e.v.a Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a): Chwalenie się jest mi obce:diabloti: tak jak obce sa zdjecia w twojej galerii :grin: :loveu: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 evaxon napisał(a):tak jak obce sa zdjecia w twojej galerii :grin: :loveu: JCT:loveu::loveu: Quote
olekg89 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Osz ****ing shit!!Medorowa ty fajna dupa jesteś i młoda w sam raz do stuk-stukania:) A ja sobie całkiem inaczej Ciebie wyobrażałem:P Orzech-czemu się na gadu nieodzywasz?? Quote
orzech Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 pewnie dlatego, ze mam wylaczone :P bo jestem zajety :P bede wieczorem Quote
goldenka245 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Paulinaaa napisał(a):No po prawej.. po prawej :p Ale ja pierwsza zgadłam:diabloti::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='olekg18']Osz ****ing shit!!Medorowa ty fajna dupa jesteś i młoda w sam raz do stuk-stukania:) :grin: buahahahah Olciu zabijasz mnie czasami hahaha chyba w glowe stukania:evil_lol::diabloti: Quote
Paulina. Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 goldenka245 napisał(a):Ale ja pierwsza zgadłam:diabloti::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Super nawet dla mnie nie masz czasu .Okej! Super!Zajeb.ście .qrfa :/ Dobra ide wogóle stąd ,bo nerwicy dostane. Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 olekg18 napisał(a):Osz ****ing shit!!Medorowa ty fajna dupa jesteś i młoda w sam raz do stuk-stukania:) A ja sobie całkiem inaczej Ciebie wyobrażałem:P Orzech-czemu się na gadu nieodzywasz?? Fajna, to wiem:B-fly::diabloti: ale dzieki;);) Młoda tyż, ino ciut starsza od Ciebie;) A stukać, to sobie można klawiature:p:p evaxon napisał(a)::grin: buahahahah Olciu zabijasz mnie czasami hahaha chyba w glowe stukania:evil_lol::diabloti: Buhahahha, Effcia czy masz jakieś "ale" co do mojej młodości:roll::roll::diabloti: ;):evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a): Buhahahha, Effcia czy masz jakieś "ale" co do mojej młodości:roll::roll::diabloti: ;):evil_lol: :siara: :siara: :siara: Quote
diabelkowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa no ladniutka jestes :) Gosia swieetne zdjecie taaakie laski normalnie az trzeba sie schowac ^^ fur wreszcie Cie zobaczylam w tych wlosach ^^ Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 evaxon napisał(a)::siara: :siara: :siara: Tak też myślałam - ;):loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']Tak też myślałam - ;):loveu::loveu::loveu: buahahahahahaha :grin: bosze... Madzia:grin: bez takich dowcipow:grin: Quote
Akadna Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='betty_labrador']Werka co TY chcesz - ladnie wyszlas :p Dzięki:mdrmed:Ja to w ogóle brzydko na zdjęciach wychodze, z jednego takiego wzgędu...:roll: Ale nie ważne;) Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 diabelkowa napisał(a):Medorowa no ladniutka jestes :) Gosia swieetne zdjecie taaakie laski normalnie az trzeba sie schowac ^^ fur wreszcie Cie zobaczylam w tych wlosach ^^ Dzięki;) evaxon napisał(a):buahahahahahaha :grin: bosze... Madzia:grin: bez takich dowcipow:grin: Mada faka:roll: Znowu skłamałam:roll: To się już więcej nie powtórzy:modla: Quote
e.v.a Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a): Mada faka:roll: Znowu skłamałam:roll: To się już więcej nie powtórzy:modla: do spowiedzi marsz! Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 evaxon napisał(a):do spowiedzi marsz! :icon_roc::icon_roc::icon_roc: Wybaczam Ci, bo wiem, że błądzisz:roll: Quote
e.v.a Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a)::icon_roc::icon_roc::icon_roc: Wybaczam Ci, bo wiem, że błądzisz:roll: błądzi ten który wyrzekł sie Boga .... bładzi ten ktory kroczy w strone szatana.... błądzi ten ktory szczesciem nazywa pieniądz .... Madzialeno.... pamietaj Bog i tak ci wszystko wybaczy :loveu: Quote
olekg89 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Hahahahha Efcia załamałem się hahahah Quote
Akadna Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='olekg18']Ryba ty się stara dupa robisz olekg18 ale jesteś miły :shake: Rybc!a, ja nie widziałam ;) Do twarzy Ci w okularach! :) Quote
Recommended Posts