dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='asiunia'] black&white łał Asiu jak Ty wypiękniałaś i wydoroślałaś przez ten prawie rok jak Cie nie widziałam no no Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='asiunia'] ale rewela :multi: Agga widze ze odkopałaś moje najlepsiejsze foty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Zeby nie bylo ze daje malo fot-juz tu byly takie ktore narzekaly :evil_lol: Okolice Zywca:p A tu mlody dogomaniak:iloveyou: Szkoda ze to nie moje:shake: Quote
Kamila Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 I jeszcze kilka:eviltong: tym razem z wakacji w Tunezji Jak macie dosc to piszcie:razz: Te kociaki spotkalismy w takim malym porcie,bylo ich tam chyba z 7 a ja oczywiscie chcialam choc jednego wziasc ze soba(najlepiej az do domu:roll: ).Na szczescie moj tz ma glowe na karku i nie pozwolil mi na to:shake: Quote
Kamila Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 cuciola napisał(a):fajne zdjecia! ktos chce moje? :D Ja napewno chce!:p Quote
Kamila Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 cd Tunezji:cool3: I hotelowy kociak:razz: Bylo ich tam wiele ale ten 'w najlepszym stanie' I to by bylo na tyle mnie.:p Quote
Iv Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Nie martw sie o kotki;) . W krajach arabskich sa one czczone i nie robi sie im krzywdy. Fajnie foteczki:lol: Quote
Kamila Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Iv napisał(a):Nie martw sie o kotki;) . W krajach arabskich sa one czczone i nie robi sie im krzywdy. Fajnie foteczki:lol: Ale mnie chodzi o to one byly brudne i chore.A tam nikt napewno nie pomysli by je do weterynarza zabrac:razz: .Jeden nawet lezal w miescie martwy i nikt na to nie zwrocil uwagi:-( .A te przy hotelu mialy zakrwawione uszy i zaropiale oczy:placz: .Nie byl to mily widok... Quote
AgaCzips Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Agga:crazyeye: nie wiedziałam że masz aż tak długie włoski. Od jutra ani mi się waż ich wiązać:mad: Ślicznie Ci w rozpuszczonych:bigcool: Quote
Paulina87 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Agga normalnie nie ta sama dziewczyna :crazyeye: :cool3: AgaCzips ma rację :multi: :multi: Quote
e.v.a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Aga dziewczyny maja racje :cool3: w rozpuszczonych wloskach :cool2: a teraz ja sieprzypomne:oops: ja to ta w zieleni :razz: Quote
LAZY Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Cudnie Ci w tych dlugich wloskach Agusiu! Ciuciola a twoja fota gdzie?:mad: Quote
e.v.a Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Patka napisał(a):evaxon pięknie Ci w tej zieleni :loveu: ojejj zaraz sie zawstydze :oops: ;) dzieki Patka :D Quote
Agga Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Dziekuje. Chyba naprawde uwierze ze mi tak ładnie w długich włosach. Trzeba tylko sobie kolorek strzelić bo mi siwizna wychodzi:mad: Quote
Paulina87 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
kalina. Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Qurcze niczym Samara z filmu:" Ring":evilbat:Świetna fota;) Quote
Alicja Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Agga'];)Agguś bo cię nie poznam jak ty taka elegancka z pociągu wysiądziesz :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Agga'] ulalalala pay jaką ty masz babke ładną :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts