Incunabula Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 justys95 napisał(a):Mam już okulary...okropne :roll: Wstaw zdjęcie :) . Ja mam dość dużą wadę... -1,75. Nie mogłam się przyzwyczaić do okularów, no i od roku noszę soczewki. Miesięczne, zdejmowane na noc. Jestem od nich na tyle uzależniona, że nie dałabym już sobie okularów założyć :evil_lol: . Quote
*zaba* Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 justys95 napisał(a):Mam już okulary...okropne :roll: To dlaczego wybralas sobie okropne???? Jest tak duzy wybor oprawek...,nie rozumiem. Quote
elapieczus1 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Morrisonka napisał(a):Wstaw zdjęcie :) . Ja mam dość dużą wadę... -1,75. Nie mogłam się przyzwyczaić do okularów, no i od roku noszę soczewki. Miesięczne, zdejmowane na noc. Jestem od nich na tyle uzależniona, że nie dałabym już sobie okularów założyć :evil_lol: .hm i uważasz że masz dużą wade?:angryy: są ludzieco mają -5 i co mają powiedzieć Quote
XXL Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Nie jestem modem ale tak delikatnie przypomne ze OFF jest troszke w innym kierunku:) poprosze jakies fotki :)ale z mnie wredota :) :diabloti: Quote
Rybc!a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 elapieczus1 napisał(a):hm i uważasz że masz dużą wade?:angryy: są ludzieco mają -5 i co mają powiedzieć Pff, są i tacy co mają -12 i też jakoś żyją! Quote
*zaba* Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='XXL']Nie jestem modem ale tak delikatnie przypomne ze OFF jest troszke w innym kierunku:) poprosze jakies fotki :)ale z mnie wredota :) :diabloti: No to i fotka i w temacie okularowym:evil_lol: Quote
Bewarka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='XXL']e tam okularki moga byc tez sexowne :smile: nie ma co sie smucic :smile: pozdro :smile:Mogą być...dopóki ja ich nie założę :eviltong: ale dzięki ;) [quote name='Morrisonka']Wstaw zdjęcie :smile: . Jak mi ładne wyjdzie... [quote name='*zaba*']To dlaczego wybralas sobie okropne???? Jest tak duzy wybor oprawek...,nie rozumiem.zrozum...ja przymierzałam prawie wszystkie okulary i żadne mi nie pasowały...te co mam wyglądają bardziej na chłopięce, ale to jedyne, które mi pasowały choć troche...ale od nich bolą mnie oczy, uszy i nos...za wielkie w ogóle są te oprawki... Quote
Mi. Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 zdjecie chcemy zdjecie:cool3:Nie marudz, wklejaj :P Quote
Paulina87 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Co prawda ja mam okulary tylko do siedzenia przed komputerem, ale specjalnie na potrzeby mody panującęj w tej galerii zrobiłam sobie w nich fotki. Quote
Mi. Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Paulinka super w nich wygladasz:multi: Moze ja tez sobie cykne fotke w okularkach:lol: [quote name='justys95']Takie małe wam wystarczy :roll: hehe.... za male, nic nie widac:eviltong: Ale z tego co 'widac' to super :D Quote
Mi. Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 ale cwokowato wyszlam o:grin: omg:grin: na szczescie okularki tylko do kompa:lol: Quote
Paulina87 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 no to XXL będzie miał co oglądać jak się pojawi :evil_lol: Quote
XXL Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Paulinka18 napisał(a):no to XXL będzie miał co oglądać jak się pojawi :evil_lol: wredota fajne fotki :) pochwale sie ze ja okularkow nie musze nosic :) chyba ze sloneczne niestety mam czule oczy na swiatlo i zajebiscie je mroze przy slonecznym swietle .;/:diabloti: Quote
Bewarka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='*luthien*']za male, nic nie widac:eviltong: Ale z tego co 'widac' to super :-DA widać choć okulary? Czy mam je pogrubić...:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 justys95 napisał(a):A widać choć okulary? Czy mam je pogrubić...:evil_lol: daj większe zdjęcie, bo okularów nie widać;) Quote
Bewarka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 ß@$!@ napisał(a):daj większe zdjęcie, bo okularów nie widać;) jest pewien problem...usunęłam już dużą wersję :oops: Quote
Rybc!a Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Nie wiem, czy powinnam w ogóle się pokazywać! :oops: Ja też, jak widać, okularnica :lol: Quote
Mi. Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Justyna zrob jeszcze jedna fote :P rybcia, ladna fotka:razz: Quote
zaba14 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='justys95']Mogą być...dopóki ja ich nie założę :eviltong: ale dzięki ;) Jak mi ładne wyjdzie... zrozum...ja przymierzałam prawie wszystkie okulary i żadne mi nie pasowały...te co mam wyglądają bardziej na chłopięce, ale to jedyne, które mi pasowały choć troche...ale od nich bolą mnie oczy, uszy i nos...za wielkie w ogóle są te oprawki... Hahaha! skąd ja to znam? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: okulary nosze od jakiegoś tygodnia... wrr... też nie umiałam nic wybrać.. :shake: no i uszy mnie też bolą, oczy i nos nie :eviltong: Quote
Bewarka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ale z tym "dopóki ja ich nie założę" to prawda...podobają się, a ja je zakładam to dziwnie wyglądam :D :roll: Quote
Justa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='justys95']Nie prawda ;) gdzieś o tym czytałam :eviltong: PS;Poza tym niektóre zmienia się nie co dzień a co tydzień lub nawet dwa... Że droższe, w skali roku pewnie tak, ale komfort patrzenia nieporównywlny. Noszę soczewki od października, naprawdę fajna sprawa. Wychodzi 50zł na miesiąc. Ale że się nie zdejmuje przez tydzień - nie radzę. Podrażnienie oka murowane. oczy muszą odpoczywac chociaż w nocy. Mam miesięczne, zakładam je codziennie rano, zdejmuje wieczorem. Zero problemu. Żeby nie było, żę offa robie ;) Quote
Siostra Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Justa, dziecko drogie, jak Ty wydoroślałaś!!!!! :-o Dopiero taka dziewczyneczka była, a teraz proszę - interesująca młoda dama. Nie zmienia to faktu, że nadal jestem fanka Twoich uroczych autoportretów. serdeczności:)) Quote
Bewarka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Justa']Że droższe, w skali roku pewnie tak, ale komfort patrzenia nieporównywlny. Noszę soczewki od października, naprawdę fajna sprawa. Wychodzi 50zł na miesiąc. Ale że się nie zdejmuje przez tydzień - nie radzę. Podrażnienie oka murowane. oczy muszą odpoczywac chociaż w nocy. Mam miesięczne, zakładam je codziennie rano, zdejmuje wieczorem. Zero problemu.No prawda...ja się właściwie nie znam, bo nie noszę soczewek :lol: (Wygląda jakbym miała koka, a mam kucyka :lol:) Quote
Justa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Siostra napisał(a):Justa, dziecko drogie, jak Ty wydoroślałaś!!!!! :-o Dopiero taka dziewczyneczka była, a teraz proszę - interesująca młoda dama. Nie zmienia to faktu, że nadal jestem fanka Twoich uroczych autoportretów. serdeczności:)) :oops: Hmm.. 19 lat stuknęło w maju, kiedyś trzeba się pozmieniać ;) Dziękuję Siostra :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts