Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rybc!a napisał(a):
Pewnie że wie i mówi , że jestem głupkowata ;) A gdzie ty widzisz że ja jestem szczuplutka? O boże. Zaraz się zerzygam jak jeszcze raz spojrzę na swoje zdjęcia. Ale wstawiłam je tutaj aby trochę uwierzyć w siebie- efekty są odmienne...

Oj, kokietka.... :cool3:
Ładna z Ciebie dziewczyna, Rybc!u i nie marudź już, bo klapsa dam! ;)

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

XXL dałbyś jakieś swoje foto. Ehhh widze, że chyba musze koniecznie ten Szczencin odwiedzić i pomaglować dogomaniaków:evil_lol:

Rybc!a, Żaba piekne z was dziołchy:evil_lol:

Posted

XXL napisał(a):
ooo zabcia :) czesc aniu slodkie foto witam serdecznie :) ;)

Hm.. zmieniłeś nr gg i sie do mnie nie odzywasz, nonono... :mad:

Agguś czekamy na Twoje foto :cool3:

Posted

Tak sobie pomyślałam wszyscy dali swoje fotki, a ja nie...:roll:
Kurcze.. wstydze się:oops:
Wszystkie tutaj takie laski, śliczne buźki itd., a ja paszczurowata i w dodatku ze zdjeć aktualnych to tylko legitymacyjne :(

Posted

zaba14 napisał(a):
Hm.. zmieniłeś nr gg i sie do mnie nie odzywasz, nonono... :mad:

Agguś czekamy na Twoje foto :cool3:

nie bij nie bij :) hahahaha 612233 :) zapraszam to now nr :);)

agus nom wiesz nic nie jest powiadziane ze oile do nas wpadniesz to mnie spotkasz synek moze sie ukryc :)

Posted

[quote name='Agga']XXL dałbyś jakieś swoje foto. Ehhh widze, że chyba musze koniecznie ten Szczencin odwiedzić i pomaglować dogomaniaków:evil_lol:

jestem za Agga :evil_lol: :mad: Tomuś bo wiesz ze jak sam nie wlepisz foty to ja to zrobie :D

Posted

[quote name='Rybc!a']Zdjęcia Niufmanki, 13-nasto letniej piękności:

Widzę, że niufomanka juz sie maluje. Ja raczej nie popieram makijażu w tak młodym wieku :cool3: sama zaczełam się malować mając 16 lat i to tylko błyszczyk i trochę podkładu.

No, ale niufomanka jest śliczną dziewczynką :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']jestem za Agga :evil_lol: :mad: Tomuś bo wiesz ze jak sam nie wlepisz foty to ja to zrobie :D

haahah oj ktos tu cwaniaczkuje :) ale pierw piekna musiala bys miec te fotki :) a to juz nie takie proste hahah :D;)

Posted

Paulinka18 napisał(a):
Widzę, że niufomanka juz sie maluje. Ja raczej nie popieram makijażu w tak młodym wieku :cool3: sama zaczełam się malować mając 16 lat i to tylko błyszczyk i trochę podkładu.

No, ale niufomanka jest śliczną dziewczynką :loveu:

Wygórowane słowa:cool3: Dobrze że od tamtego czasy sporo schudłam, bo wyglądałam jak pasztet! (chyba zresztą wszyscy to widzą...:-( ) Ani ja ładna, ani śliczna, ani nic w tym stylu. Nie wyobrażącie sobie jak okropnie wychodzę na fotkach za zwyczaj, przeważnie bez makijażu:shake: chyba nikt nie chciał by tego oglądać...:evil_lol: jeśli chodzi o wygląd i o wiedzę, to do rybc! ani do nikogo innego na tym forum nie mam co się porównywać...:-(

Posted

XXL napisał(a):
haahah oj ktos tu cwaniaczkuje :) ale pierw piekna musiala bys miec te fotki :) a to juz nie takie proste hahah :D;)

moj drogi tamtych fotek to ja nikomu nie dam :diabloti: beda tyylko moje :D
no ale mam pare innych :eviltong: wiec strzez sie he he he:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
moj drogi tamtych fotek to ja nikomu nie dam :diabloti: beda tyylko moje :D
no ale mam pare innych :eviltong: wiec strzez sie he he he:evil_lol:

hahahah co za duzo to nie zdrowo :) ;)

Posted

evaxon napisał(a):
oj Tomcio :eviltong: ale ty juz obiecales ze dasz..:diabloti:

haha moze moze dzis wpadlem na pomysl zeby sobie szczurka kupic :D:razz:;)

Posted

XXL napisał(a):
haha moze moze dzis wpadlem na pomysl zeby sobie szczurka kupic :D:razz:;)

wiem ze wpadles na ten pomysl :eviltong: a jak bys sie pytal skad to wiem to ci powiem ze ja wiem wszystko :diabloti: :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
wiem ze wpadles na ten pomysl :eviltong: a jak bys sie pytal skad to wiem to ci powiem ze ja wiem wszystko :diabloti: :evil_lol:

juz kupilem sobie szczurka :) ale nie wiem jak go nazwac :) prosze o pomoc drogie panie :D

Posted

XXL napisał(a):
juz kupilem sobie szczurka :) ale nie wiem jak go nazwac :) prosze o pomoc drogie panie :D

moje prpozycje juz znasz:) :cool3:
czekam nadal na fotki :razz: