Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teraz ceny idą w góre,bo studniówy się zaczynają:/ skur..... było po 70gr/min (tanio ,ale lampy dają jak jasna cholera) a teraz już po 80gr/min ,a znając życie dojadą do 1zł/min.
na minucie takie grosze różnicy nie robią ,ale jak się idzie na 20minut to już sumka się zbiera wrrr

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg18 napisał(a):
Teraz ceny idą w góre,bo studniówy się zaczynają:/ skur..... było po 70gr/min (tanio ,ale lampy dają jak jasna cholera) a teraz już po 80gr/min ,a znając życie dojadą do 1zł/min.
na minucie takie grosze różnicy nie robią ,ale jak się idzie na 20minut to już sumka się zbiera wrrr

no masz racje, u mnie juz jest po 80 gr.. grrrr

Posted

Własnie fajne też z początku robiłem gały wielkie czemu tak tanio.Ale lampeczki dają nieźle.Poszedłem wtedy na 15min i oczy mi tak napuchły hahah i ryj bolał 2 dni.

Posted

olekg18 napisał(a):
Własnie fajne też z początku robiłem gały wielkie czemu tak tanio.Ale lampeczki dają nieźle.Poszedłem wtedy na 15min i oczy mi tak napuchły hahah i ryj bolał 2 dni.

fajnie :D a u mnie drogo :( ale za to promocja jest, jak chodzisz 10 razy po 10 min to dostajesz raz 15 za darmo :D

Posted

betty_labrador napisał(a):
dawaj dawaj ;)

Hihii ja to mam dobrze, nie musze paSzczeć na foto Ani bo jom widziałam:cool3::evil_lol: Paszczyłam sie na nią w ralu ueheh
Aniu - Pokarz swoją twarz, pokaz ile w sobie masz! kim naprawde jesteś , kogo znasz!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Aniu daj focie musze sobie ciebie przypomnąć:evil_lol:

Posted

Jak zacznie fotosik współpracować, to pokażę swoją "dawno już pełnoletnią" twarz.
Fotosik ma jakiś błąd i każe zgłosić adminowi. Wstawię jedyne jakie posiadam już przetworzone, z TZem ma jakimś weselu. Kolor włosów już nie ten ;)

I kolejne z przyjaciółką z innego wesela...

Tym razem kolor włosów aktualny.

Posted

Nie bd miał.Szykuj koło 2tys to ci przemebluje garderobe.Ale na reszte sałaty nie styknie.Oszczedzaj.Opłacisz bilet.Wpadne i zmienie cie:D To będzie dobry uczynek.A narzie wyje...j kamizelki

Posted

olekg18 napisał(a):
Furciak-ładny masz pysk niepowiem :P

hehe pysk:lol:

smallpati napisał(a):
Olek jak zwykle zabijasz szczeroscia :P
tak pyszczek calkiem calkiem :D

London eye :D:D bylam tam i mam nawet zdjecie z tym samym widokiem :D:D

Tak bo Olus to szczery facet jest i mowi co mysli a nie gada pod publike...

a mi sie London eye nie podobalo:roll: moze dlatego ze pogoda kiepska byla...

Posted

emdziolek- cóż za fotka :evil_lol: myśle że Chlorkowej się spodobała, nie? :mdrmed:
Nugatowa- ładne masz oczy :) Takie szarawe :p
Furciaczek- fajnie wyszłaś, no a tło... pięknie! :loveu:

Posted

Na próbnym teście kompetencji było coś takiego, żeby życzliwie opisać swojego najlepszego przyjaciela z klasy...moja koleżanka z którą siedzę w ławce napisała o mich "pięknych brązowych oczach"...a ja mam niebieskie :evil_lol: o takie:

BTW:Włosy dopiero co umyte, więc na nie nie patrzcie :lol: