Patka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 No coś Ty ... ja nigdy nie kłamie najwyżej nic nie mówię !!!! :wink: Super fotka piękna dziewczyna z Ciebie !!!! Pewnikiem Szpila nauczona odpędzac kawalirów :D pozdro miłej nocki :D Quote
dbsst Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 :oops: dziekuje a to od mojego TZ "nie wiem co Wy dzisaj pilyscie z kotkiem ale pokemon zwany Dominika to paskuda.............przy mnie" dobrej nocki :D Quote
Patka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Dawaj tego Swojego TZ jak on taki pikny z chęcią pooglądam, a piłysmy tylko jogurciki dzisiaj :D :wink: kolorowych Quote
dbsst Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 nie wierze zgodzil sie wstawic swoja fote to zabieram sie za szukanie ;) Quote
Patka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 No widzisz mamy z Walerym urok osobisty jak sam diabli :D :wink: powoedz mu że czekamy z niecierpliwością :D Quote
dbsst Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 to jedno z moich ulubionych pozwolilam sie wcisnac zeby bylo porownanie ;) :D to z listopada włala ;) Quote
Irviers Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Ja i mój potworek Reksio :wink: http://sznaucer-reksio.fm.interia.pl/zdjecia/reksio12.jpg Quote
Patka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Dbst boscy jesteście :D :wink: pokrywacie się w pełni z moim wyobrażeniem o rasowych wlascicielach boksia :D Ta Szpila to ma szczęscie :D :wink: urocza pani i równie uroczy pan ;) a mój stary nie chces ie publikować ... ale może cichcem ... pozdrowionka Quote
Wojtek Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Łałłłłłłłłłł, dbsst, ta lampka :o ma energooszczędną żarówe!!! :o Łałłł :o :D 8) Ile Watt????? :wink: Quote
dbsst Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Patka napisał(a):Dbst boscy jesteście :D :wink: pokrywacie się w pełni z moim wyobrażeniem o rasowych wlascicielach boksia :D Ta Szpila to ma szczęscie :D :wink: urocza pani i równie uroczy pan ;) a mój stary nie chces ie publikować ... ale może cichcem ... pozdrowionka :oops: hahahaha moj TZ tez nie kcial sie ujawniac az do wczoraj, jak przeczytalam mu co pisaliscie ;) wiec.................. :D czekam i czekam ;) a teraz kolej na Twoja fote :D tik tak :D z niecierpliwoscia czekam Wojtek za cholere nie wiem ile wat tyle ze jak swieci to jest ladnie ;) Justa super ale wiecej usmiechu :D Arga przypominaj sie oby czesciej :D Marta wiecej :D Quote
Patka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Fakt Justa więcej usmiechu dziewczyno :wink: :D Dbst szukam Ty łasa na fotki jesteś ... :wink: :D ale widzę, że masz nowego wielbiciela (Wojtek) mnie jakoś dziewczyny wolą :D :wink: możr taki typ urody :wink: :lol: Piotr jakiś niesmiały, ale może pokryjomu .... :D szukam .... Quote
Justa Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Patka napisał(a):Fakt Justa więcej usmiechu dziewczyno :wink: :D Powariowały :o Ja wolę zachowac usmieszek dla żywych ludzi, a nie dla obiektywu ;) Quote
Patka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 A co My martwe :evilbat: czasami dla nas skus się na jeden malutki :D :wink: pozdrowionka Quote
Justa Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Patka napisał(a):A co My martwe :evilbat: czasami dla nas skus się na jeden malutki :D :wink: pozdrowionka :lol: :lol: :lol: A ja wierze, że kiedys wszyscy siem spotkamy (wszyscy DoGomaniacy) i wtedy uśmiech mi nie zejdzie z twarzy nawet na sekundę ;) Quote
dbsst Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 to teraz przemowi duch dbsst ;) jako duchowy i bardzo wyduszony duch o usmiech prosze a wtedy to juz szalec bede i TZ mnie rzuci bo pomysli zem jaks swirnieta ;) Patka Wojtek to i owszem ale do mojej zarowki :evilbat: a co do łasosci to fakt lepsze niz slodycze i nie tucza ;) wiec tik tak Quote
souris Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Justa żeby nie to że nie ma przy Twoich źrenicach żółtych obwódek to bym powiedziała że mi oczy ukradłaś :wink: :wink: Quote
dbsst Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 souris dawaj fote z oczami zebysmy mogli porownac ;) Quote
souris Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 A wiecie nie wpadłam na to, zrobię fotkę mojego opczka i zobaczycie 8) Quote
Patka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 A to ja troszkę obcięta, bo fotka globalna, ale bardzo ją lubię fajne kolorki wyszły - tryb zdjęć nocnych - fajna zrecz ... ze Świeta Zmarłych :D :wink: Quote
dbsst Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 zdjecie zarabiste Twoja postac bardzooooooooooo wporzadku :D chociaz tu malo widac :evilbat: i czeka z niecierpliwoscia na kolejne :D Quote
Patka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Dbsst co mało widać ... :D Co ma Ci w stroju kompielowym przedstawić ... "postać" ? :wink: Własnie takie są najlepsze nie widac tego czego ma byc nie widać... z lekka nutka tajemnicy ... :wink: A TY tik tak ??? :wink: :D Quote
dbsst Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 hahaha w stroju czemu nie ;) nie kce tu wyliczac ale jeszcze Ty jedno zdjecie dajesz bo ja tu z TZ sie wcisnelam poza kolejka ;) moze byc :-? 8) :lol: Quote
Recommended Posts