Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewelinabuck-chwila szczerości.Skarpetki do sandałów -porażka nie estetycznie to wyglada i wogóle.Po drugie te twoje kamizelki wywal .Coś z kudłami zrób(grzywka),solar i będzie git.Tylko sie nie fochaj.Bo to z dobrego serca.
Niki-hahah ja ładniejszy od orzecha hahaha Dobry żart

Posted

olekg18 napisał(a):
Ewelinabuck-chwila szczerości.Skarpetki do sandałów -porażka nie estetycznie to wyglada i wogóle.Po drugie te twoje kamizelki wywal .Coś z kudłami zrób(grzywka),solar i będzie git.Tylko sie nie fochaj.Bo to z dobrego serca.
Niki-hahah ja ładniejszy od orzecha hahaha Dobry żart

Olek nie myslales zeby zostac wizażysta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Ale czemu?:P
Tak tylko napisałem, co myśle.Ale eee nie mam gustu ,żeby być wizażysta hehe

hehe i tak ci nie zle idzie w wylapywaniu bledow "ubraniowych" :D:D:D i "twarzowych" :evil_lol:

Posted

Bo jak się ma krzywy ryj(jak ja haha) to wtedy staram się zatuszowac braki w wyglądzie ciuchami.
Oryginalna bluza,ładne spodnie,czyste i fajne buty.I już wyglada się inaczej.:) A jak już solar do tego dojdzie(pryszcze się wypalą) to jest git.

Ale dzięki:P zastanowie się

Posted

ooo wlasnie mi sie przypomnialo ze musze isc na solarke :D:D powypalac pryszcze :evil_lol::evil_lol:

a no tak stroj daje duzoo :)

Saint a prosze bardzo :) jestes najbardziej zblizony do mojego "typu" :D:D:D

Posted

olekg18 napisał(a):
Ja czekam aż mi krwiak zejdzie i ide czyli gdzieś tak w poniedziałek.A mialem już w tym tyg,. iść ,ale nie wyszło.Walne się na 15minut ehehe

mam nadzieje ze ten krwiak to nie od solarki :D:D:D bo juz nie pojde wiecej :P

Posted

olekg18 napisał(a):
Ja czekam aż mi krwiak zejdzie i ide czyli gdzieś tak w poniedziałek.A mialem już w tym tyg,. iść ,ale nie wyszło.Walne się na 15minut ehehe

solka dobra rzecz;)

ale 15 min to chyba sie zjarasz:diabloti:

Posted

O to chodzi ,zeby piekło heheh .Już kurde prawie 2 miechy nie byłem :/ je...ne żyły qrfa mać .Ale sobie odbije potem heheh bd jak murzyn i Orzech bedzie chciał mnie utylizować

Posted

olekg18 napisał(a):
O to chodzi ,zeby piekło heheh .Już kurde prawie 2 miechy nie byłem :/ je...ne żyły qrfa mać .Ale sobie odbije potem heheh bd jak murzyn i Orzech bedzie chciał mnie utylizować

ja byłem tydzień temu:diabloti: i się okazało, że nie ma zniżki dla uczniów:mad:

Posted

no to wcisne siebie :P

ostrzegam ze ogladanie moze spowodowac wpadniecie w kompleksy :evil_lol::evil_lol:

a tak serio to nie mam na komuterze zadnych normalnych zdjeci :D

i wogole reka mi jakas muskularna wyszla :D - PAKER :diabloti: