Patka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Olus sliczna fotka :cool3: do twarzy Wam ze sobą ;) Quote
olekg89 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 OJ patka nie kłam :P Ale i tak dzięki:) Zajżyj do mojej galeri tam więcej fot Quote
XXL Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Paulinka18 napisał(a):Oj bez przesady :oops: :oops: :evil_lol: . Pamiętam jak byłam młodsza to byłam takim brzydkim kaczątkiem. Niska, ruda z piegami i wielkimi oczami. Wszystkie dziewczyny nie mogły sie odpędzić od chłopcow a ja no cuż... dobrze, że chociaż na starość się to zmienia :cool3: :lol: e tam paulinko powinas sie juz przyzwyczaic ze na dogo same pochlebstwa sie uslyszy ale powaga slicznie wyszlas ;) Quote
Behemot Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Paulinka18 napisał(a):Oj bez przesady :oops: :oops: :evil_lol: . Pamiętam jak byłam młodsza to byłam takim brzydkim kaczątkiem. Niska, ruda z piegami i wielkimi oczami. Dla mnie to ideał urody :lol: Taka "Ania z Zielonego Wzgórza" :lol: Quote
Koma Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Paulinka18 napisał(a):... dobrze, że chociaż na starość się to zmienia :cool3: :lol: dodałaś mi nadzieji na przyszłość :lol: ja na Mazurach Quote
krotka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Patka napisał(a):Olus sliczna fotka :cool3: do twarzy Wam ze sobą ;) Popieram ;). Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Agga napisał(a):Oluś widze, że urosłeś przez ten rok:lol: noo rosną nam chłopy jak dęby na tej dogomanii :cool1: Quote
zaba14 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 malawaszka napisał(a):noo rosną nam chłopy jak dęby na tej dogomanii :cool1: eee.. ujełabym to "Jak grzyby po deszczu" :cool3: Quote
Agga Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 olekg18 napisał(a):taa tylko 5cm Nie wnikam gdzie 5 cm:roll: :lol: Quote
anetta Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Aggaaaaaa :lol: No, no, Saintcik, rzeczywiscie zdeczka Ci sie uroslo 8-) Piekne mamy dogomaniaczki i dogomaniakow rzecz jasna 8-) Tylko szkoda ze nadal jest ich tak malo na forum :lol: Quote
XXL Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 anetta napisał(a):Aggaaaaaa :lol: No, no, Saintcik, rzeczywiscie zdeczka Ci sie uroslo 8-) Piekne mamy dogomaniaczki i dogomaniakow rzecz jasna 8-) Tylko szkoda ze nadal jest ich tak malo na forum :lol: anetka marudzisz zato masz same unikaty :) haha :evil_lol: olg pamietaj ze nie wzrost sie liczy ja jestem nizutki ale dziki tez sa male a kazdy sie ich boij hahahah :) przytyj wielkoludzie :D ;) agus mamciu i nie dociekaj bo pewnie tobie juz sie pewnie dodatkowe 5 cm faworkow wymarzylo hahah;* buzka Quote
BooBC Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Bardzo ładne zdjęcie rybc!a ;) :loveu: ;) A ja mam znowu fotki ''z sesji'' tym razem w kolorach niebieskich :lol: Pozkazać :razz: :lol: :oops: :lol: :razz: Quote
Kamila Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 palma napisał(a):Bardzo ładne zdjęcie rybc!a ;) :loveu: ;) A ja mam znowu fotki ''z sesji'' tym razem w kolorach niebieskich :lol: Pozkazać :razz: :lol: :oops: :lol: :razz: No pewnie ze pokazac!:evil_lol: Rybc!a-tylko 1 fotke masz z wakacji?:razz: Quote
BooBC Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 No to tylko niech się akumulator od aparatu naładuje :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: No popieram Kamile ... rybc!u więcej fotek ... a ty Kamila to co :lol: :mad: :lol: dawaj zdjęcia :lol: :lol: :lol: Quote
Kamila Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 palma napisał(a):No to tylko niech się akumulator od aparatu naładuje :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: No popieram Kamile ... rybc!u więcej fotek ... a ty Kamila to co :lol: :mad: :lol: dawaj zdjęcia :lol: :lol: :lol: Ja juz dawalam jakis czas temu-nie tak dawno :cool3: Quote
BooBC Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 kamila-dog napisał(a):Ja juz dawalam jakis czas temu-nie tak dawno :cool3: Napewno już się zmieniłaś :eviltong: :lol: :eviltong: Quote
Kamila Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 palma napisał(a):Napewno już się zmieniłaś :eviltong: :lol: :eviltong: Taaaaaa :evil_lol: Teraz nie moge bo jestem w pracy i nie mam fotek na tym kompie :shake: Quote
BooBC Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 No to poczekamy ..... ale ile mamy czekać :cool3: :lol: :cool3: Quote
Kamila Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 palma napisał(a):No to poczekamy ..... ale ile mamy czekać :cool3: :lol: :cool3: Do wieczora?:razz: Tyle ze w domu z kolei moge miec problem ze zmniejszeniem fotek :eviltong: Quote
Rybc!a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Kolejne fotki z wakacji: KADZIDŁOWO- Park Dzikich Zwierząt ( Nie patrzcie na moją fryzurę , ok?) nie miałam czasu się przygotować i związałam sobie jakiś tam kucyko-kok) Quote
BooBC Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 A ja się pochwalę zaraz za Kamilką :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Rybc!a śwwwwwietne fotki :loveu: Quote
Kamila Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 palma napisał(a):A ja się pochwalę zaraz za Kamilką :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Rybc!a śwwwwwietne fotki :loveu: Co za malpa:mad: Ja jestem w domku i bym sie teraz mogla chwalic ale nie wiem jak zmniejszyc bo nie ma programu zadnego :eviltong: Quote
Recommended Posts