Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No coś Ty ... ja nigdy nie kłamie najwyżej nic nie mówię !!!! :wink:
Super fotka piękna dziewczyna z Ciebie !!!! Pewnikiem Szpila nauczona odpędzac kawalirów :D
pozdro miłej nocki :D

Posted

:oops: dziekuje

a to od mojego TZ "nie wiem co Wy dzisaj pilyscie z kotkiem ale pokemon zwany Dominika to paskuda.............przy mnie"

dobrej nocki :D

Posted

Dbst boscy jesteście :D :wink: pokrywacie się w pełni z moim wyobrażeniem o rasowych wlascicielach boksia :D Ta Szpila to ma szczęscie :D :wink: urocza pani i równie uroczy pan ;)
a mój stary nie chces ie publikować ... ale może cichcem ...
pozdrowionka

Posted

Patka napisał(a):
Dbst boscy jesteście :D :wink: pokrywacie się w pełni z moim wyobrażeniem o rasowych wlascicielach boksia :D Ta Szpila to ma szczęscie :D :wink: urocza pani i równie uroczy pan ;)
a mój stary nie chces ie publikować ... ale może cichcem ...
pozdrowionka

:oops: hahahaha moj TZ tez nie kcial sie ujawniac az do wczoraj, jak przeczytalam mu co pisaliscie ;)
wiec.................. :D czekam i czekam ;)

a teraz kolej na Twoja fote :D tik tak :D z niecierpliwoscia czekam

Wojtek za cholere nie wiem ile wat tyle ze jak swieci to jest ladnie ;)

Justa super ale wiecej usmiechu :D

Arga przypominaj sie oby czesciej :D

Marta wiecej :D

Posted

Fakt Justa więcej usmiechu dziewczyno :wink: :D
Dbst szukam Ty łasa na fotki jesteś ... :wink: :D ale widzę, że masz nowego wielbiciela (Wojtek) mnie jakoś dziewczyny wolą :D :wink: możr taki typ urody :wink: :lol:
Piotr jakiś niesmiały, ale może pokryjomu .... :D szukam ....

Posted

Patka napisał(a):
A co My martwe :evilbat:
czasami dla nas skus się na jeden malutki :D :wink:
pozdrowionka

:lol: :lol: :lol: A ja wierze, że kiedys wszyscy siem spotkamy (wszyscy DoGomaniacy) i wtedy uśmiech mi nie zejdzie z twarzy nawet na sekundę ;)

Posted

to teraz przemowi duch dbsst ;)

jako duchowy i bardzo wyduszony duch o usmiech prosze a wtedy to juz szalec bede i TZ mnie rzuci bo pomysli zem jaks swirnieta ;)

Patka Wojtek to i owszem ale do mojej zarowki :evilbat:

a co do łasosci to fakt lepsze niz slodycze i nie tucza ;) wiec tik tak

Posted

A to ja troszkę obcięta, bo fotka globalna, ale bardzo ją lubię fajne kolorki wyszły - tryb zdjęć nocnych - fajna zrecz ... ze Świeta Zmarłych :D :wink:

Posted

Dbsst co mało widać ... :D Co ma Ci w stroju kompielowym przedstawić ... "postać" ? :wink: Własnie takie są najlepsze nie widac tego czego ma byc nie widać... z lekka nutka tajemnicy ... :wink:
A TY tik tak ??? :wink: :D

Posted

hahaha w stroju czemu nie ;)

nie kce tu wyliczac ale jeszcze Ty jedno zdjecie dajesz bo ja tu z TZ sie wcisnelam poza kolejka ;)

moze byc :-? 8) :lol: