Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='nikusia']Ja i Ramzesik! :cool3: Taa daaa!! :lol: Nikusia extra widziałam Was w Moim Psie :razz: Quote
resuruss Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Ujawnilam juz oblicze mojego dziecka wiec czas obawic swoje oblicze: Ja o moje ukochane Malenstwo :loveu: ( Carraganowe): Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='resuruss']Witam - przedstawiam moja i tylko moja coreczke Zuzanne ( Zulke) do piguły z nia: ale super Dogomaniaczka :multi: Quote
e.v.a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 resuruss śliczniutka ta twoja dziewczynka a jakie oczka wielkie:loveu: to ja jeszcze jedno swoje :oops: Quote
XXL Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='evaxon']resuruss śliczniutka ta twoja dziewczynka a jakie oczka wielkie:loveu: to ja jeszcze jedno swoje :oops: ladne foto :) :) roskrecilas sie to dawaj koleine :D Quote
e.v.a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 XXL napisał(a):ladne foto :) :) roskrecilas sie to dawaj koleine :D dziekuje:oops: haha nooo bez przesady :P ile mozna :evil_lol: jak bede miala jakies nowe to wlepie :);) Quote
Agga Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nie się pokazał, tylko Agga mnie pokazała :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... Nie machaj tak tym kijem bo sie zmeczysz. Myslisz, że jedna fotą sie zadowolimy? Quote
XXL Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 evaxon napisał(a):dziekuje:oops: haha nooo bez przesady :P ile mozna :evil_lol: jak bede miala jakies nowe to wlepie :);) hhaha ja to mam dar przekonywania moje wszystki fotki sa na elmik.fotka.pl niechce mi sie ich tu wkleiac :) hahah wiec jak cos zapraszam na link :D:p :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='evaxon']to ja jeszcze jedno swoje :oops: Ewo, czy to naprawdę Ty? :cool3: [quote name='Agga']Nie machaj tak tym kijem bo sie zmeczysz. Myslisz, że jedna fotą sie zadowolimy? Nie macie wyjścia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ewo, czy to naprawdę Ty? :cool3: :evil_lol: tak :oops: Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: tak :oops: No prosze prosze :cool3: ... A ja myślałem, że Ty młodziej wyglądasz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):No prosze prosze :cool3: ... A ja myślałem, że Ty młodziej wyglądasz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... haha bo to tylko na fotkach :eviltong: w realu daja mi 16-18 lat :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 evaxon napisał(a):haha bo to tylko na fotkach :eviltong: w realu daja mi 16-18 lat :evil_lol: Mnie też odmładzają jak już zapewne wiesz ;) ... Quote
e.v.a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Mnie też odmładzają jak już zapewne wiesz ;) ... wiem wiem :p i dobrze bedziemy dluzej mlodzi :D p.s-bys wlepij jakas fote:roll: XXL-za duzo tych twoich fot na fotce to nie ma:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='evaxon']wiem wiem :p i dobrze bedziemy dluzej mlodzi :D p.s-bys wlepij jakas fote:roll: A po co? :razz: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']A po co? :razz: A tu jesteś!!! Namawiasz innych na wklejanie zdjęć, a sam co??? Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='an3czka']A tu jesteś!!! Namawiasz innych na wklejanie zdjęć, a sam co??? Mnie Agga wyręcza :lol: ... Quote
e.v.a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):A po co? :razz: co za pytanie:shake: ...... Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Ewuniu extra :razz: Piotrusiu , prosimy o fotkę :razz::razz::razz: Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 evaxon napisał(a):co za pytanie:shake: ...... Nie marudź :evil_lol: ... Jak coś ciekawego znajdę to jutro wstawię ;) ... Quote
e.v.a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nie marudź :evil_lol: ... Jak coś ciekawego znajdę to jutro wstawię ;) ... juz to widze jak znajdziesz:shake: szukaj dokladnie:evil_lol:spraw troszke przyjemnosci cierpiacej Ewie:-( Alu z tym extra to lekka przesada:lol: Quote
XXL Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 evaxon napisał(a):wiem wiem :p i dobrze bedziemy dluzej mlodzi :D p.s-bys wlepij jakas fote:roll: XXL-za duzo tych twoich fot na fotce to nie ma:evil_lol: hahah co za duzo to niezdrowo :P :) Quote
e.v.a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 XXL napisał(a):hahah co za duzo to niezdrowo :P :) nastepny:shake: a innych to chcecie ogladac:diabloti: Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 evaxon napisał(a):spraw troszke przyjemnosci cierpiacej Ewie:-( To moja osoba sprawia Ci przyjemność? :cool3: Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:... Quote
e.v.a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):To moja osoba sprawia Ci przyjemność? :cool3: Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:... haha tak Piotrze nawet wielka:loveu: hahaha a swoja droga to zamiast sie zapytac czemu tak cierpie to ty sobie podskoki urzadzasz:angryy: Quote
Recommended Posts