madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Tebusaaaaaa ależ masz przystojniakaaaaa:lol: Quote
Teba Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Madziu- 1.5 roku razem :evil_lol: dalej się zastanawiam jak on ze mną ( i moimi dziewczynkami) wytrzymuje :evil_lol: Ale Ty Madziu z tego co widziałam, też masz faceta całkiem do rzeczy :p Quote
florance Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Tebusa napisał(a):Ostatnio to ja się czuje jak stara dupa :angryy: w ciągu weekendu usłyszałam od 4 osób, że wyglądam na 24 lata, a mam 19 (no rocznikowo 20) :cool1: byłam ciekawa na ile wyglądam a na ile się zachowuje :p to wszystko wina pracy ;) eee, czyli zgadłam :multi: :diabloti: Quote
Patka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 O matko niedlugo trzeba bedzi zrobic Topic pochwal sie swoim TZ :evil_lol: Tebusa od 16 r.z dawano mi wiecje nie miałam problemy wchodząc na imprezy a teraz od 2 lat na "oko" innych wyglądam młodziej :lol: moze tez tak będziesz miała :cool3: grunt że urocza i w ciekawą urodę jesteś wyposażona :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Tebusa napisał(a): Ale Ty Madziu z tego co widziałam, też masz faceta całkiem do rzeczy :p może się zamienimy hahahaha :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):może się zamienimy hahahaha :evil_lol: No prosze, prosze :-o ... Co ja widzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Teba Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):może się zamienimy hahahaha :evil_lol: Wiesz w sumie to fajna propozycja- ale jaki inny chłopak zaakceptuje fakt że jak wracamy z imprezy i kładziemy się razem spać to zanim on się zdąży przytulić to na mnie już leży pies i kot :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 no to i ja sie że tak powiem odkurzę ;) Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Patka']no to i ja sie że tak powiem odkurzę ;) Na takie efekty "odkurzania" to aż miło popatrzeć :cool3: ;) ... Quote
Agga Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Piotrusiu a kiedy doczekamy sie twojego zdjęcia.? Quote
e.v.a Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Agga napisał(a):Piotrusiu a kiedy doczekamy sie twojego zdjęcia.? na Piotrusia to nie ma co liczyc:roll: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Agga napisał(a):Piotrusiu a kiedy doczekamy sie twojego zdjęcia.? Agusiu, zdjęcie mojej osoby jest na tym forum :cool3: ... Tyle że w galerii Loca :eviltong: ... evaxon napisał(a):na Piotrusia to nie ma co liczyc:roll: Ty to się już lepiej nie odzywaj :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Agga Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 PiotrekJ napisał(a):Agusiu, zdjęcie mojej osoby jest na tym forum :cool3: ... Tyle że w galerii Loca :eviltong: ... hmmmm pewnie jak poprosze o pokazanie to nie pokarzesz cio? Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Agga napisał(a):hmmmm pewnie jak poprosze o pokazanie to nie pokarzesz cio? Poszukaj sobie :eviltong: ... Quote
e.v.a Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 PiotrekJ napisał(a):Agusiu, zdjęcie mojej osoby jest na tym forum :cool3: ... Tyle że w galerii Loca :eviltong: ... Aguś.... mi tez tak powiedzial .. i musialam szukac :shake: PiotrekJ napisał(a):Ty to się już lepiej nie odzywaj :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... a to niby czemu:roll: w przeciwienstwie do ciebie sa tu moje 2 fotki :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Tebusa napisał(a):Wiesz w sumie to fajna propozycja- ale jaki inny chłopak zaakceptuje fakt że jak wracamy z imprezy i kładziemy się razem spać to zanim on się zdąży przytulić to na mnie już leży pies i kot :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tebusa on potrafi na mnie czekać w łóżku 3h bo ja musze na dgm na wszystkie posty odpowiedzieć :evil_lol: i na łóżku musi być zawsze miejsc dla Gajka, nieważne, że mu ciasnooo :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 PiotrekJ napisał(a):Poszukaj sobie :eviltong: ... to chociaz zdradz w jakim przedziale stronowym mamy szukać :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Agga']Piotrusiu:p No i się wydało :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Agga']Piotrusiu:p haha Aguś jestes wielka:multi: (ja sie neiodwazylam je tutaj wkleic -pewnie zostala bym zniszczona:diabloti: ) Piotruś arrrrrrrr:D haha... i teraz nie bedzie "poszukaj sobie w galerii Loca":evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 evaxon napisał(a):haha Aguś jestes wielka:multi: (ja sie neiodwazylam je tutaj wkleic -pewnie zostala bym zniszczona:diabloti: ) I słusznie :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
melinda:-) Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 moze teraz je sie przedstawie jest poczatkowym dogomaniakiem;) oto ja marta a tu ja z moim chłopakiem pozdrawiam ;) wsystkich Quote
Agga Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Ale z niego przystojniaczek:p :eviltong: Quote
melinda:-) Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 to ja tez sie wtrace w rozmowe...no przystojniaczek ....;) Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Agga napisał(a):Ale z niego przystojniaczek:p :eviltong: Teraz to się już nie podlizuj :eviltong: ... Quote
Recommended Posts