betty_labrador Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Niki-lidka napisał(a):Orzech jakis Ty paskudny...Olek ladniejszy:):):) hahaha jaka szczerosc :lol: kazdy jest ladny na swoj sposob :razz: Quote
betty_labrador Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 o emdziolek czesc ;) bardzo ladnie wyszlas :) Quote
emdziolek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 betty_labrador napisał(a):o emdziolek czesc ;) bardzo ladnie wyszlas :) Cześć Betty:) to foto z początku wakacji, tutaj zaś z sierpnia: Ja i Vega - moja suczka:loveu: Quote
betty_labrador Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 fajne foto :) takie typowo wakacyjne :loveu: Quote
olekg89 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ewelinabuck-chwila szczerości.Skarpetki do sandałów -porażka nie estetycznie to wyglada i wogóle.Po drugie te twoje kamizelki wywal .Coś z kudłami zrób(grzywka),solar i będzie git.Tylko sie nie fochaj.Bo to z dobrego serca. Niki-hahah ja ładniejszy od orzecha hahaha Dobry żart Quote
Akadna Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Emdziolek fajna fotka i super wyszłaś :) Podoba mi się :D Quote
emdziolek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Mam jeszcze edno, troche niegrzeczne:evil_lol: Robione zpecjalnie dla klockowej:evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 olekg18 napisał(a):Ewelinabuck-chwila szczerości.Skarpetki do sandałów -porażka nie estetycznie to wyglada i wogóle.Po drugie te twoje kamizelki wywal .Coś z kudłami zrób(grzywka),solar i będzie git.Tylko sie nie fochaj.Bo to z dobrego serca. Niki-hahah ja ładniejszy od orzecha hahaha Dobry żart Olek nie myslales zeby zostac wizażysta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ale czemu?:P Tak tylko napisałem, co myśle.Ale eee nie mam gustu ,żeby być wizażysta hehe Quote
NightQueen Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 olekg18 napisał(a):Ale czemu?:P Tak tylko napisałem, co myśle.Ale eee nie mam gustu ,żeby być wizażysta hehe hehe i tak ci nie zle idzie w wylapywaniu bledow "ubraniowych" :D:D:D i "twarzowych" :evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Bo jak się ma krzywy ryj(jak ja haha) to wtedy staram się zatuszowac braki w wyglądzie ciuchami. Oryginalna bluza,ładne spodnie,czyste i fajne buty.I już wyglada się inaczej.:) A jak już solar do tego dojdzie(pryszcze się wypalą) to jest git. Ale dzięki:P zastanowie się Quote
Saint Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 smallpati - ah dziękuję za komplement :razz: Quote
NightQueen Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ooo wlasnie mi sie przypomnialo ze musze isc na solarke :D:D powypalac pryszcze :evil_lol::evil_lol: a no tak stroj daje duzoo :) Saint a prosze bardzo :) jestes najbardziej zblizony do mojego "typu" :D:D:D Quote
olekg89 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Saint ma zabójczy uśmiech. orzech zajebiste usta mmmniam:Pi psyche ja hmmm charakter mam fajny hahaha Quote
betty_labrador Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dogomaniaczka przy komputerze i dogomanii :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 olekg18 napisał(a):Saint ma zabójczy uśmiech. orzech zajebiste usta mmmniam:Pi psyche ja hmmm charakter mam fajny hahaha no to nic tylko 3 utworzyc :D:D bedziecie sie uzupelniac :evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ja czekam aż mi krwiak zejdzie i ide czyli gdzieś tak w poniedziałek.A mialem już w tym tyg,. iść ,ale nie wyszło.Walne się na 15minut ehehe Quote
NightQueen Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 olekg18 napisał(a):Ja czekam aż mi krwiak zejdzie i ide czyli gdzieś tak w poniedziałek.A mialem już w tym tyg,. iść ,ale nie wyszło.Walne się na 15minut ehehe mam nadzieje ze ten krwiak to nie od solarki :D:D:D bo juz nie pojde wiecej :P Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 olekg18 napisał(a):Ja czekam aż mi krwiak zejdzie i ide czyli gdzieś tak w poniedziałek.A mialem już w tym tyg,. iść ,ale nie wyszło.Walne się na 15minut ehehe solka dobra rzecz;) ale 15 min to chyba sie zjarasz:diabloti: Quote
NightQueen Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 A gdzie tam :) 15 w sam raz :evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 O to chodzi ,zeby piekło heheh .Już kurde prawie 2 miechy nie byłem :/ je...ne żyły qrfa mać .Ale sobie odbije potem heheh bd jak murzyn i Orzech bedzie chciał mnie utylizować Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 olekg18 napisał(a):O to chodzi ,zeby piekło heheh .Już kurde prawie 2 miechy nie byłem :/ je...ne żyły qrfa mać .Ale sobie odbije potem heheh bd jak murzyn i Orzech bedzie chciał mnie utylizować ja byłem tydzień temu:diabloti: i się okazało, że nie ma zniżki dla uczniów:mad: Quote
NightQueen Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 no to wcisne siebie :P ostrzegam ze ogladanie moze spowodowac wpadniecie w kompleksy :evil_lol::evil_lol: a tak serio to nie mam na komuterze zadnych normalnych zdjeci :D i wogole reka mi jakas muskularna wyszla :D - PAKER :diabloti: Quote
Recommended Posts