Kamila Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 O rany! :crazyeye: Ale masz plakatow na scianach :evil_lol: Zdjecia sliczne :lol: Quote
Marta_Ares Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 kamila-dog napisał(a):O rany! :crazyeye: Ale masz plakatow na scianach :evil_lol: Zdjecia sliczne :lol: Ostatnio u mnie w galerii pokazywalam cala moja kolekcje :evil_lol: (zapraszam link w podpisie) Quote
Kamila Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Marta_Ares napisał(a):Ostatnio u mnie w galerii pokazywalam cala moja kolekcje :evil_lol: (zapraszam link w podpisie) Nom,chyba bede musiala wpasc poogladac ;) Quote
Kamila Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 LAZY napisał(a):No to my nie bedziemy gorsze:) Ja te fotki juz widziala w galerii :mad: Prosze o cos nowego :cool3: Quote
LAZY Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 kamila-dog napisał(a):Ja te fotki juz widziala w galerii :mad: Prosze o cos nowego :cool3: :eviltong: Quote
Kamila Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 LAZY napisał(a)::eviltong: A co to ma znaczyc? :mad: :crazyeye: Foteczki dawaj!!! :cool3: Quote
jo-jo Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 No to może i my się przypomnimy(:oops:) chodź zapracowani:lol: Quote
Kamila Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 jo-jo napisał(a):No to może i my się przypomnimy(:oops:) chodź zapracowani:lol: Fajna sciereczka dla Jojeczka :eviltong: Quote
jo-jo Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 kamila-dog napisał(a):Fajna sciereczka dla Jojeczka :eviltong: Nno taka piluszka, :evil_lol: Quote
Kamila Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 jo-jo napisał(a):Nno taka piluszka, :evil_lol: Jeszcze miesiac i tez bede z taka ganiac po domu :evil_lol: :loveu: Nie moge sie doczekac :multi: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 no to jeszcze raz Pysia :razz: bo się upomina :evil_lol: z moim Bolusiem :loveu: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='malawaszka']no to jeszcze raz Pysia :razz: bo się upomina :evil_lol: z moim Bolusiem :loveu: To :loveu: serduszko to dla mnie - prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 widzę, że ktoś ma takie mebelki jak ja :razz: oprócz witrynek w środkowej czesci reszta sie zgadza :eviltong: Quote
Kamila Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] widzę, że ktoś ma takie mebelki jak ja :razz: oprócz witrynek w środkowej czesci reszta sie zgadza :eviltong: Powaznie?To mieszkanko mojej przyjaciolki z myslowic :loveu: a mebelki nawet pol roku nie maja i sa sliczne :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='kamila-dog']Powaznie?To mieszkanko mojej przyjaciolki z myslowic :loveu: a mebelki nawet pol roku nie maja i sa sliczne :loveu: Tak identyczne i tez jestem z nich baaardzo zadowolona :loveu: mam jeszcze narożną szafkę na ktorej stoi wieża ;) zdj robione zaraz po przemalowaniu ścian wiec sorki za bałagan :eviltong: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Pysia napisał(a):To :loveu: serduszko to dla mnie - prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no w sumie to może być za obłaskawienie Bolesławka :loveu: Quote
Kamila Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Tak identyczne i tez jestem z nich baaardzo zadowolona :loveu: mam jeszcze narożną szafkę na ktorej stoi wieża ;) zdj robione zaraz po przemalowaniu ścian wiec sorki za bałagan :eviltong: No faktycznie te same :lol: No ale obie ze slaska jestescie(za zreszta tez)wiec zlego gustu nie mozna zarzucic :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='kamila-dog']No faktycznie te same :lol: No ale obie ze slaska jestescie(za zreszta tez)wiec zlego gustu nie mozna zarzucic :eviltong: No tak i to koło K-ce mieszkam (Siemianowice) więc tym bardziej :eviltong: Quote
Linka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Agguś a tobie nie za ciepło?:crazyeye: Potem się dziwi że chora 3/4 roku..:shake: Quote
Agga Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Linka napisał(a):Agguś a tobie nie za ciepło?:crazyeye: Potem się dziwi że chora 3/4 roku..:shake: Linuś to nie aktualne zdjęcia:eviltong: Robiłam je na poczatku września jak było ciepło.:lol: Odpukać od miesiąca jestem zdrowa. Quote
Siostra Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Pamiętacie nas jeszcze?;) Pozdrawiamy z lasu! Quote
Evelina Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Siostra']Pamiętacie nas jeszcze?;) Pozdrawiamy z lasu!Pamietamy :multi: Tylko, ze jestescie wybrakowani :obrazic: Jednej mordencji brak :roll: Quote
Recommended Posts