anetta Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Ale super kapelusik :angel: specila_Sandi wiecej prosimy :angel: Quote
Patka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Dbsst z dedykacja 4 nad ranem Sylwester udało mi się wygrzebac jaką fiotke na której jestem :D :wink: Ale 4 zobowiązuje i nie wygladam kwitnąco :D :wink: ale za to żeby była pewnośc że to ja w planach fotki znajdziesz zwierzaki :wink: pozdrawiam gorąco milo jest widzieć z kim rozmawiasz :D :D a może nie ? chi chi :D :wink: Quote
dbsst Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 nie no Patka rewelacja ja kce wiecej a to malusie u Twego boku to moze mala Dama ;) i powiem szczerze ze ja o 4 rano no coz ja juz nawet nie wygladam ;) ja kce jeszcze Quote
Patka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 dbsst przyjrzyj się dobrze a w tle zobaczysz zielone slipka Walerka a to Lilith o pewnej godzinie bez ceregieli dawala nam znac że trzeba juz spać ... :wink: pozdrówka :D Quote
dbsst Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 haha widzialam te zielone slepia i az ciary po plecach chodzily :D Quote
Patka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Urocze oczęta ma mój futrzak :D a Ty tutaj .... :wink: pozdrowionka, a rewanrz z twojej strony :D Quote
dbsst Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 cholera tego sie balam ;) a moze byc w formie linkow ;) Quote
adda Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 dbsst napisał(a):i powiem szczerze ze ja o 4 rano no coz ja juz nawet nie wygladam ;) :lol: o tej porze to mało kto już wygląda. :evilbat: Quote
dbsst Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 :oops: to ja w syrwestrowym szale :oops: adda to prawda ale Patka calkiem i owszem jak na taka pore to do pozazdroszczenia Quote
adda Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 dbsst, to te włosy miał TZ zaplatać :o Bidulec :D Myślę, że Patka coś ściemnia, nie mogła tak wyglądać o 4 nad ranem. O tej porze ludzie tak nie wyglądają :evilbat: Quote
dbsst Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 hahah adda te juz sa po scieciu ;) i jak widac mialby co robic to one mna zadza ;) nie nie mozliwe to ja juz myslalam ze poznalam osobe ktora o 4 rano wyglada nie nie moze byc ze to sciema Patka powiedz cos Quote
adda Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 dbsst napisał(a):nie nie mozliwe to ja juz myslalam ze poznalam osobe ktora o 4 rano wyglada nie nie moze byc ze to sciema Patka powiedz cos No co Ty, kompleksów chcesz się nabawić? Jest tylko jedno wytłumaczenie, Patka obudziła się o 3, wykąpała, umalowała i pozowała :lol: Quote
dbsst Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 hihi chyba ze tak tak to i ja prawie wygladam o 4 nad ranem ;) bo do czlowieka to podobna sie robie kolo wieczora kiedy ide spac ;) spadam do pracy Quote
Pasavera Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 A to ja z Fuksem :wink: Zdjęcie robione dzisiaj 8) Próba wystawy :lol: 8) Troche dziwnie ale jestem do Figi przyzwyczajona :P :D :P Quote
Pasavera Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Nio super :angel: :angel: :angel: Rudolfik :lol: :wink: Quote
Wojtek Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 [quote name='dbsst']:oops: to ja w syrwestrowym szale :oops: adda to prawda ale Patka calkiem i owszem jak na taka pore to do pozazdroszczenia Na boga nie kumam Waszej skromności... :o dbsst przecież debeściara z Ciebie :D I jaką masz fajną dziarę 8) Quote
mrowka Posted January 28, 2005 Author Posted January 28, 2005 [quote name='Pasavera']A to ja z Fuksem :wink: Zdjęcie robione dzisiaj 8) Próba wystawy :lol: 8) Troche dziwnie ale jestem do Figi przyzwyczajona :P :D :P Bardzo ladne :D A tak na przyszlosc boksery sie tak nie wystawia :wink: Quote
Patka Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Uff juz jestem - komputerek był chory... może dlatego tak ładnie wyglądała, że nie "rzygałam" i pół nocy spędziła w kuchni przy garach (prywatka domowa musiałam gosci zadowolić ) :D :wink: Ale jakos tak wyszło aparat laskawy, a Ty Dbsst niegorzej mhy super fotka, a "dziarka" ekstra :D uwielbiam takie dynamiczne fotki !!! Wojtek ja skromna nie jestem, ale bogini zadna ze mnie i prawie się nie maluję ... Adda Ty urocza panno mnie nie pogrążaj :D gdybym byla chłopcem ... :wink: :D Pasawera sliczny usmiech masz dziewczyno w Białej napewno poznam zaraz po nim :) Dzis dzień kompelementów !!! szczerych :) pozdrawiam wszystkich niedowiarków :wink: Quote
alina71 Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Wprawdzie jestem tutaj od niedawna ale bardzo mi się podoba to forum. Przedstawiłam już swoje zwierzaki więc teraz kolej na mnie. Quote
dbsst Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 ehmm nie wiem jak zaczac ale wlasnie przybralam kolor mojego czerwonego golfika w ktorym siedze :oops: Dziekuje za te mile slowa i ciesze sie ze moje pomazane ramie sie podoba ;) Wojtek:buzi: Patka:buzi: alina super ze sie ujawnilas 8) :D ps z ta debesciara ta naprawde za duzo Quote
Pasavera Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 mrowka napisał(a):A tak na przyszlosc boksery sie tak nie wystawia :wink: :lol: :oops: :lol: Wiedziałam, że coś nie tak :lol: A jak się powinno? Bo ja mam sznaucia i je się tak wystawia :wink: Przynajmniej podobnie :lol: 8) Patka :calus: znajdziemy się znajdziemy :wink: Quote
anetta Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Baksery sie wystawia przed soba, ale nie tak jak Ty na fotce tylko ze dwa metry od Ciebie pies powinnien stac (widziaalm na wystawie :lol: ) Powinny same sie wystawic, naturalnie, bez zadnej pomocy wystawcy. 8) Alina, bravo :D Quote
Recommended Posts