Anecioreczek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Paulinka18 - na 25:diabloti: Ludzie znalazłam zdjecie sprzed 3 lat-płacze i ryje ze smiechu wiec musze sie z kimś Tym podzielić:D UWAGA: Dziecko przed egzaminami gimnazjalnymi: Dziecko przed Maturą: :D:D:D Quote
Saint Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 też bym coś wstawił jako że tamte zdjęcia są już stare oj bardzo, a teraz jestem jeszcze bardziej czarujący i przystojny niż kiedyś :diabloti: (nie no żarcik mały :eviltong: ) tyle że Linka nie była łaskawa wziąć aparatu wczoraj - tym samym pozbawiła Was moi Drodzy mojego jakże pięknego widoku :diabloti: Quote
Justa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Saint']też bym coś wstawił jako że tamte zdjęcia są już stare oj bardzo, a teraz jestem jeszcze bardziej czarujący i przystojny niż kiedyś (nie no żarcik mały ) Nie ma to jak skromność:diabloti: ah, zapomniałabym. my. Quote
Saint Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Phi... :eviltong: i kto to mówi Mistrzu Szyderstwa co?? :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: Quote
Justa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Saint napisał(a):Phi... :eviltong: i kto to mówi Mistrzu Szyderstwa co?? :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: ty mnie pod włos lepiej nie bierz :mad: Quote
Linka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Saint napisał(a):też bym coś wstawił jako że tamte zdjęcia są już stare oj bardzo, a teraz jestem jeszcze bardziej czarujący i przystojny niż kiedyś :diabloti: (nie no żarcik mały :eviltong: ) tyle że Linka nie była łaskawa wziąć aparatu wczoraj - tym samym pozbawiła Was moi Drodzy mojego jakże pięknego widoku :diabloti: No nie moge.. najpierw "o nieee Linka zwariowałaś? aparat? PO CO? co Ci do głowy przyszło" a potem, że Linka nie była łaskawa...:shake: :shake: ręce mi opadły... Quote
Linka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Tarararam ta tam:lol: Prosze bardzo Saint.. specjalnie dla Ciebie:diabloti: doceń, że nie jestem wredną Bestią i nie wstawiam żadnych zdjęć na których "akurat stoisz", albo siedzisz na środku boiska:evil_lol: Jakby komuś wydawało się że Saintuś jest miłym, kochanym, bezkonfliktowym chłopcem to niniejszym dementuję.. Quote
Saint Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 A tych na których ładnie wyszedłem nie masz? :eviltong: Quote
Justa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 kokieciarz :diabloti: [SIZE="1"]żeby nie powiedzieć kobieciarz:mad: Quote
Saint Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ja? ależ skąd :eviltong: Po prostu Linka te fajniejsze zostawia dla siebie :diabloti: :lol: Quote
Justa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Saint napisał(a):Ja? ależ skąd :eviltong: Po prostu Linka te fajniejsze zostawia dla siebie :diabloti: :lol: dobra dobra.. :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 cała sala pusta a Kasiunia tańczy :evil_lol: Quote
Saint Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Noooo - bo grunt to dobra zabawa :lol: Dlatego ja zdawalem mature z matmy :lol::lol::lol: Quote
KaRa_ Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 A teraz ja dam fotki: Rose,KaRa_TC,Bora i Komar na kolanach Patikujek Quote
BORA Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Kara a Pati się zgodziła na publikację zdjęcia? :evil_lol: Mnie o pozwolenie też nie pytałaś :mad: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='BORA']Kara a Pati się zgodziła na publikację zdjęcia? :evil_lol: Mnie o pozwolenie też nie pytałaś :mad: :evil_lol: No ba że w myslach pytałam:diabloti::evil_lol: Quote
eria Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/wrzesien/zll12-2.jpg o w morde!!!!! Pati nie daj sie !! :evil_lol: Quote
Saint Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 W rzeczywistości wyglądam lepiej :eviltong: Po prostu Linka te zdjęcia na których ładnie wyszedłem zostawia dla siebie :cool3: Bestia jedna :eviltong: Quote
Linka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Saint napisał(a):W rzeczywistości wyglądam lepiej :eviltong: Po prostu Linka te zdjęcia na których ładnie wyszedłem zostawia dla siebie :cool3: Bestia jedna :eviltong: Saincik powtarzasz się:evil_lol: No pewnie że zostawia.. przecież mówiłam że wytapetuje sobie ściane nad łóżkiem:roll::roll::shake: Quote
Saint Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ja sie powtarzam? JA?! Ja sie wcale nie powtarzam :eviltong: Ja prawdę mówię :eviltong: Bo ja jestem brzydki, zły i szczery :lol: :eviltong: Quote
Justa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Saint']W rzeczywistości wyglądam lepiej :eviltong: nie ma to jak skromność :diabloti: [quote name='Saint']Bo ja jestem brzydki, zły i szczery :lol: :eviltong: i skromny zapomniałeś dodać :diabloti: po 6h marszu. około 1800 m.n.p.m Wrzesień. Polskie Tatry. Quote
Recommended Posts