Olynda Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Aga naprawde fajnie wyszłas pozdroo ja tam czekam na dalsza częśc fotek (antu) sa zabójcze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
14ruda Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Teraz ja się ukaże:) W schronisku,a raczej w lesie na spacertkach z moimi podopiecznymi z moja Aichą: pikieta pod cyrkiem kwesta na rzecz bezdopmnych zwierzat na wystawie psów rasowych festyn Dzień bez futra: korzystając z okazji przyblizyłam Wam troszkę działalność naszego stowarzyszenia(klik w bannerek;) ) Quote
Siostra Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 14ruda, super - tak trzymać:) Pozdrawiam serdecznie. Quote
AgaCzips Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 14ruda -brawo! super działalność, życzę dalszej wytrwałości bo to ciężka praca :) Quote
Behemot Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Rybc!a']To ja: Ta z lewej czy ta z prawej? :cool3: Śliczne zdjęcie :lol: Quote
Rybc!a Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Dziękuję Behemot. Może weźmiecie to za egoizm, ale dodam jeszcze kilka moich fotek. Nie mam co robić ;) To moje maleńkie kochanie czyli Wiktoria: Tu ja z moją maleńką kluseczką: Sama: Stare zdjęcia; Quote
nathaniel Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Rybc!a']Dziękuję Behemot. Może weźmiecie to za egoizm... hęęę? Egoizm? Chyba narcyzm (czy jak to tam będzie lecieć), albo pychę ;) Swoją drogą "słodka" siostra Quote
Rybc!a Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Nathaniel- masz rację, użyte złe słowo. Aha- i to nie jest moja siostra. Ja się nią opiekuję ( to jest córeczka kolegi mojego brata). Nic nie mówicie o mnie- to dobrze, bo wpadłabym w jeszcze większe kompleksy. Quote
nathaniel Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Rybc!a napisał(a): Nic nie mówicie o mnie- to dobrze, bo wpadłabym w jeszcze większe kompleksy. Te dziewczyny mnie dobijaja , uwierzcie w siebie do jasnej ciasnej...nie lubie takiego paplania, bo każdy ma w sobie coś pięknego ;) Quote
Rybc!a Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Zdjęcia Niufmanki, 13-nasto letniej piękności: Quote
Rybc!a Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Nathaniel- żarujesz?! Ja i wiara we własną osobę? Chyba żartujesz. Ja jestem trochę ten...:stupid: Ale ogólnie chyba da się ze mną wytrzymać? Nigdy w siebie nie wierzyłam i raczej to nie jest możliwe. Dla siebie samej, w głębi duszy zawsze będę gruba i brzydka. Quote
Niufomanka:) Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 rybc!a, jaka tam ze mnie piękność. Ty jak zwykle przesadzasz:loveu: Quote
malawaszka Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Rybc!a napisał(a):Dla siebie samej, w głębi duszy zawsze będę gruba i brzydka. znaczy się jesteś prwdziwą kobietą :lol: bardzo fajne fotki dziewczyny :loveu: Quote
nathaniel Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Rybc!a napisał(a):Nathaniel- żarujesz?! Ja i wiara we własną osobę? Chyba żartujesz. Ja jestem trochę ten...:stupid: Ale ogólnie chyba da się ze mną wytrzymać? Nigdy w siebie nie wierzyłam i raczej to nie jest możliwe. Dla siebie samej, w głębi duszy zawsze będę gruba i brzydka. Ja normalnie wyrwę od kogoś twój adres i Ci doopsko złoje... Mam 14 lat, ale kurczę dziewczyny co wy wyprawiacie ? Ja jestem świeruską, która do wyglądu nie przywiązuje wagi , co ma byc to będzie ;) , Oj Rybc!a ty i gruba ? Quote
zaba14 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 nathaniel napisał(a):to będzie ;) , Oj Rybc!a ty i gruba ? no właśnie popatrz na żabe :cool3: Quote
nathaniel Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 zaba14 napisał(a):no właśnie popatrz na żabe :cool3: Anka!:mad::mad: Ty gruba? Lol2 Quote
zaba14 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 nathaniel napisał(a):Anka!:mad::mad: Ty gruba? Lol2 lepiej już nic nie mówie, bo wiesz gdzie mieszkam :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Nathaniel- nawet powiedziałabym spasiona.;) Nikt na Dogo nie ma mojego adresu. A nie- jedna osoba ma. Bo ja ją tu wciągnęła, ale ona się nie wypowiada , a ja nie powiem kim ona jest ;) Zdjęcia zrobione przed chwilką, nie patrzcie na tłustą cerę- jestem wysmarowana nivea, a to jest strasznie tłuste. Ogólnie łuszczy mi się skóra, bo jakoś zapominam ją smarować ;) Quote
nathaniel Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Rybc!a twoja mama wie jak ty o sobie myślisz? Jestes ładną dziewczyną, szczuplutką , a ty mi mówisz, że spasiona jesteś. Ps. Ja mam swoje sposoby żeby się dowiedzieć :D:D ... Quote
Rybc!a Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Pewnie że wie i mówi , że jestem głupkowata ;) A gdzie ty widzisz że ja jestem szczuplutka? O boże. Zaraz się zerzygam jak jeszcze raz spojrzę na swoje zdjęcia. Ale wstawiłam je tutaj aby trochę uwierzyć w siebie- efekty są odmienne... Quote
nathaniel Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Ja poprostu nie wyrobie, zabiorą mnie do wariatkowa ... Nie ma brzydkich kobiet, są tylko niedomyśli faceci :evil_lol: Po za tym, nie wazne jest to co jest na zewnątrz, ważne to co wśrodku, piękno kobiet nie polega na jej cielesności , a duchowności ... zaczynam gadać jak jakąs nawiedzona, ale to nawet mądre jest ;) Quote
Rybc!a Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Szanuję twoje słowa Nathaniel. Miło mi , że powiedziałaś że jestem szczuplutka. Nawet się uśmiechnęłam do monitora- jak kretynka. Quote
Recommended Posts