e.v.a Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 XXL napisał(a):wrrrr ewus ty to w dupe dostaniesz ! :P :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
XXL Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nie nom tej to nawet nie wiadomo jak grozic :P paulinka18 hahah tak tak farbkami:) ooo ciekawe musisz mniec te fotki:) :razz: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 XXL napisał(a):nie nom tej to nawet nie wiadomo jak grozic :P kochany bo z twoich ust wszystko brzmi jak obietnica ...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
XXL Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a):kochany bo z twoich ust wszystko brzmi jak obietnica ...:loveu: :loveu: :loveu: nie wiem czy to takie przyjemne mniec odcisk czyjes dloni na pupie zostal by taki czerwony bardzo cieczacy ! dostala bys mega klapsa za ten fluid !:diabloti::angryy: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 XXL napisał(a):nie wiem czy to takie przyjemne mniec odcisk czyjes dloni na pupie zostal by taki czerwony bardzo cieczacy ! dostala bys mega klapsa za ten fluid !:diabloti::angryy: :siara: obiecanki cacanki :diabloti: :evil_lol: Quote
XXL Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ewus buhahaha :) oj doigrasz sie :P foto TZ + jej chrzesniak http://img78.imageshack.us/img78/6669/dsc01182ht4.jpg Internaucji TZ chce telefon a karol chyba tez :) <lol2> Slodki buziak Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :siara: Tomuś zmieniasz jak rekawiczki te TZtki:evil_lol: :siara: bys siebie wlepił:eviltong: :scared: Quote
elapieczus1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 hm dobrze że ma w czym wybierać i niech szuka tak długo aż znajdzie ale dlaczego tak od razu TZ może na razie przyjaciółka lub po prostu znajoma ps nie obeaź się przypadkiem na mnie a swoją drogą ładne te Twoje dziewczyny;) Quote
XXL Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 elapieczus1 napisał(a):hm dobrze że ma w czym wybierać i niech szuka tak długo aż znajdzie ale dlaczego tak od razu TZ może na razie przyjaciółka lub po prostu znajoma ps nie obeaź się przypadkiem na mnie a swoją drogą ładne te Twoje dziewczyny;) hahah wlasnie mlody jestem trzeba sie wyszalec :) a co do ali to jest swietna :) pewnie elu ja oznasz na jakis dogomaniackim spacerku:) pozdrawiam Quote
elapieczus1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 no ba napewno jak będę na wieczornym Spajderkowym spacerku a TY wybierzesz się do parku z koleżanką małżonką:):):) Quote
XXL Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 elapieczus1 napisał(a):no ba napewno jak będę na wieczornym Spajderkowym spacerku a TY wybierzesz się do parku z koleżanką małżonką:):):) hahah a nie nie elu ta dziwczyna to moja kuzynka :) mojej tz jeszcze nie widzilas :) Quote
elapieczus1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 XXL napisał(a):hahah a nie nie elu ta dziwczyna to moja kuzynka :) mojej tz jeszcze nie widzilas :) ja nie miałam na myśli tej ze zdjęcia:):):)z kim przyjdziesz z tym będziesz :):):) Quote
XXL Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 elapieczus1 napisał(a):ja nie miałam na myśli tej ze zdjęcia:):):)z kim przyjdziesz z tym będziesz :):):) hahah spoko staram sie troszke ustatkowac :) alicije napewno poznacie :):diabloti: Quote
elapieczus1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ty się lepiej nie statkuj tylko zajrzyj do mojej galerii Quote
XXL Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 elapieczus1 napisał(a):ty się lepiej nie statkuj tylko zajrzyj do mojej galerii bylem i zostawilem slad :) Quote
elapieczus1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 umówiłeś się też na wybiegu byłam do 20 jakoś nie dotarłeś ale Spajder bawił się świetnie Quote
Bewarka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 XXL napisał(a):bylem i zostawilem slad :) Mógłbyś teraz posprzątać te ślady co zrobiłeś :mad: . ......:evil_lol: Quote
XXL Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 elapieczus1 napisał(a):umówiłeś się też na wybiegu byłam do 20 jakoś nie dotarłeś ale Spajder bawił się świetnie wybacz elu ale na treningu skrecilem kostke jak pech to pech i teraz chodze na jednei nodze ;/ Quote
elapieczus1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 ok na szczęście mamy zkim się spotkać jest nas stałe grono na wybiegu Quote
BooBC Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Widzę że Szczecin tak jak Goleniów ma stałe grono bywalców na psim wybiegu, ale u nas mało dogomaniaków na tym Goleniowskim wybiegu :placz: :-( :placz: Quote
elapieczus1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 no ba wczoraj jak wyszłam o 13 z psiurem do domu wpadłam na godzinkę na obiad i znowu na wybieg a na kolację dotarliśmy o 19:45 Quote
XXL Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Agga'] XXL dla przypomnienia zdjęcia max 500 x 500 wybacz mamciu:) :* poprawie sie nie bij;) Quote
Recommended Posts