NightQueen Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 a ja wroce do tematu i posle swoje zdjecie :P i co i co! nie jestesm rozow :D Quote
Acia_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='asiunia']Hej! A mialas juz wczesniej soczewki?;)Ja nosze od marca i za nic bym nie zamienila na okulary mimo ze poczatki byly baaaardzo ciezkie:evil_lol: Sieem. Soczewek niemiałam, bo niemogłam sie przestawić na włożenie sobie plastkiu w oko :oops: . Ja jak u ciebie wyglądały początki :cool3: ? [quote name='*luthien*']ja mam minusy:cool3: Ja też :razz: [quote name='smallpati'] :razz: [quote name='justys95']Teraz to już sama nie pamiętam, bo żeście mi namieszały :cool3: Miniusy- to jest kródko wzroczność czyli niewidzisz tego co jest daleko, a plusy to niewidzisz tego co jest blisko :p . Quote
asiunia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Asia&Misia napisał(a):Sieem. Soczewek niemiałam, bo niemogłam sie przestawić na włożenie sobie plastkiu w oko :oops: . Ja jak u ciebie wyglądały początki :cool3: ? . Hej! Ale soczewka nie jest plastikowa:lol:Jest wykonana z bardzo giętkiego i plastycznego materialu-chociaz na poczatku i tak uraza oko;) Quote
basia bonnie Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Ale soczewka nie jest plastikowa:lol:Jest wykonana z bardzo giętkiego i plastycznego materialu-chociaz na poczatku i tak uraza oko;) A za pierwszym razem to sobie sama je wkładałaś? ;) Quote
asiunia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ß@$!@']A za pierwszym razem to sobie sama je wkładałaś? ;)[/quote] Hej! Za pierwszym razem wkladala i sciagala okulistka.Potem na probe ja przy niej,a reszte ćwiczyłam w domu;) Quote
Bewarka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Miniusy- to jest kródko wzroczność czyli niewidzisz tego co jest daleko, a plusy to niewidzisz tego co jest blisko :p .To już pamiętam, że - :roll: Quote
Anecioreczek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ja mam soczewaki od lutego:razz: Nie nawidze Moich okularów...:angryy: Chociaż i tak głupia nie chodziłam w nich i tylko mi sie wzrok pogorszył..ja prblemów na poczatku nie mialam chcoiaż jak sobie przypomne ze mnie oko prawe bolało na samym poczatku 1 dnia..nastepnego już przestało... mamcia nosi soczewki od 25 roku życia i ona sie znała:diabloti: Quote
NightQueen Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Mam wrazenie ze jestem u okulisty a nie na dogo :diabloti: Quote
basia bonnie Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='asiunia']Hej! Za pierwszym razem wkladala i sciagala okulistka.Potem na probe ja przy niej,a reszte ćwiczyłam w domu;)[/quote] Aaaa ;) A ile takie soczewki kosztują? :oops: Quote
Anecioreczek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ß@$!@']Aaaa ;) A ile takie soczewki kosztują? :oops:[/quote] Moej kosztowały 230 i mam je na pól do roku. zależne jest od tego jakiej firmy,są soczewki za 170 np.ale takie sie ma na miesiac....pozatym jeszcze płyny do soczewek kosztują około 30-60 zł.;) Quote
basia bonnie Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Anecioreczek']Moej kosztowały 230 i mam je na pól do roku. zależne jest od tego jakiej firmy,są soczewki za 170 np.ale takie sie ma na miesiac....pozatym jeszcze płyny do soczewek kosztują około 30-60 zł.;)[/quote] Aha ;) Bo są jeszcze soczewki zmieniające kolor oczu :cool3: Ale one są tańsze chyba;) A są jakieś wady soczewek ?:evil_lol::roll: Quote
Anecioreczek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ß@$!@']Aha ;) Bo są jeszcze soczewki zmieniające kolor oczu :cool3: Ale one są tańsze chyba;) A są jakieś wady soczewek ?:evil_lol::roll:[/quote] ściągac na noc łatwo zgubić. Quote
basia bonnie Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Anecioreczek']ściągac na noc łatwo zgubić.[/quote] Mogą wypaść? :crazyeye: A każdy może nosić soczewki ?:oops: Quote
Anecioreczek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ß@$!@']Mogą wypaść? :crazyeye: A każdy może nosić soczewki ?:oops:[/quote] łatwo zgubić jak sciągnies zi nie zauwazysz czy wsadziłas do pojemniczka;) to musi ustalić okulista czy możesz Quote
basia bonnie Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Anecioreczek']łatwo zgubić jak sciągnies zi nie zauwazysz czy wsadziłas do pojemniczka;) to musi ustalić okulista czy możesz[/quote] Aaaa, bo już się przestraszyłam, że wypaść mogą :evil_lol::oops: Super, dzięki Ci za info! :buzi: Quote
maartucha Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 hihi ale na fajny temacik trafilam :D wlasnie dzis byłam o lekarza, spytać co i jak :D Quote
asiunia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Hej! Ja mam miesięczne-czyli 40 zł za parę,a płyn do soczewek 50 zł(mnie wystarcza na 2 miesiace);) Quote
Bewarka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Miałam dziś lub w czwartek iść po nie, ale jeszcze nie są skończone...we czwartek mam iść...:D Quote
Mi. Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='ß@$!@']Aha ;) Bo są jeszcze soczewki zmieniające kolor oczu :cool3: Ale one są tańsze chyba;) A są jakieś wady soczewek ?:evil_lol::roll: droższe :eviltong: :eviltong: Quote
basia bonnie Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='*luthien*']droższe :eviltong: :eviltong: Ja widziałam po 60-70 zł :roll: Quote
Mi. Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='ß@$!@']Ja widziałam po 60-70 zł :roll: ale kolorowe zerowki, a korygujace jeszcze na dodatek jakas wade sa drozsze Quote
Bewarka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='*luthien*']droższe :eviltong: :eviltong: Nie prawda ;) gdzieś o tym czytałam :eviltong: PS;Poza tym niektóre zmienia się nie co dzień a co tydzień lub nawet dwa... Quote
XXL Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 justys95 napisał(a):Mam już okulary...okropne :roll: e tam okularki moga byc tez sexowne :) nie ma co sie smucic :) pozdro :) Quote
Recommended Posts