Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dbsst z dedykacja 4 nad ranem Sylwester udało mi się wygrzebac jaką fiotke na której jestem :D :wink: Ale 4 zobowiązuje i nie wygladam kwitnąco :D :wink: ale za to żeby była pewnośc że to ja w planach fotki znajdziesz zwierzaki :wink:
pozdrawiam gorąco milo jest widzieć z kim rozmawiasz :D :D a może nie ? chi chi :D :wink:

Posted

nie no Patka rewelacja ja kce wiecej a to malusie u Twego boku to moze mala Dama ;)

i powiem szczerze ze ja o 4 rano no coz ja juz nawet nie wygladam ;)

ja kce jeszcze

Posted

dbsst przyjrzyj się dobrze a w tle zobaczysz zielone slipka Walerka a to Lilith o pewnej godzinie bez ceregieli dawala nam znac że trzeba juz spać ... :wink:
pozdrówka :D

Posted

dbsst, to te włosy miał TZ zaplatać :o Bidulec :D
Myślę, że Patka coś ściemnia, nie mogła tak wyglądać o 4 nad ranem. O tej porze ludzie tak nie wyglądają :evilbat:

Posted

hahah adda te juz sa po scieciu ;) i jak widac mialby co robic to one mna zadza ;)

nie nie mozliwe to ja juz myslalam ze poznalam osobe ktora o 4 rano wyglada nie nie moze byc ze to sciema Patka powiedz cos

Posted

dbsst napisał(a):
nie nie mozliwe to ja juz myslalam ze poznalam osobe ktora o 4 rano wyglada nie nie moze byc ze to sciema Patka powiedz cos

No co Ty, kompleksów chcesz się nabawić?
Jest tylko jedno wytłumaczenie, Patka obudziła się o 3, wykąpała, umalowała i pozowała :lol:

Posted

hihi chyba ze tak tak to i ja prawie wygladam o 4 nad ranem ;) bo do czlowieka to podobna sie robie kolo wieczora kiedy ide spac ;)

spadam do pracy

Posted

[quote name='Pasavera']A to ja z Fuksem :wink:
Zdjęcie robione dzisiaj 8) Próba wystawy :lol: 8)
Troche dziwnie ale jestem do Figi przyzwyczajona :P :D :P

Bardzo ladne :D

A tak na przyszlosc boksery sie tak nie wystawia :wink:

Posted

Uff juz jestem - komputerek był chory... może dlatego tak ładnie wyglądała, że nie "rzygałam" i pół nocy spędziła w kuchni przy garach (prywatka domowa musiałam gosci zadowolić ) :D :wink:
Ale jakos tak wyszło aparat laskawy, a Ty Dbsst niegorzej mhy super fotka, a "dziarka" ekstra :D uwielbiam takie dynamiczne fotki !!!
Wojtek ja skromna nie jestem, ale bogini zadna ze mnie i prawie się nie maluję ...
Adda Ty urocza panno mnie nie pogrążaj :D gdybym byla chłopcem ... :wink: :D
Pasawera sliczny usmiech masz dziewczyno w Białej napewno poznam zaraz po nim :)
Dzis dzień kompelementów !!! szczerych :)
pozdrawiam wszystkich niedowiarków :wink:

Posted

ehmm nie wiem jak zaczac ale wlasnie przybralam kolor mojego czerwonego golfika w ktorym siedze :oops:

Dziekuje za te mile slowa i ciesze sie ze moje pomazane ramie sie podoba ;)

Wojtek:buzi:
Patka:buzi:

alina super ze sie ujawnilas 8) :D

ps
z ta debesciara ta naprawde za duzo

Posted

mrowka napisał(a):
A tak na przyszlosc boksery sie tak nie wystawia :wink:

:lol: :oops: :lol: Wiedziałam, że coś nie tak :lol:
A jak się powinno?
Bo ja mam sznaucia i je się tak wystawia :wink:
Przynajmniej podobnie :lol: 8)

Patka :calus: znajdziemy się znajdziemy :wink:

Posted

Baksery sie wystawia przed soba, ale nie tak jak Ty na fotce tylko ze dwa metry od Ciebie pies powinnien stac (widziaalm na wystawie :lol: ) Powinny same sie wystawic, naturalnie, bez zadnej pomocy wystawcy.

8)

Alina, bravo :D