Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulinka18 napisał(a):
Oj bez przesady :oops: :oops: :evil_lol: . Pamiętam jak byłam młodsza to byłam takim brzydkim kaczątkiem. Niska, ruda z piegami i wielkimi oczami. Wszystkie dziewczyny nie mogły sie odpędzić od chłopcow a ja no cuż... dobrze, że chociaż na starość się to zmienia :cool3: :lol:

e tam paulinko powinas sie juz przyzwyczaic ze na dogo same pochlebstwa sie uslyszy ale powaga slicznie wyszlas ;)

Posted

Paulinka18 napisał(a):
Oj bez przesady :oops: :oops: :evil_lol: . Pamiętam jak byłam młodsza to byłam takim brzydkim kaczątkiem. Niska, ruda z piegami i wielkimi oczami.

Dla mnie to ideał urody :lol: Taka "Ania z Zielonego Wzgórza" :lol:

Posted

Paulinka18 napisał(a):
... dobrze, że chociaż na starość się to zmienia :cool3: :lol:

dodałaś mi nadzieji na przyszłość :lol:

ja na Mazurach

Posted

Aggaaaaaa :lol:

No, no, Saintcik, rzeczywiscie zdeczka Ci sie uroslo 8-)

Piekne mamy dogomaniaczki i dogomaniakow rzecz jasna 8-) Tylko szkoda ze nadal jest ich tak malo na forum :lol:

Posted

anetta napisał(a):
Aggaaaaaa :lol:

No, no, Saintcik, rzeczywiscie zdeczka Ci sie uroslo 8-)

Piekne mamy dogomaniaczki i dogomaniakow rzecz jasna 8-) Tylko szkoda ze nadal jest ich tak malo na forum :lol:

anetka marudzisz zato masz same unikaty :) haha :evil_lol:

olg pamietaj ze nie wzrost sie liczy ja jestem nizutki ale dziki tez sa male a kazdy sie ich boij hahahah :) przytyj wielkoludzie :D ;)

agus mamciu i nie dociekaj bo pewnie tobie juz sie pewnie dodatkowe 5 cm faworkow wymarzylo hahah;* buzka

Posted

Bardzo ładne zdjęcie rybc!a ;) :loveu: ;)

A ja mam znowu fotki ''z sesji'' tym razem w kolorach niebieskich :lol: Pozkazać :razz: :lol: :oops: :lol: :razz:

Posted

palma napisał(a):
Bardzo ładne zdjęcie rybc!a ;) :loveu: ;)

A ja mam znowu fotki ''z sesji'' tym razem w kolorach niebieskich :lol: Pozkazać :razz: :lol: :oops: :lol: :razz:

No pewnie ze pokazac!:evil_lol:
Rybc!a-tylko 1 fotke masz z wakacji?:razz:

Posted

No to tylko niech się akumulator od aparatu naładuje :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:
No popieram Kamile ... rybc!u więcej fotek ... a ty Kamila to co :lol: :mad: :lol: dawaj zdjęcia :lol: :lol: :lol:

Posted

palma napisał(a):
No to tylko niech się akumulator od aparatu naładuje :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:
No popieram Kamile ... rybc!u więcej fotek ... a ty Kamila to co :lol: :mad: :lol: dawaj zdjęcia :lol: :lol: :lol:

Ja juz dawalam jakis czas temu-nie tak dawno :cool3:

Posted

palma napisał(a):
Napewno już się zmieniłaś :eviltong: :lol: :eviltong:

Taaaaaa :evil_lol:
Teraz nie moge bo jestem w pracy i nie mam fotek na tym kompie :shake:

Posted

palma napisał(a):
No to poczekamy ..... ale ile mamy czekać :cool3: :lol: :cool3:

Do wieczora?:razz: Tyle ze w domu z kolei moge miec problem ze zmniejszeniem fotek :eviltong:

Posted

Kolejne fotki z wakacji:

KADZIDŁOWO- Park Dzikich Zwierząt

( Nie patrzcie na moją fryzurę , ok?) nie miałam czasu się przygotować i związałam sobie jakiś tam kucyko-kok)

Posted

palma napisał(a):
A ja się pochwalę zaraz za Kamilką :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Rybc!a śwwwwwietne fotki :loveu:

Co za malpa:mad: Ja jestem w domku i bym sie teraz mogla chwalic ale nie wiem jak zmniejszyc bo nie ma programu zadnego :eviltong: