e.v.a Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 PiotrekJ napisał(a):I słusznie :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... a ja sie ciebie nie boje :eviltong: dobra Pietrek 1 lody przelamane:lol: to dawaj tu foteczke rodzinna jakas :D Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 no i piotrze masz!MAMY CIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):no i piotrze masz!MAMY CIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!:evil_lol: Zadowolona? :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 no baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :megagrin: a wogóle to ja myślałam że ty jakis taki już starszy jesteś a ty dzieciak prawie że nooo :roll: dobranoc :buzi: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :megagrin: a wogóle to ja myślałam że ty jakis taki już starszy jesteś a ty dzieciak prawie że nooo :roll: dobranoc :buzi: W sumie to studia już kończę, ale dużo osób mi mówi że młodo wyglądam :lol: ... Quote
Teba Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :megagrin: a wogóle to ja myślałam że ty jakis taki już starszy jesteś a ty dzieciak prawie że nooo :roll: dobranoc :buzi: Ja też odniosłam wrażenie, że to taki "podrostek" ;) Piotrze a może nam się pochwalisz jaki kierunek :> :p Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Tebusa']Ja też odniosłam wrażenie, że to taki "podrostek" ;) Piotrze a może nam się pochwalisz jaki kierunek :> :p Dorosłe się znalazły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tak swoją drogą to podobno wielki dar wyglądać młodo ;) ... Przyda mi się po 30stce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Kierunek studiów? Eeee, nic ciekawego - Handel zagraniczny, specjalizacja Handel ze wschodem ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):- Handel zagraniczny, specjalizacja Handel ze wschodem ;) ... handel fajna sprawa, ale tak sobie myślę, bo na zachodzie to handel sie rozwija ale wschód?:lol: piotr poszłeś na łatwiznę :evil_lol: oni tam nie handulują ( no chyba że ruskie wódką :eviltong: ) Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):handel fajna sprawa, ale tak sobie myślę, bo na zachodzie to handel sie rozwija ale wschód?:lol: piotr poszłeś na łatwiznę :evil_lol: oni tam nie handulują ( no chyba że ruskie wódką :eviltong: ) Magdaleno, handel z krajami azjatyckimi i państwami Bliskiego Wschodu jest najbardziej opłacalną, dochodową formą handlu ;) ... Quote
Patka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Oj dziewczyny Piotrusiu zaczynam Ci powoli współczuć :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Patka napisał(a):Oj dziewczyny Piotrusiu zaczynam Ci powoli współczuć :evil_lol: Dziękuję, jesteś najlepsiejsza ;) ... Ale tak to jest, gdy jestem jednym z niewielu facetów na DGM :roll: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Magdaleno, handel z krajami azjatyckimi i państwami Bliskiego Wschodu jest najbardziej opłacalną, dochodową formą handlu ;) ... nie chce byc złośliwa ale jak narazie to byłeś u nas na południu pl a nie na wschodzie :eviltong: ale i tak Cie lubie :buzi: Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 No tak gdzie nie spojrzą tam PIOTREK:razz: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']nie chce byc złośliwa ale jak narazie to byłeś u nas na południu pl a nie na wschodzie :eviltong: ale i tak Cie lubie :buzi: Ja Ciebie też :buzi: ... [quote name='Alicjarydzewska']No tak gdzie nie spojrzą tam PIOTREK:razz: Jak przystało na prawdziwego mężczyznę dwoję się i troję aby być wszędzie i sprawiać Wam Dogomaniaczkom przyjemność swoimi wizytami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
malawaszka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jak przystało na prawdziwego mężczyznę dwoję się i troję aby być wszędzie i sprawiać Wam Dogomaniaczkom przyjemność swoimi wizytami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... aahahahha :klacz: :lol: :lol: :lol: Quote
nikusia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ja i Ramzesik! :cool3: Taa daaa!! :lol: Quote
anetta Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Wooow, Piotrek sie pokazal. Brawo :-P Nikusia, przecudowna fota :loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 anetta napisał(a):Wooow, Piotrek sie pokazal. Brawo :-P Nie się pokazał, tylko Agga mnie pokazała :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nie się pokazał, tylko Agga mnie pokazała :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... bo Agusia wie co robi:evil_lol: Quote
resuruss Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Witam - przedstawiam moja i tylko moja coreczke Zuzanne ( Zulke) do piguły z nia: Quote
Siostra Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Ile nowych twarzy, a wszystkie taaaakie ładne:lilangel: Chociaż nie, nie wszystkie - niektóre przystojne...;) Quote
Kiessa Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 to moze ja tez sie pokaze ...tylko sie nie przestraszcie :eviltong: http://www_kotomania_prv_pl.w.interia.pl/aga.jpg Quote
r_2005 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Kiessa']to moze ja tez sie pokaze ...tylko sie nie przestraszcie :eviltong: http://www_kotomania_prv_pl.w.interia.pl/aga.jpg Nic się nie otwiera:roll: No, w cytacie się otwiera:crazyeye: Quote
Kiessa Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 wyglądam jak dziewczynka z the ring :evil_lol: potem moze wkleje jakies ,,normalne'' zdjecie Quote
Recommended Posts