olekg89 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Kolejna fota dla moich fanek :) Tym razem z dziećmi :P Quote
Bewarka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 A co ty tam chowasz za sobą :lol: Asia: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: -nic dodać, nic ująć :) Quote
betty_labrador Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Justys95 napisał(a):A co ty tam chowasz za sobą :lol: Flaszke :D Quote
olekg89 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 hehehe wiem wiem chcice macie na takie ciacho.. w sumie się wam nie dziwie też bym miał Quote
olekg89 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Przegladam foldery ze zdjęciami więc was pomęcze:P Quote
Paulina. Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 olekg18 napisał(a):hehehe wiem wiem chcice macie na takie ciacho.. w sumie się wam nie dziwie też bym miał Skąd się w tych ludziach bierze taka miłosc do siebie to ja nie wiem.. :shake: :evil_lol: Oj olek, olek.. Quote
betty_labrador Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 a teraz flaszka jak sie patrzy :D (dla psow) Skąd się w tych ludziach bierze taka miłosc do siebie to ja nie wiem.. :shake: :evil_lol: Narcyzm :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Olek podobno Twoje psy się słuchają...to czemu Czarek ma kolczatkę?:razz: Quote
olekg89 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Nie podobno tylko się słuchają.Ale gdyby na ciebie od 12 godzin darł morde głupi Atos to też miałabyś ochote go zeżreć. Po 2 nie kolczatka tylko półkolczatka z zabitymi kolcami:)A nawet gdyby miał kolczatkę nic ci do tego:) Quote
Rinuś Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='olekg18']Nie podobno tylko się słuchają.Ale gdyby na ciebie od 12 godzin darł morde głupi Atos to też miałabyś ochote go zeżreć. Po 2 nie kolczatka tylko półkolczatka z zabitymi kolcami:)A nawet gdyby miał kolczatkę nic ci do tego:) hmmm bo używając kolczatki zaprzeczasz sam sobie że niby psy Cię słuchają :) Quote
olekg89 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Wybacz ,ale dyskusja z osobą ,której 2 poprzednie psy (napewno w 100% posluszne) zginęły pod kołami samochodów nie ma żadnego sensu. Ależ ja nigdy nie pisałem ,ze nieużywam kolczatek.Używam czasem ,żeby ułatwić sobie życie. Quote
Rinuś Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='olekg18']Wybacz ,ale dyskusja z osobą ,której 2 poprzednie psy (napewno w 100% posluszne) zginęły pod kołami samochodów nie ma żadnego sensu. Przesadziłeś... jakbyś mógł to byś wsadził nóż w serce...ale nie musisz tego robić osobiście bo właśnie to zrobiłeś przez internet!! Dobiłeś do celu!sprawiłeś że po raz kolejny czuję się winna..dowaliłeś mi maxymalnie... faktycznie nie ma sensu ze mną rozmawiać... :-( Quote
olekg89 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Jaką bronia wojujesz od takiej giniesz słonko:* Nie chciałem ,ale zmusiłaś mnie do użycia takiego argumentu:) Quote
Rinuś Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='olekg18']Jaką bronia wojujesz od takiej giniesz słonko:* Nie chciałem ,ale zmusiłaś mnie do użycia takiego argumentu:) Nie odzywaj się już do mnie!!!!!!!! nie chcę Cię nawet znać! Quote
NightQueen Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='olekg18']http://images25.fotosik.pl/60/86a72ed54251f9c9.jpg Przegladam foldery ze zdjęciami więc was pomęcze:P Noo takie meczarnie to jak najbardziej mi sie podobaja :evil_lol::evil_lol: zglaszam sie na kolejne :cool3: Quote
Saint Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 oooo! Szwagierka w galerii dogomaniaków :cool3: :razz: Quote
NightQueen Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 olekg18 napisał(a):hehehhe dzięki small O fujjjj jakie fuuu :P ja chce wiecej zdjec twojego ryja :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 olekg18 napisał(a):Po co ci????? bo lubie horrory :P Quote
Rybc!a Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='olekg18']paulinka?-nie uprzedzał cię nikt,że zbliżanie się do MOJEGO Tomeczka jest SUROWO zabronione?Bo bywam wtedy niemiły?????:) Ups.. to ja nic nie mówię o... :loveu: Orzechu, bo jeszcze mi się dostanie. Ej Orzech, a o Olku mogę coś ładnego powiedzieć, czy też nie? To działa w obie strony ? [quote name='Rinuś'] a TY zawsze musisz pisać to co pomyślisz?Czasami można się powstrzymać od zbędnych komentarzy... Ja sobie akurat to u Olka bardzo cenię. Bo jest szczerzy, a szczerość, to jakbyś nie wiedziała zaleta. I bardzo dobrze, że pisze to co myśli. [quote name='Rinuś']Olek podobno Twoje psy się słuchają...to czemu Czarek ma kolczatkę?:razz: ŻENUJĄCA jesteś :roll: Najpierw rozpoczynasz wojnę, a jak ktoś CI dowali, to zgrywasz urażoną, ze złamanym sercem, biedną dziewczynę. [quote name='Rinuś']Nie odzywaj się już do mnie!!!!!!!! nie chcę Cię nawet znać! Rozbrajasz mnie :laugh2_2: Quote
Recommended Posts