Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

nie nom tej to nawet nie wiadomo jak grozic :P

paulinka18 hahah tak tak farbkami:) ooo ciekawe musisz mniec te fotki:) :razz:

Posted

evaxon napisał(a):
kochany bo z twoich ust wszystko brzmi jak obietnica ...:loveu: :loveu: :loveu:

nie wiem czy to takie przyjemne mniec odcisk czyjes dloni na pupie zostal by taki czerwony bardzo cieczacy ! dostala bys mega klapsa za ten fluid !:diabloti::angryy:

Posted

XXL napisał(a):
nie wiem czy to takie przyjemne mniec odcisk czyjes dloni na pupie zostal by taki czerwony bardzo cieczacy ! dostala bys mega klapsa za ten fluid !:diabloti::angryy:

:siara: obiecanki cacanki :diabloti: :evil_lol:

Posted

hm dobrze że ma w czym wybierać i niech szuka tak długo aż znajdzie ale dlaczego tak od razu TZ może na razie przyjaciółka lub po prostu znajoma ps nie obeaź się przypadkiem na mnie a swoją drogą ładne te Twoje dziewczyny;)

Posted

elapieczus1 napisał(a):
hm dobrze że ma w czym wybierać i niech szuka tak długo aż znajdzie ale dlaczego tak od razu TZ może na razie przyjaciółka lub po prostu znajoma ps nie obeaź się przypadkiem na mnie a swoją drogą ładne te Twoje dziewczyny;)

hahah wlasnie mlody jestem trzeba sie wyszalec :) a co do ali to jest swietna :) pewnie elu ja oznasz na jakis dogomaniackim spacerku:) pozdrawiam

Posted

elapieczus1 napisał(a):
no ba napewno jak będę na wieczornym Spajderkowym spacerku a TY wybierzesz się do parku z koleżanką małżonką:):):)

hahah a nie nie elu ta dziwczyna to moja kuzynka :) mojej tz jeszcze nie widzilas :)

Posted

elapieczus1 napisał(a):
ja nie miałam na myśli tej ze zdjęcia:):):)z kim przyjdziesz z tym będziesz :):):)

hahah spoko staram sie troszke ustatkowac :) alicije napewno poznacie :):diabloti:

Posted

elapieczus1 napisał(a):
umówiłeś się też na wybiegu byłam do 20 jakoś nie dotarłeś ale Spajder bawił się świetnie

wybacz elu ale na treningu skrecilem kostke jak pech to pech i teraz chodze na jednei nodze ;/

Posted

Widzę że Szczecin tak jak Goleniów ma stałe grono bywalców na psim wybiegu, ale u nas mało dogomaniaków na tym Goleniowskim wybiegu :placz: :-( :placz: