Agnes Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Zdjecie chyba z wakacji - niedawno je odkopalam z calej "sterty" fot na moim dysku. Chyba go nie wstawialam? Quote
e.v.a Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 a mnie tu jeszcze nie bylo :oops: (lekko przerobione zeby to nie streszyc po nocach ogladaczy;) ) Quote
Dalma Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 To ja, Dalma & Maja. Po raz setny problemy z logowaniem po przerwie (:oops:):lol: A więc przypominam się: Quote
Basia&Safi Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 na zyczenie mrowki :p Sesja do pleyboja :evil_lol: hehehe Quote
mrowka Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 :-o :-o fiuuu fiuuu ale foteczki nam sie posypaly w galeriii fiuu fiuu :loveu: :loveu: Piekne foteczkii, a jakie modeliny sliczne ze ho ho :iloveyou: :klacz::cool3: Basiaa czy Ty Tyy yyy masz cos na sobie? :hmmmm: wybacz ze tak wpost pytam ale jestem ciekawa :cool3: :cool3: :evil_lol: :loveu: Quote
Basia&Safi Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Takkkk a ta fotka jest zrobiona doslownie 1 minutke wczesniej Quote
lespaa Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 to teraz mamy sie z twarzy pokazać? :shake: Quote
mrowka Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Takkkk a ta fotka jest zrobiona doslownie 1 minutke wczesniej dobra dobra :evil_lol: przez minutke mozna zrobic wiele :cool3: ale ja tam nie mam nic przeciwko :cool3: :evil_lol: sliczna foteczka :loveu: a usmiechy jak u gwiazd :loveu: to teraz mamy sie z twarzy pokazać? :shake: tak tak :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 lespaa napisał(a):to teraz mamy sie z twarzy pokazać? :shake: Patrycja nie marudz tylko wstawiaj fotki :evil_lol: Ja tez sie zaraz dorzuce z Gajeczkiem :loveu: Quote
anushka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! W ramach przypomnienia :cool3: jaka ty śliczna kobietka jesteś...fiu fiu fiu...:multi: :multi: :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Asiunia super fryzurka :loveu: i mła się przypomina :lol: :evil_lol: autoportret bez kochanki :cool1: Quote
Dalma Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Asiunia, ślicznie!! A teraz my: Oraz: jest mnie trzy? Quote
Agga Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 XXL nie wierze przystojniaku:crazyeye: Dziewczyny ale wy ślicznotki:multi: Quote
Dalma Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Malawaszka, XXL, super. :evil_lol: *luthien*, nie widać Cię... domagam się jakiegoś zdjęcia w zbliżeniu. ;) Agga, chyba nie mówiłaś o mnie? ;) Quote
XXL Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Agga']XXL nie wierze przystojniaku:crazyeye: Dziewczyny ale wy ślicznotki:multi: nom moje drogie panie fotki super :) aggus widze ze humorek sie poprawia bona zarty ci sie zbiera :) pozdrawiam mamciu :) buzka:p Quote
XXL Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):wow dziadzio dał fotkę :razz: nom chcialem sie poukrywac jeszcze ale zobaczylem ze inni daja to czemu by nie ja :D:eviltong: :p Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 XXL napisał(a):nom chcialem sie poukrywac jeszcze ale zobaczylem ze inni daja to czemu by nie ja :D:eviltong: :p:p i tak trzymać :razz: Quote
anushka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='XXL'] pozdrawiam :D Alicja aż mnie zamurowało..powiedzmy,że Twój "dziadzio" wygląda jak ciacho :crazyeye: mniam...:cunao: :eating: Quote
Mi. Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 eh... no trudno.... brzydactwo wychodzi z ukrycia :cool1: :roll: bez komentarza Quote
Recommended Posts