KaRa_ Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Justa']my Ooo kogo moje oczy tu widza;) Jak daaaawno Was na DGM nie widzialam;) Quote
agatek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 To może i ja się przypomnę.... Zdjęcie robione jakiś tydzień temu,w dodatku przed lustrem,ale w tej chwili tylko takim dysponuje :evil_lol: : Poddaje się krytyce ;-) Quote
Sonika Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 O to ja :p na ile lat wygladam? na 5? :lol: :razz: Quote
Rul Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 fotka niezbyt piękna, ale uwierzcie mi-lepszej nie mam, zawsze na fotkach wychodzę jak jakieś czupiradło ;/ :lol: Quote
tamiczek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Sonika']O to ja :p na ile lat wygladam? na 5? :lol: :razz: no co ty mi mówią że nie wyglądam an swój wiek:mad: A tu wygladasz na jakies 16l Quote
BooBC Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Sonika -> masz faknego psiuuuura .... a lat powiedzałabym że 16-17 ;) Quote
Justa Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ooo kogo moje oczy tu widza;) Jak daaaawno Was na DGM nie widzialam;) Karciu, to były szalooone wakacje:p :lol: :cool3: A Ty widziałam, na zlocie byłaś ;) Quote
KaRa_ Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Justa napisał(a):Karciu, to były szalooone wakacje:p :lol: :cool3: A Ty widziałam, na zlocie byłaś ;) No to oswiezaj galerie i pokazuj zdjecia z tych szaaalonych wakacji:razz: A na zlot sie przejechalam, bo w koncu trzeba poznawac dogomaniakow z innych miast;) Quote
Olynda Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 to ja na wczorajszym bankiecie dam potem lepsza fotke na ile wyglądam :lol::cool3: Quote
tamiczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Olcia&Tasha']to ja na wczorajszym bankiecie dam potem lepsza fotke na ile wyglądam :lol::cool3: strzelam że 14 Quote
Rybc!a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='*luthien*']pewnie o to zdjęcie... To nie moja bielizna, tylko mojej bratowej. Robiłyśmy sobie z nią jaja i takie zdjęcie jest ich rezultatem. Wykasowałam mój post, Luthien, proszę cię wykasuj to zdjęcie/albo swój post. Quote
Sonika Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 dałabym Ci gora 12, 13 lat, ale ja zawsze zanizam, nie umiem okreslac wieku :oops: ;) Quote
olekg89 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Sonika ile ty masz wzrostu , bo wygladasz na 180cm :D Ale to pewnie złudzenie przez zdjecie wykonywane jakby od dołu Quote
Agga Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Kochani a tutaj nasz dogomaniak z podziemia. Tzn. dogomaniak czytający i podgladajacy dogomanie od hmmm ponad roku.Hmmm niech se przypomne gdzie to on pierszy raz zajrzał na dogo:evil_lol: Nie wiem wiem jak go namowic na zarejestrowanie na dogo. Jakos go musze przekonac.:p Quote
Sonika Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 olekg18 napisał(a):Sonika ile ty masz wzrostu , bo wygladasz na 180cm :D Ale to pewnie złudzenie przez zdjecie wykonywane jakby od dołu Zadne zludzenie, mam niesety tyle wzrostu, no moze 178 chociaz mierzylam sie rok temu :roll: Quote
malawaszka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Agga']Kochani a tutaj nasz dogomaniak z podziemia. Tzn. dogomaniak czytający i podgladajacy dogomanie od hmmm ponad roku.Hmmm niech se przypomne gdzie to on pierszy raz zajrzał na dogo:evil_lol: Nie wiem wiem jak go namowic na zarejestrowanie na dogo. Jakos go musze przekonac.:p :cool3: Agga :razz: fiu fiu :cool1: Quote
Agga Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 waszko mowisz ze fiu fiu?:evil_lol: :cool3: NIkt nie zgadnie gdzie on zajrzał pierszy raz. Taka moja słodka tajemnica.:eviltong: :diabloti: NO kolego podgladaczu czas sie zarejestrować prawda dogomaniacy. Quote
malawaszka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 pewnie do Twojej galeryjki :evil_lol: a pewnie, że czas się zarejestrować bo na dogo pći męskiej jak na lekarstwo :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Agga']Kochani a tutaj nasz dogomaniak z podziemia. Tzn. dogomaniak czytający i podgladajacy dogomanie od hmmm ponad roku.Hmmm niech se przypomne gdzie to on pierszy raz zajrzał na dogo:evil_lol: Nie wiem wiem jak go namowic na zarejestrowanie na dogo. Jakos go musze przekonac.:p :cool3: :-o Ulala :loveu: Agusiu nie uczono Cię że przed snem sie takich zdjęć nie wstawia :lol: potem się śnią dziwne rzeczy :eviltong: Proszę pozdrowić osobiście tego przystojniaka :loveu: :cool3: Quote
Agga Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 waszko uśmiejesz sie ale to nie była moja galeria.:evil_lol: Dagus pozdrowie a póki pamiętam masz od niego tez soczyste pozdrowienia. Kochana nie marudż przed snem takie zdjęcia sa całkiem miłe No mowice mu tak dalej to moze go zmobilizujecie do zarejestrowania sie. Quote
malawaszka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 :crazyeye: o cholera :mdleje: chyba się domyślam :-o Quote
Recommended Posts