Paulina87 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Oj dawno tu nie zaglądałam... ale teraz na szybko przewertowałam kilka stron... Wszystkie fotki super... jak zawsze królują kobiety ;)... A to ja i mój zaspany misio :lol: Wpadł o 1 w nocy odwiedzić mnie na imprezie u kumpeli.. taki mały nadzór Quote
r_2005 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Evelina'] Jak najbardziej.... Poczestuj sie ...:lol: :bigcool: :lol: Lakocie czekaly na kogos bardzo spostrzegawczego Na mnie!! Na mnie!! Evelina, spowodowałaś u mnie głód słodyczowy:huh: A przystojni młodzi panowie to zapewne latorośl?:cunao: Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 O jaa, mamcia sie pokazalaa :loveu: i tateek :loveu: i Pagajki dwa :loveu: Suuuuperasne zdjeciaa, ale mieliscie fajne spotkanko :multi: :loveu: Quote
Evelina Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Siostra']A młodzieńcy z łakociami to kto? [quote name='r_2005']A przystojni młodzi panowie to zapewne latorośl?:cunao:To moj bezcenny narybek Quote
KaRa_ Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Agga']Pay i Link Linka i Ja Fotki to chyba na Junikowie byly robione?:razz: Ostatnio widziałam Pay'a widzialam na przystanku na Grunwaldzkiej ( przed rondem )tam stal i czekal na tranwajik;) :lol: A teraz ja i moje kejterki;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 to i ja o sobie przypomnę z moim tz :eviltong: Quote
r_2005 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='Evelina']To moj bezcenny narybek Mówisz, że ceny nie mają...:roll: Ciekawe jak przyszłe synowe się wkupią w Twoje łaski:evil_lol: Quote
XXL Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 r_2005 napisał(a):Mówisz, że ceny nie mają...:roll: Ciekawe jak przyszłe synowe się wkupią w Twoje łaski:evil_lol: pewnie tez bede bezcenne :) :cool1: :p Quote
Evelina Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='r_2005']Mówisz, że ceny nie mają...:roll: Ciekawe jak przyszłe synowe się wkupią w Twoje łaski:evil_lol:Synowe nieprędko się pojawią, bo Tatuś jeszcze synkom wszystkiego nie wytłumaczył jak dokonać tak genialnego życiowego wyboru jak on. :evil_lol: Mamusia zaś nadal ich uczy jak być dobrym mężem. :loveu: Musza byc doszlifowani aby mogli wybierac towar z najwyzszych polek - Polek. ;) [quote name='XXL']pewnie tez bede bezcenne :):cool1: :p Nie beda mialy wyboru :lol: Madzia, milutki ten Twoj TZ :) KaRa_TC, wesoly masz zwierzyniec. Zastanawialam sie :hmmmm: skad ja znam uchole tego psiaka na oparciu kanapy ? :evil_lol: Quote
baskomaniak Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Evelina']... KaRa_TC, wesoly masz zwierzyniec. Zastanawialam sie :hmmmm: skad ja znam uchole tego psiaka na oparciu kanapy ? :evil_lol: Ja wiem :multi: Pozdrawiam. :cool1: Quote
Evelina Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 baskomaniak napisał(a):Ja wiem :multi: Pozdrawiam. :cool1:A o pieknym dziewczeciu powyzej nawet slowem nie wspomnial :shake: Czlowieku, gdzie Ty masz oczy ? :hmmmm: ;) Quote
r_2005 Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Evelina']Synowe nieprędko się pojawią, bo Tatuś jeszcze synkom wszystkiego nie wytłumaczył jak dokonać tak genialnego życiowego wyboru jak on. :evil_lol: Już ze strachem czytałam, że tatuś nie wytłumaczył... po drugiej części zdania ulżyło mi:lol: Mamusia zaś nadal ich uczy jak być dobrym mężem. :loveu: I za to synowe będą Cię wielbiły:loveu: Musza byc doszlifowani aby mogli wybierac towar z najwyzszych polek - Polek. ;) A ciągoty takowe mają? Quote
Evelina Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='r_2005']Już ze strachem czytałam, że tatuś nie wytłumaczył... po drugiej części zdania ulżyło mi:lol: Techniką to szkoła się zajmuje. Nawet na pierwszy raz sprzęt daje :roll: A jakby co to i pigułką wspomoże :evil_lol: [quote name='r_2005']A ciągoty takowe mają?Kiedys sobie obiecali w Polki sie wzenic, ale jak to dalej bedzie, zobaczymy :roll: batmanka, aleś sobie ozorek wyhodowała ? :crazyeye: Quote
r_2005 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Evelina']Techniką to szkoła się zajmuje. Nawet na pierwszy raz sprzęt daje :roll: A jakby co to i pigułką wspomoże :evil_lol: No, to przynajmniej szkoły macie we Francji porządne:lol: Kiedys sobie obiecali w Polki sie wzenic, ale jak to dalej bedzie, zobaczymy :roll: A od czego jest troskliwa mamusia? Co to odpowiednio pokieruje?;) Quote
Evelina Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 r_2005 napisał(a):No, to przynajmniej szkoły macie we Francji porządne:lol: Bardzo porzadne :roll: Gdy na pytanie "Gdzie lezy Polska ? " odpowiadam " W Afryce" zdarzylo mi sie uslyszec "Aha" :lol: r_2005 napisał(a):A od czego jest troskliwa mamusia? Co to odpowiednio pokieruje?;)Mamusia caly czas nad tym pracuje i bezustannie zachwala wdziek, urok i czar polskiej plci pieknej. Tatus caly czas przytakuje :evil_lol: Quote
r_2005 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Evelina']Bardzo porzadne :roll: Gdy na pytanie "Gdzie lezy Polska ? " odpowiadam " W Afryce" zdarzylo mi sie uslyszec "Aha" :lol: Normalnie nie wierzę:crazyeye: Mamusia caly czas nad tym pracuje i bezustannie zachwala wdziek, urok i czar polskiej plci pieknej. Tatus caly czas przytakuje :evil_lol: Tatuś musi przytakiwać. A tatuś to Polak czy Francuz? Eee, Polak... Quote
asiunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Evelina']Bardzo porzadne :roll: Gdy na pytanie "Gdzie lezy Polska ? " odpowiadam " W Afryce" zdarzylo mi sie uslyszec "Aha" :lol: Mamusia caly czas nad tym pracuje i bezustannie zachwala wdziek, urok i czar polskiej plci pieknej. Tatus caly czas przytakuje :evil_lol: Hej! Hahaha w zwiazku z tym przypomnial mi sie moj pobyt w Hiszpanii,kiedy to student geografii(!)po moim pytaniu czy wie gdzie leży Polska? odpowiedział:Oczywiscie jest Hiszpania,Francja,Niemcy,Szwecja i Polska:lol: Quote
r_2005 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 asiunia napisał(a):Hahaha w zwiazku z tym przypomnial mi sie moj pobyt w Hiszpanii,kiedy to student geografii(!)po moim pytaniu czy wie gdzie leży Polska? odpowiedział:Oczywiscie jest Hiszpania,Francja,Niemcy,Szwecja i Polska:lol: :lol: :lol: :lol: Ale to był mam nadzieję początkujący student:lol: :lol: :lol: Quote
asiunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 r_2005 napisał(a)::lol: :lol: :lol: Ale to był mam nadzieję początkujący student:lol: :lol: :lol: Hej!! Był wówczas na pierwszym roku,nie mniej jednak zdac mature jakos musial:lol: Bodajze tydzien pozniej zapytal mnie jak to jest widziec z okna białe misie,no bo przeciez za Niemcami to juz biale niedzwiedzie biegaja i wieczna zmarzlina:lol: Quote
Evelina Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='r_2005']Normalnie nie wierzę:crazyeye: Nie musisz. Przytoczylam autentyczny fakt :lol: Inny dyplomowany Francuz zastanawial sie gdzie ta Polska nad Baltykiem lezy ? :hmmmm: Nawet skrawka polskiego wybrzeza w swej lepetynie nie mogl znalezc :roll: Za to Libanczyk z ojca Wlocha pieknie wymawial slowo Rzeszow i zachwalal polski bigos :lol: To sa ciekawostki, na ogol Francuzi o Polsce maja pojecie. :multi: Bywaja rowniez bardzo mili :loveu: gdy mowia, ze Polacy ktorych mieli okazje poznac byli .... no dobra ..... same superlatywy (nie komplementy ;) ) sie posypaly. Francuzi pieknie potrafia mowic o kims/o czyms kto/co im sie podobal i za to ich lubiam :loveu: [quote name='r_2005']Tatuś musi ... A tatuś to Polak czy Francuz? Eee, Polak...Oczywista. Jak sie dobrze przebierze to Polak najlepsiejszy Asiunia, wcale sie temu studentowi nie dziwie :lol: . Jak popatrzy ile na fotkach z naszej drogiej stolycy sniegu, to czlowiek sie zastanawia za ktorym drzewem misiek polarny sie schowal ? :lol: Quote
Patka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Jak popatrzy ile na fotkach z naszej drogiej stolycy sniegu, to czlowiek sie zastanawia za ktorym drzewem misiek polarny sie schowal ? a jak zobaczy podhalańczyka to juz jest pewnie ze to przynajmniej grenlandia :lol: Quote
batmanka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Evelina'] batmanka, aleś sobie ozorek wyhodowała ? :crazyeye: stare dzieje ;);) Quote
Recommended Posts