Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiunia']
black&white

łał Asiu jak Ty wypiękniałaś i wydoroślałaś przez ten prawie rok jak Cie nie widziałam

no no

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zeby nie bylo ze daje malo fot-juz tu byly takie ktore narzekaly :evil_lol:

Okolice Zywca:p

A tu mlody dogomaniak:iloveyou: Szkoda ze to nie moje:shake:

Posted

I jeszcze kilka:eviltong: tym razem z wakacji w Tunezji
Jak macie dosc to piszcie:razz:

Te kociaki spotkalismy w takim malym porcie,bylo ich tam chyba z 7 a ja oczywiscie chcialam choc jednego wziasc ze soba(najlepiej az do domu:roll: ).Na szczescie moj tz ma glowe na karku i nie pozwolil mi na to:shake:

Posted

Iv napisał(a):
Nie martw sie o kotki;) . W krajach arabskich sa one czczone i nie robi sie im krzywdy.
Fajnie foteczki:lol:

Ale mnie chodzi o to one byly brudne i chore.A tam nikt napewno nie pomysli by je do weterynarza zabrac:razz: .Jeden nawet lezal w miescie martwy i nikt na to nie zwrocil uwagi:-( .A te przy hotelu mialy zakrwawione uszy i zaropiale oczy:placz: .Nie byl to mily widok...

Posted

Dziekuje. Chyba naprawde uwierze ze mi tak ładnie w długich włosach. Trzeba tylko sobie kolorek strzelić bo mi siwizna wychodzi:mad:

Posted

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: