Behemot Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Rybc!a napisał(a):Pewnie że wie i mówi , że jestem głupkowata ;) A gdzie ty widzisz że ja jestem szczuplutka? O boże. Zaraz się zerzygam jak jeszcze raz spojrzę na swoje zdjęcia. Ale wstawiłam je tutaj aby trochę uwierzyć w siebie- efekty są odmienne... Oj, kokietka.... :cool3: Ładna z Ciebie dziewczyna, Rybc!u i nie marudź już, bo klapsa dam! ;) Quote
Rybc!a Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Dobra, dobra marudzić już nie będę. Wszyscy chcą mnie bić na tym forum ;) Quote
XXL Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='zaba14']Dawno mnie tu nie było ;) ooo zabcia :) czesc aniu slodkie foto witam serdecznie :) ;) Quote
Agga Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 XXL dałbyś jakieś swoje foto. Ehhh widze, że chyba musze koniecznie ten Szczencin odwiedzić i pomaglować dogomaniaków:evil_lol: Rybc!a, Żaba piekne z was dziołchy:evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 XXL napisał(a):ooo zabcia :) czesc aniu slodkie foto witam serdecznie :) ;) Hm.. zmieniłeś nr gg i sie do mnie nie odzywasz, nonono... :mad: Agguś czekamy na Twoje foto :cool3: Quote
Surprise Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Tak sobie pomyślałam wszyscy dali swoje fotki, a ja nie...:roll: Kurcze.. wstydze się:oops: Wszystkie tutaj takie laski, śliczne buźki itd., a ja paszczurowata i w dodatku ze zdjeć aktualnych to tylko legitymacyjne :( Quote
XXL Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 zaba14 napisał(a):Hm.. zmieniłeś nr gg i sie do mnie nie odzywasz, nonono... :mad: Agguś czekamy na Twoje foto :cool3: nie bij nie bij :) hahahaha 612233 :) zapraszam to now nr :);) agus nom wiesz nic nie jest powiadziane ze oile do nas wpadniesz to mnie spotkasz synek moze sie ukryc :) Quote
e.v.a Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Agga']XXL dałbyś jakieś swoje foto. Ehhh widze, że chyba musze koniecznie ten Szczencin odwiedzić i pomaglować dogomaniaków:evil_lol: jestem za Agga :evil_lol: :mad: Tomuś bo wiesz ze jak sam nie wlepisz foty to ja to zrobie :D Quote
Paulina87 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Rybc!a']Zdjęcia Niufmanki, 13-nasto letniej piękności: Widzę, że niufomanka juz sie maluje. Ja raczej nie popieram makijażu w tak młodym wieku :cool3: sama zaczełam się malować mając 16 lat i to tylko błyszczyk i trochę podkładu. No, ale niufomanka jest śliczną dziewczynką :loveu: Quote
XXL Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='evaxon']jestem za Agga :evil_lol: :mad: Tomuś bo wiesz ze jak sam nie wlepisz foty to ja to zrobie :D haahah oj ktos tu cwaniaczkuje :) ale pierw piekna musiala bys miec te fotki :) a to juz nie takie proste hahah :D;) Quote
Niufomanka:) Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Paulinka18 napisał(a):Widzę, że niufomanka juz sie maluje. Ja raczej nie popieram makijażu w tak młodym wieku :cool3: sama zaczełam się malować mając 16 lat i to tylko błyszczyk i trochę podkładu. No, ale niufomanka jest śliczną dziewczynką :loveu: Wygórowane słowa:cool3: Dobrze że od tamtego czasy sporo schudłam, bo wyglądałam jak pasztet! (chyba zresztą wszyscy to widzą...:-( ) Ani ja ładna, ani śliczna, ani nic w tym stylu. Nie wyobrażącie sobie jak okropnie wychodzę na fotkach za zwyczaj, przeważnie bez makijażu:shake: chyba nikt nie chciał by tego oglądać...:evil_lol: jeśli chodzi o wygląd i o wiedzę, to do rybc! ani do nikogo innego na tym forum nie mam co się porównywać...:-( Quote
e.v.a Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 XXL napisał(a):haahah oj ktos tu cwaniaczkuje :) ale pierw piekna musiala bys miec te fotki :) a to juz nie takie proste hahah :D;) moj drogi tamtych fotek to ja nikomu nie dam :diabloti: beda tyylko moje :D no ale mam pare innych :eviltong: wiec strzez sie he he he:evil_lol: Quote
XXL Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 evaxon napisał(a):moj drogi tamtych fotek to ja nikomu nie dam :diabloti: beda tyylko moje :D no ale mam pare innych :eviltong: wiec strzez sie he he he:evil_lol: hahahah co za duzo to nie zdrowo :) ;) Quote
e.v.a Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 XXL napisał(a):hahahah co za duzo to nie zdrowo :) ;) oj Tomcio :eviltong: ale ty juz obiecales ze dasz..:diabloti: Quote
XXL Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 evaxon napisał(a):oj Tomcio :eviltong: ale ty juz obiecales ze dasz..:diabloti: haha moze moze dzis wpadlem na pomysl zeby sobie szczurka kupic :D:razz:;) Quote
e.v.a Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 XXL napisał(a):haha moze moze dzis wpadlem na pomysl zeby sobie szczurka kupic :D:razz:;) wiem ze wpadles na ten pomysl :eviltong: a jak bys sie pytal skad to wiem to ci powiem ze ja wiem wszystko :diabloti: :evil_lol: Quote
XXL Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 evaxon napisał(a):wiem ze wpadles na ten pomysl :eviltong: a jak bys sie pytal skad to wiem to ci powiem ze ja wiem wszystko :diabloti: :evil_lol: juz kupilem sobie szczurka :) ale nie wiem jak go nazwac :) prosze o pomoc drogie panie :D Quote
e.v.a Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 XXL napisał(a):juz kupilem sobie szczurka :) ale nie wiem jak go nazwac :) prosze o pomoc drogie panie :D moje prpozycje juz znasz:) :cool3: czekam nadal na fotki :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 jako ze mnie dawno nie było, to sie przypomne troche :p i buzi :eviltong: Quote
Alka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Wow, wow, Madziu nic się nie zmieniłaś...jedynie wypiękniałaś jeszcze :loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Alka napisał(a):Wow, wow, Madziu nic się nie zmieniłaś...jedynie wypiękniałaś jeszcze :loveu::loveu::loveu: ala ala ty mi tak nie słodz kochana tylko pokazuj się :eviltong: Quote
Alka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Madziu, kilka stron u Tuffcia w galerii Alicja R. zapodała Alę Tuffikową :eviltong: nie słodzę , to szczera prawda:loveu: Quote
Kamila Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Kurcze,tyle slicznych foteczek a mi powiadomienia nie przychodzily:mad: Dobrze ze jakos tu trafilam:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Saint']czas najwyzszy sie przypomniec chyba :razz: http://img101.imageshack.us/img101/3538/dscf0318rc1.jpg http://img159.imageshack.us/img159/6998/dscf0320jn6.jpg http://img118.imageshack.us/img118/2228/dscf0341ep0.jpg http://img159.imageshack.us/img159/2552/dscf0343zz9.jpg nie smiac sie na glos - po cichu mozna :eviltong: uulalaaaaaa:cool3: Quote
Recommended Posts