Behemot Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] :) Te rzęsy mają ze 2 metry długości! :crazyeye: Ja też chcę takie!!! Quote
ewelinabuck Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 i kto by powiedzial ze mam na karku 17 lat:roll: :roll: :roll: Quote
Basia&Safi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Te rzęsy mają ze 2 metry długości! Ja też chcę takie!!! niee az tylko to nie :D:D ale czesto slysze ze sztuczne sa juz nie modne :D:D:D Quote
malawaszka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 basiulka22tychy napisał(a):niee az tylko to nie :D:D ale czesto slysze ze sztuczne sa juz nie modne :D:D:D :lol: :lol: :lol: dobre - a rzęsy piękne - oczka zresztą też bardzo ładne :razz: Quote
Mi. Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 nie patrzcie :oops: to zdjęcie jest w mojej galerii :oops: Quote
Daisunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='ewelinabuck']i kto by powiedzial ze mam na karku 17 lat:roll: :roll: :roll: najbardziej podoba mi sie środkowe zdjątko :))) :multi: Quote
Olynda Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 luthien ale z ciebie sexi laska taka jak z mojej ewelinkibuck:eviltong: komka bardzo fajna fotka sprawiasz wrażenie bardzo sympatycznej (wiem co mówie) :) brat tez fajny (podobny do ciebie - albo ty do niego :eviltong:) ewelinka no.... bez komentarza :eviltong::eviltong::eviltong: dobrzre że mie niewstawiłas....:mad::-o:cool3::eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 To ja :oops: :oops: niestety bez Oskarka - nie kciał sie ze mną sfotografować :roll: Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']To ja :oops: :oops: niestety bez Oskarka - nie kciał sie ze mną sfotografować :roll: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 PiotrekJ napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :cool3: :cool3: Quote
Olynda Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 wowwww Daga masz branie widze.... piotrekJ czyżby ci sie spodobała dagmarka ??? faktycznie niezła z niej laska (oczywiście nie jestem innej orintacji ---> nie myslecie sobie:roll::eviltong:) Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Patka'] piekne więcje prosze :cool3: Basiu, oczka jak u lalki :cool3: ... Śliczne :loveu: ... Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 ale tylko dlatego ze was lubieeeeeeeeee z Muszkietorkiem :):):) Quote
XXL Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='basiulka22tychy']ale tylko dlatego ze was lubieeeeeeeeee z Muszkietorkiem :):):) super foto fajny masz usmiech :) :oops:az mnie zawsydzasz :oops: :cool3: Quote
XXL Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']To ja :oops: :oops: niestety bez Oskarka - nie kciał sie ze mną sfotografować :roll: super fotka sliczna z ciebie pani :) ale czemu kurcze tylem hahahha :) Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 XXL napisał(a):super fotka sliczna z ciebie pani :) ale czemu kurcze tylem hahahha :) Tomek, Ty jeszcze wybrzydzasz :shake: ... Co za różnica, ważne że możemy popatrzeć :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='PiotrekJ']Tomek, Ty jeszcze wybrzydzasz :shake: ... Co za różnica, ważne że możemy popatrzeć :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... my tez bysmy chcialy popatrzec:mad: :mad: :mad: Quote
XXL Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 basiulka22tychy napisał(a):trzeba bylo tak daleko mieszkac ;P :):):) a wiesz ile razy to slyszalem hahahahah :P chciec mozna ale przeciesz przes ostanie pol roku wrzucilem 3-4 fotki niezaduzo byscie chcialy hahahah :D:lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='XXL']super fotka sliczna z ciebie pani :) ale czemu kurcze tylem hahahha :) Qrcze ale sie staro poczułam :lol: :lol: jaka tam pani, ostatnie naście jeszcze :cool3: :cool3: i dzięki :buzi: :razz: Quote
Recommended Posts