Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziu- 1.5 roku razem :evil_lol: dalej się zastanawiam jak on ze mną ( i moimi dziewczynkami) wytrzymuje :evil_lol: Ale Ty Madziu z tego co widziałam, też masz faceta całkiem do rzeczy :p

Posted

Tebusa napisał(a):
Ostatnio to ja się czuje jak stara dupa :angryy: w ciągu weekendu usłyszałam od 4 osób, że wyglądam na 24 lata, a mam 19 (no rocznikowo 20) :cool1:

byłam ciekawa na ile wyglądam a na ile się zachowuje :p to wszystko wina pracy ;)

eee, czyli zgadłam :multi: :diabloti:

Posted

O matko niedlugo trzeba bedzi zrobic Topic pochwal sie swoim TZ :evil_lol:
Tebusa od 16 r.z dawano mi wiecje nie miałam problemy wchodząc na imprezy a teraz od 2 lat na "oko" innych wyglądam młodziej :lol: moze tez tak będziesz miała :cool3: grunt że urocza i w ciekawą urodę jesteś wyposażona :loveu:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
może się zamienimy hahahaha :evil_lol:

Wiesz w sumie to fajna propozycja- ale jaki inny chłopak zaakceptuje fakt że jak wracamy z imprezy i kładziemy się razem spać to zanim on się zdąży przytulić to na mnie już leży pies i kot :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Agga napisał(a):
Piotrusiu a kiedy doczekamy sie twojego zdjęcia.?

Agusiu, zdjęcie mojej osoby jest na tym forum :cool3: ... Tyle że w galerii Loca :eviltong: ...

evaxon napisał(a):
na Piotrusia to nie ma co liczyc:roll:

Ty to się już lepiej nie odzywaj :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Agusiu, zdjęcie mojej osoby jest na tym forum :cool3: ... Tyle że w galerii Loca :eviltong: ...

hmmmm pewnie jak poprosze o pokazanie to nie pokarzesz cio?

Posted

PiotrekJ napisał(a):

Aguś.... mi tez tak powiedzial .. i musialam szukac :shake:

PiotrekJ napisał(a):
Ty to się już lepiej nie odzywaj :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...

a to niby czemu:roll: w przeciwienstwie do ciebie sa tu moje 2 fotki :roll:

Posted

Tebusa napisał(a):
Wiesz w sumie to fajna propozycja- ale jaki inny chłopak zaakceptuje fakt że jak wracamy z imprezy i kładziemy się razem spać to zanim on się zdąży przytulić to na mnie już leży pies i kot :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tebusa on potrafi na mnie czekać w łóżku 3h bo ja musze na dgm na wszystkie posty odpowiedzieć :evil_lol: i na łóżku musi być zawsze miejsc dla Gajka, nieważne, że mu ciasnooo :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Piotrusiu:p

haha Aguś jestes wielka:multi: (ja sie neiodwazylam je tutaj wkleic -pewnie zostala bym zniszczona:diabloti: )
Piotruś arrrrrrrr:D haha... i teraz nie bedzie "poszukaj sobie w galerii Loca":evil_lol: