Siostra Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Gosia>>>;4431286 napisał(a):hahahahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj, nie sądzę:eviltong: Pewnie, że nie - Gosia jest dużo ładniejsza:cool1: Quote
Siostra Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Justa napisał(a):jaaa. No proszę, pojawiła sie moja ulubiona autoportrecistka. :multi: Quote
XXL Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Justa napisał(a):jaaa. jak zwykle sliczne foto:) Quote
XXL Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Justa']Siostra i XXL dziękować dziękować :multi: nie dzienkuj oddasz w naturze kg bananow mi styka :);) Quote
Justa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 XXL napisał(a):nie dzienkuj oddasz w naturze kg bananow mi styka :);) pfffff. czemuż akurat bananów?:diabloti: :razz: Quote
XXL Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Justa napisał(a):pfffff. czemuż akurat bananów?:diabloti: :razz: a czemu by nie lubie banany sporo ich szamiem :) wiec moze byc ?;):multi: Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 XXL napisał(a):a czemu by nie lubie banany sporo ich szamiem :) wiec moze byc ?;):multi: bo wy nie wiecie ale Tomus wieczorami przebiera sie za wielkiego banana i chodzi po ulicach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
XXL Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 evaxon napisał(a):bo wy nie wiecie ale Tomus wieczorami przebiera sie za wielkiego banana i chodzi po ulicach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chikita hahah czy jak to sie tam pisze;) Quote
Paulina87 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Zdjęcia z dzisiejszej sesji :evil_lol: Ja i moje dziewczynki Quote
Behemot Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Paulinko, jesteś taka śliczna! :loveu: Gosia, Justa :thumbs: Quote
Paulina87 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Behamot dzieki :multi: Ja tak strasznie chciałabym byc fotomodelką, ale od doświadczonych fotomodelek dowiedziałam się, że żadna szanujaca sie agencja mnie nie przyjmie bo jestem za niska (155 cm). Kurcze jakby na zdjęciach był widoczny wzrost :evil_lol: Quote
Behemot Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Paulinka18 napisał(a):Behamot dzieki :multi: Ja tak strasznie chciałabym byc fotomodelką, ale od doświadczonych fotomodelek dowiedziałam się, że żadna szanujaca sie agencja mnie nie przyjmie bo jestem za niska (155 cm). Kurcze jakby na zdjęciach był widoczny wzrost :evil_lol: Przecież u fotomodelki wzrost nie jest najważniejszy :roll: Masz śliczną buzię, włosy, oczy, jesteś zgrabna - nadajesz się :loveu: Quote
XXL Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Paulinka18 napisał(a):Behamot dzieki :multi: Ja tak strasznie chciałabym byc fotomodelką, ale od doświadczonych fotomodelek dowiedziałam się, że żadna szanujaca sie agencja mnie nie przyjmie bo jestem za niska (155 cm). Kurcze jakby na zdjęciach był widoczny wzrost :evil_lol: a nie wiesz ze male jest piekne :) tzn akurat nie ja <Lol2>:lol::eviltong: Quote
anetta Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Swietne foty!!:loveu::loveu: Paulinka, po fotach ktore kiedys, kiedys wstawialas nie wygladalas na 155 :razz: To moze ja sie pokaze, juz nie pamietam kiedy sie wklejalam :roll::evil_lol: Foty robila Carragarn na wystawie w Katowicach :) :eviltong: Quote
Paulina87 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Oj super zdjęcia... a wilczarz...cud malina :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='anetta']Swietne foty!!:loveu::loveu: Paulinka, po fotach ktore kiedys, kiedys wstawialas nie wygladalas na 155 :razz: To moze ja sie pokaze, juz nie pamietam kiedy sie wklejalam :roll::evil_lol: Foty robila Carragarn na wystawie w Katowicach :) :eviltong: Z Maleństewm to wiekszosc osob robi zdjecia:evil_lol: Quote
anetta Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hahaaha zgadza sie. To byl moj pierwszy raz :cool1::cool1::evil_lol: Quote
XXL Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 anetta napisał(a):Hahaaha zgadza sie. To byl moj pierwszy raz :cool1::cool1::evil_lol: ja nie mam jeszcze fotki z malestwem :( ale licze ze uda mi sie wkoncu zalapac :) :-( Quote
Gosia>>> Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 No to ja też wstawię, a co:) Świątecznie:lol: Quote
haska_12 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 No to i ja się ujawnię ;) ( Kiedys chyba wstawiałam tu zdjęcia :wink: ) Z moim misieeem :grins: Quote
Paulina87 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Gosiu czy Ty masz naturalnie kręcone włoski? Super fotki...:loveu: Haska Twoje też.. masz super maskotke. Quote
Recommended Posts