dbsst Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Aga klasa mnie sie podoba i oczywiscie czekam na wiecej :D Quote
AgaCzips Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 dzięki dziewczny :oops: :calus: ale znowu bez przesady, taka urocza to ja nie jestem :roll: Quote
Patka Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 No dobra żebyśmy się mogły upewnic czy jesteś czy tez nie musisz! wkeić więcej fotek :D :wink: p.s bardzo mi sie podoba ten podpis z dedykacja dla wlasciceli haszczaków :D pozdro Dbst a Ty co się obijasz.... :D Quote
AgaCzips Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Patka napisał(a):No dobra żebyśmy się mogły upewnic czy jesteś czy tez nie musisz! wkeić więcej fotek :D :wink: Ja będę miała godne pokazana, na których nie wyglądam jak 7nieszczęść to pokażę :wink: Patka napisał(a): p.s bardzo mi sie podoba ten podpis z dedykacja dla wlasciceli haszczaków :D dzięki :oops: Patka napisał(a): Dbst a Ty co się obijasz.... :D No właśnie :evilbat: Quote
Patka Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Moja Droga pozwól że my ocenimy Twoej fotki :wink: :D naprawdę fajna z Ciebie dziewczyna pozkazuj się zebyśmy wiedziałyz kim tak uroczym możemy pogadac popatrz na nas :D :wink: pozdro Quote
AgaCzips Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Patka napisał(a):Moja Droga pozwól że my ocenimy Twoej fotki :wink: :D naprawdę fajna z Ciebie dziewczyna pozkazuj się zebyśmy wiedziałyz kim tak uroczym możemy pogadac Bez przesady :oops: :roll: Quote
Patka Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Jakas taka niedoceniona jesteś :wink: :D M Cie docenimy :D :wink: pozdrowionka :D Quote
dbsst Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 nie no Aga pozwol mowic znawca czyli Nam ;) a Ty foty wlepiaj wlepiaj wlepiaj Dziewczyny moje foty beda ale pozniej ;) juzostatnio i tak jest ich duuuuuuuzo a zreszta Patka ja czekam na cala Ciebie nie tylk na oko ;) Quote
Wojtek Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 dbsst napisał(a):Dziewczyny moje foty beda ale pozniej juzostatnio i tak jest ich duuuuuuuzo a zreszta Patka ja czekam na cala Ciebie nie tylk na oko Ooo to fajnie, bo ja bym se też pooglądała... Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Wojtek wyjąłes mi to z ust :D Dbsst mnie tez tu juz stanowczo za dużo cofnij się kilka zstron a bedziesz miała dość :wink: :D pozdrowionka Quote
Marcino1978 Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Debeściaku :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: czekamy 8) Quote
Manu Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 No to wracamy do tematu, OK ? :evilbat: :wink: Quote
Yorkies Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 No to może ja się pokażę.... życzę mięłgo oglądania 8) I tak na koniec niekoniecznie poważnie.... pozdrawiam :fadein: Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Yorkis :laola: super fotaski masz boską fryzurkę :D pozdrowionka Quote
Yorkies Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Dziękuje bardzo... ale chyba troszkę przesadzasz :oops: Włosy jak włosy... 8) pozdrawiam :fadein: Quote
anetta Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ale jakie oczy... :eek2: Ja tez kcem takie :placz: Quote
Yorkies Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Oj dziewczyny bo mnie zawstydzacie, ja mam całkiem sporo kompleksów... :oops: A tak na dokałdkę jeszcze parę zdjęć... Tu kolejne dziwne zdjęcie... No i ze szkoły 8) I was już nie będę zadręczać moimi fotami... wystarczy juz mnie na forum :wink: pozdrawiam :fadein: Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 extra i ja kce byc tak zameczana :D niezla laska z Ciebie i te oczy ehhhh super Quote
Yorkies Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Dzięki serdeczne za miłę słowa :oops: :oops: :oops: Tylko szkoda że żaden fajny chłop tego do tej pory nie zauważył... :-? pozdrawiam :fadein: Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 .... Bo cąły czas na dogomanii z babami przesiadujesz!!! hi hi - żartuje oczywiście naprawdę piekne oczy jeszcze kogoś zauroczysz :wink: :D i dziwie się te chłopaki to jakieś ślepe :D a może mały podryw na yoreczka :D :wink: Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 oj bo chlopy sa slepe i niedomyslne ja se tego mojego sila musialam wziasc ;) Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Dbsst masz rację najlepiej wziąć sprawy we własne ręce!!! :jumpie: pozdrowionka dla małżonka :wink: :D Quote
Yorkies Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Dziewczyny dzięki za rady :wink: Może ktoś się trafi kiedyś... hmm ciekawe... Może dołącze do tych zdjęć ogłoszenie matrymonialne :lol: 8) ŻARTUJE POZDRAWIAM :fadein: Quote
Recommended Posts