? Niczym starsze panie szukajace nowych plotek.

Ale mimo wsyztsko dziekuje za "ignora" bo oszczedzasz mi bolu brzucha ze smiechu

pozdrawiam