Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooo aggus czy to ten pan ? hahha nie nom ale ja znam odpowiedz na to czego nikt sie nie domysli buhahah banalne (zobaczcie fotki za nim) :evil_lol::lol:

podro mamciu i dla nowego dogomanika bedzie mial kto mnie zastampic jak wyjade hahah;D;)

Posted

tamiczek zgadłaś
sonika - dzieki... :eviltong: 12 :) - za 4 mies skoncze 14 i niestety mam 175 cm wzroztu kilka mojich miastowych dogomaniaków (wszystkich znam) moga potwierdzić :) hehh dzięki mojim centymetrom gram w siatke potem dam dzisiejsze zdjęcie

Posted

Olcia&Tasha napisał(a):
tamiczek zgadłaś
sonika - dzieki... :eviltong: 12 :) - za 4 mies skoncze 14 i niestety mam 175 cm wzroztu kilka mojich miastowych dogomaniaków (wszystkich znam) moga potwierdzić :) hehh dzięki mojim centymetrom gram w siatke potem dam dzisiejsze zdjęcie

oj, nie umiem okreslac wieku. :eviltong: No to tez wysoka jestes i jeszcze napewno urosniesz :evil_lol: Tez kiedys trenowalam siatke, ale przerwalam ;)

Dominika masz ładny usmiech :p

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: o cholera :mdleje: chyba się domyślam :-o

Waszko no ciekawe do kogo co? Myślisz, że do twojej dziecinnko?

XXl napisał:

ooo aggus czy to ten pan ? hahha nie nom ale ja znam odpowiedz na to czego nikt sie nie domysli buhahah banalne (zobaczcie fotki za nim) :evil_lol::lol:

podro mamciu i dla nowego dogomanika bedzie mial kto mnie zastampic jak wyjade hahah;D;-)

Jaki pan cio? Jaką odpowiedz? Fotki jak fotki fajne no nie:evil_lol: Mam nadzieje, że nowy dogomaniak to zwita bo jak nie go to tu za uszy dociagnę.:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:-o a skąd do mojej :shake: o innej myślałam - niezbyt często odwiedzanej i odświeżanej :cool1:

nie mam pojecia o jakiej ty myslisz.:roll: POwiem, że ta galeria jest dosc czesto odwiedzana i ta osoba ma dwa wielkie piekne psy. Nowy dogomaniak kazał was pozdrowić. Niestety udało mi sie tylko jedno foto jego zdobyc.:cool1:

Posted

[quote name='olekg18']Ten od Aggi zaglada do galeri pysi!! BO on lubi niufki! sasassa :D

Olus ja ci dam ten od Aggi. Zapomniałes imienia placku jeden:mad:
A tak po drugie to jestes wstretna menda:P Ale i tak cie kofam olus. I tu cie mam olus to nie pysia.

Posted

[quote name='Agga']Kochani a tutaj nasz dogomaniak z podziemia. Tzn. dogomaniak czytający i podgladajacy dogomanie od hmmm ponad roku.Hmmm niech se przypomne gdzie to on pierszy raz zajrzał na dogo:evil_lol: Nie wiem wiem jak go namowic na zarejestrowanie na dogo. Jakos go musze przekonac.:p

:cool3:;)Agguś , a ja wiem ...prawda:razz:

Część Tomaszu:pto ja Wasza towarzyszka ;)

Posted

[quote name='Agga']Musiscie go jakos zmobilizowac na wejscie na dogo. MOże jakis wierszyk uzłoyzcie dla niego.:evil_lol:

Niech mnie ktoś walnie bo nie uwierze.. To z mojego przyszłego ojca taki dogomaniak że trzeba mu układać wierszyki na zachęte?:mad: :crazyeye: :placz:

Posted

[quote name='Agga']Musiscie go jakos zmobilizowac na wejscie na dogo. MOże jakis wierszyk uzłoyzcie dla niego.:evil_lol:

daj mi do niego namiary a napewno go zachęce...:mad: :evil_lol: