NightQueen Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 A macie zebyscie mieli kogo nekac pozniej za wyglad :D:D [SIZE="6"]Wszelkie formy smiechu -->DOZWOLONE :D:D:D [SIZE="1"]zdjecia niestety tyllko posiadam takie :/ Quote
Anecioreczek Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ja: i ZonkOne Jeśli ktoś sie zakochał,to prosze mówić prześle bardziej ..ehem..wyraziste (:D) zdjęcia.:lol: Quote
elapieczus1 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 XXL napisał(a):;] elu chwali pieta jestes haha;) a co nie można się chwalić?ja lubię to się chwalę jak mam czym:):razz: Quote
olekg89 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Smallpati-wiedziałem ,że jesteś różowiutką Technomulską dziewczyną! Quote
NightQueen Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 olekg18 napisał(a):Smallpati-wiedziałem ,że jesteś różowiutką Technomulską dziewczyną! hehe a gdzie tam rozowy jest :D:D:D:D I tak naprawde wole hh. Chyba jeszcze jednak malo wiesz :D:D:D Quote
goldenka245 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='smallpati']hehe a gdzie tam rozowy jest :D:D:D:D I tak naprawde wole hh. Chyba jeszcze jednak malo wiesz :D:D:D Ja widze róż, ja!! Na smyczy twojego psa:evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 goldenka245 napisał(a):Ja widze róż, ja!! Na smyczy twojego psa:evil_lol: O jej zapomnialam :D:D mialam jeszcze rozowe skarpetki heheheh :D:D:D A to smycz Moli a nie moja, ona to rozowa dama :D a co do smyczy to teraz ma calkiem inny zestaw hehe rozowo-czerwony :P Quote
goldenka245 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 smallpati napisał(a):O jej zapomnialam :D:D mialam jeszcze rozowe skarpetki heheheh :D:D:D A to smycz Moli a nie moja, ona to rozowa dama :D a co do smyczy to teraz ma calkiem inny zestaw hehe rozowo-czerwony :P Mi sie z summertime n ajbardziej podoba pomarańczowa :P Dobra sorrki za offa :P Quote
XXL Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 aggus mamciu wyszlas slicznie:) ;) smallpati bardzo fajne fotki :) super wyszlas :oops: Anecioreczek jasne ja poprosze inne fotki:) Quote
NightQueen Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Tobra juz mi tak nie slodzcie bo sie jeszcze w sobie zakocham hehehe :P P.S Tez mi sie podoba Flex pomaranczowa, ale rozowa bardziej mi do Moli pasuje :D Quote
e.v.a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 olekg18 napisał(a):Smallpati-wiedziałem ,że jesteś różowiutką Technomulską dziewczyną! :grin: Olek lanie dostaniesz jak bedziesz niegrzeczny :diabloti: XXL napisał(a): smallpati bardzo fajne fotki :) super wyszlas :oops: oo a ten tylko słodzi i słodzi :evil_lol: oj chyba pogadam sobie z Alicja:diabloti: :evil_lol: Anecioreczek napisał(a):XXL ale kogo? Moje czy ZonkOne:evil_lol: ZonKone :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
XXL Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 evaxon napisał(a)::grin: Olek lanie dostaniesz jak bedziesz niegrzeczny :diabloti: oo a ten tylko słodzi i słodzi :evil_lol: oj chyba pogadam sobie z Alicja:diabloti: :evil_lol: ZonKone :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 1 olek nie daj sie ona tylko duzo gada;) 2 hahaha spoko mialy byscie wspulne tematy :) 3 nie potrafie odpowiedziec na te pytanie;) Quote
Anecioreczek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 evaxon,special for You:cool3: More?:cool3: Quote
e.v.a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Anecioreczek']evaxon,special for You:cool3: More?:cool3: more more bo tu malo męskich członków dogo:grin::diabloti: :evil_lol: Olek nie sluchaj Tomka:shake: ja wcale duzo nie gadam :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 stara jak swiat, no ale coz... jak bede miec jakas aktualna to moze wkleje:lol: Quote
Paulina87 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 luthien normalnie jak modelka :crazyeye: :cool3: Quote
Mi. Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='justys95']e tam stara...;) z "wakacji" :lol: no czyli najstarsza jaka mam :D [quote name='Paulinka18']luthien normalnie jak modelka :crazyeye: :cool3: haha, normalnie na wybieg mnie:grin: :grin: :grin: Quote
Paulina87 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='*luthien*'] haha, normalnie na wybieg mnie:grin: :grin: :grin: Ja tu serio mówię a Ty się śmiejesz, jak dla mnie wyglądasz jak najprawdziwsza modelka :cool3: Quote
Bewarka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ale mnie luth powaliłaś tym wybiegiem...:roflt: Quote
Mi. Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Paulinka18']Ja tu serio mówię a Ty się śmiejesz, jak dla mnie wyglądasz jak najprawdziwsza modelka :cool3: dzieki:cool3: :grin::grin::grin: [quote name='justys95']Ale mnie luth powaliłaś tym wybiegiem...:roflt: ekhem.. nie chodzilo mi o wybieg dla psow :D:D:D Quote
*zaba* Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Witajcie,ja tez naleze do dogomaniackiej rodzinki i chc juz nie jestem (niestety :-( ) tak mlodziutka jak wiekszosc tutaj,to tez sie przedstawie,a co mi tam.Mamusie tez musza byc :razz: Quote
Bewarka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Zobaczycie moją "nową" twarz we wtorek lub we czwartek...bede miec łokulary :placz: Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='justys95']Zobaczycie moją "nową" twarz we wtorek lub we czwartek...bede miec łokulary :placz: ja bym na twoim miejscu soczewki kupila:lol: Quote
Recommended Posts