Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PiotrekJ napisał(a):
I słusznie :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...

a ja sie ciebie nie boje :eviltong:
dobra Pietrek 1 lody przelamane:lol: to dawaj tu foteczke rodzinna jakas :D

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']no baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :megagrin: a wogóle to ja myślałam że ty jakis taki już starszy jesteś a ty dzieciak prawie że nooo :roll: dobranoc :buzi:

W sumie to studia już kończę, ale dużo osób mi mówi że młodo wyglądam :lol: ...

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']no baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :megagrin: a wogóle to ja myślałam że ty jakis taki już starszy jesteś a ty dzieciak prawie że nooo :roll: dobranoc :buzi:

Ja też odniosłam wrażenie, że to taki "podrostek" ;) Piotrze a może nam się pochwalisz jaki kierunek :> :p

Posted

[quote name='Tebusa']Ja też odniosłam wrażenie, że to taki "podrostek" ;) Piotrze a może nam się pochwalisz jaki kierunek :> :p

Dorosłe się znalazły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tak swoją drogą to podobno wielki dar wyglądać młodo ;) ... Przyda mi się po 30stce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Kierunek studiów? Eeee, nic ciekawego - Handel zagraniczny, specjalizacja Handel ze wschodem ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
- Handel zagraniczny, specjalizacja Handel ze wschodem ;) ...

handel fajna sprawa, ale tak sobie myślę, bo na zachodzie to handel sie rozwija ale wschód?:lol: piotr poszłeś na łatwiznę :evil_lol: oni tam nie handulują ( no chyba że ruskie wódką :eviltong: )

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
handel fajna sprawa, ale tak sobie myślę, bo na zachodzie to handel sie rozwija ale wschód?:lol: piotr poszłeś na łatwiznę :evil_lol: oni tam nie handulują ( no chyba że ruskie wódką :eviltong: )

Magdaleno, handel z krajami azjatyckimi i państwami Bliskiego Wschodu jest najbardziej opłacalną, dochodową formą handlu ;) ...

Posted

Patka napisał(a):
Oj dziewczyny Piotrusiu zaczynam Ci powoli współczuć :evil_lol:

Dziękuję, jesteś najlepsiejsza ;) ...

Ale tak to jest, gdy jestem jednym z niewielu facetów na DGM :roll: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Magdaleno, handel z krajami azjatyckimi i państwami Bliskiego Wschodu jest najbardziej opłacalną, dochodową formą handlu ;) ...

nie chce byc złośliwa ale jak narazie to byłeś u nas na południu pl a nie na wschodzie :eviltong: ale i tak Cie lubie :buzi:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']nie chce byc złośliwa ale jak narazie to byłeś u nas na południu pl a nie na wschodzie :eviltong: ale i tak Cie lubie :buzi:

Ja Ciebie też :buzi: ...

[quote name='Alicjarydzewska']No tak gdzie nie spojrzą tam PIOTREK:razz:

Jak przystało na prawdziwego mężczyznę dwoję się i troję aby być wszędzie i sprawiać Wam Dogomaniaczkom przyjemność swoimi wizytami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Jak przystało na prawdziwego mężczyznę dwoję się i troję aby być wszędzie i sprawiać Wam Dogomaniaczkom przyjemność swoimi wizytami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

aahahahha :klacz: :lol: :lol: :lol: