XXL Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 evaxon napisał(a):nastepny:shake: a innych to chcecie ogladac:diabloti: haha nom jasne pieknem trzeba sie nacieszyc ... Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 evaxon napisał(a):a swoja droga to zamiast sie zapytac czemu tak cierpie to ty sobie podskoki urzadzasz:angryy: No dobra, czemu cierpisz? :razz: Odpowiedź przeczytam jutro, z psiutem muszę wyjść :evil_lol: ... Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 XXL napisał(a):haha nom jasne pieknem trzeba sie nacieszyc ... Dokładnie XXL, dokładnie :p ... Quote
XXL Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dokładnie XXL, dokładnie :p ... nom :) ale cicho zaras ktos zarzuci mi ze slodze albo cos w tym stylu hahhah :D:p :cool1: Quote
e.v.a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 lizusy z was chlopaki i tyle :p a no bo widzisz Piotrze dzis bylam u lekarza :( i okazalo si eze mam wode w kolanku(tym operowanym) i musieli mi robic punkcje i sie okazalo ze tam jest mnustwo krwi :placz: i teraz cierpie ...z bólu wyrobic nie moge .. kolano znowu sztywne (a juz tak ladnie sie uginalo):shake: Quote
XXL Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 evaxon napisał(a):lizusy z was chlopaki i tyle :p a no bo widzisz Piotrze dzis bylam u lekarza :( i okazalo si eze mam wode w kolanku(tym operowanym) i musieli mi robic punkcje i sie okazalo ze tam jest mnustwo krwi :placz: i teraz cierpie ...z bólu wyrobic nie moge .. kolano znowu sztywne (a juz tak ladnie sie uginalo):shake: uuu bidna hm co zrobilas z kolanem masz czwiczonka odpompowanie krwi z kolana ? ja mialem tak nie ras :) moje kolana byla jakby byly dwa w jednym hahah nic przyjemnego nosisz stabilizator ?:cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']:lol: :lol: :lol: Madziu i kto tu mówi o podboju meskich serc :cool3: licznie wyszłaś :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']:lol: :lol: :lol: Ależ Madziu masz śliczne oczy!:loveu::loveu::loveu: Quote
florance Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 czy ktoś tu kiedyś kogoś skrytykował?:D :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']:lol: :lol: :lol: Magdo, cóż za zalotne spojrzenie :cool3: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 hahaha dziękuję wszystkim ślicznie :buzi: piotrek bo sie zakochasz i będzie problem :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahaha dziękuję wszystkim ślicznie :buzi: piotrek bo sie zakochasz i będzie problem :evil_lol: Eee tam problem, przejdzie mi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='PiotrekJ']Eee tam problem, przejdzie mi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... hahahahahaha moj tz tez tak mówił hahahahahahaa:lol: boże wali mi juz całkiem Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahahahahaha moj tz tez tak mówił hahahahahahaa:lol: boże wali mi juz całkiem No to ... :oops: :oops: :oops: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przykro mi :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przykro mi :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: A mi nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 PiotrekJ napisał(a):A mi nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... małpa wrednaaaaaaa jestesssssss :evil_lol: dobranoc :buzi: Quote
XXL Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):małpa wrednaaaaaaa jestesssssss :evil_lol: dobranoc :buzi: madzia fajne foto :) fajne oczy :) a tak wogule to co wy tu uskuteczniacie co :cool1: :) tylko ja tu moge byc wredny haha :d Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='evaxon']EWA ATAKUJE !!!!:evil_lol: świetne :multi:tylko nie ściskaj tak Tigry bo dziewczyna ledwo oddycha :razz: Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']świetne :multi:tylko nie ściskaj tak Tigry bo dziewczyna ledwo oddycha :razz: :oops: Alu trzeba bylo sciskac zeby nie upadla z wysokosci :D bo to ruchliwe jak robak :evil_lol: Quote
Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 co za różowy brzusio w rózku wystaje miodzio :loveu: urocza fotka :multi: Quote
XXL Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='evaxon']EWA ATAKUJE !!!!:evil_lol: ;) ooo ale fajne fajnie ;) buzka :p Quote
Recommended Posts