Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj dawno tu nie zaglądałam... ale teraz na szybko przewertowałam kilka stron... Wszystkie fotki super... jak zawsze królują kobiety ;)...

A to ja i mój zaspany misio :lol: Wpadł o 1 w nocy odwiedzić mnie na imprezie u kumpeli.. taki mały nadzór

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Evelina']

Jak najbardziej.... Poczestuj sie ...:lol: :bigcool: :lol:

Lakocie czekaly na kogos bardzo spostrzegawczego

Na mnie!! Na mnie!!
Evelina, spowodowałaś u mnie głód słodyczowy:huh:
A przystojni młodzi panowie to zapewne latorośl?:cunao:

Posted

[quote name='Agga']Pay i Link

Linka i Ja

Fotki to chyba na Junikowie byly robione?:razz: Ostatnio widziałam Pay'a widzialam na przystanku na Grunwaldzkiej ( przed rondem )tam stal i czekal na tranwajik;) :lol:

A teraz ja i moje kejterki;)

Posted

r_2005 napisał(a):
Mówisz, że ceny nie mają...:roll:
Ciekawe jak przyszłe synowe się wkupią w Twoje łaski:evil_lol:

pewnie tez bede bezcenne :) :cool1: :p

Posted

[quote name='r_2005']Mówisz, że ceny nie mają...:roll:
Ciekawe jak przyszłe synowe się wkupią w Twoje łaski:evil_lol:Synowe nieprędko się pojawią, bo Tatuś jeszcze synkom wszystkiego nie wytłumaczył jak dokonać tak genialnego życiowego wyboru jak on. :evil_lol:
Mamusia zaś nadal ich uczy jak być dobrym mężem. :loveu:
Musza byc doszlifowani aby mogli wybierac towar z najwyzszych polek - Polek. ;)

[quote name='XXL']pewnie tez bede bezcenne :):cool1: :p Nie beda mialy wyboru :lol:

Madzia, milutki ten Twoj TZ :)

KaRa_TC, wesoly masz zwierzyniec.
Zastanawialam sie :hmmmm: skad ja znam uchole tego psiaka na oparciu kanapy ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Evelina']Synowe nieprędko się pojawią, bo Tatuś jeszcze synkom wszystkiego nie wytłumaczył jak dokonać tak genialnego życiowego wyboru jak on. :evil_lol: Już ze strachem czytałam, że tatuś nie wytłumaczył... po drugiej części zdania ulżyło mi:lol:

Mamusia zaś nadal ich uczy jak być dobrym mężem. :loveu:
I za to synowe będą Cię wielbiły:loveu:
Musza byc doszlifowani aby mogli wybierac towar z najwyzszych polek - Polek. ;)
A ciągoty takowe mają?

Posted

[quote name='r_2005']Już ze strachem czytałam, że tatuś nie wytłumaczył... po drugiej części zdania ulżyło mi:lol: Techniką to szkoła się zajmuje.
Nawet na pierwszy raz sprzęt daje :roll:
A jakby co to i pigułką wspomoże :evil_lol:

[quote name='r_2005']A ciągoty takowe mają?Kiedys sobie obiecali w Polki sie wzenic, ale jak to dalej bedzie, zobaczymy :roll:

batmanka, aleś sobie ozorek wyhodowała ? :crazyeye:

Posted

[quote name='Evelina']Techniką to szkoła się zajmuje.
Nawet na pierwszy raz sprzęt daje :roll:
A jakby co to i pigułką wspomoże :evil_lol: No, to przynajmniej szkoły macie we Francji porządne:lol:

Kiedys sobie obiecali w Polki sie wzenic, ale jak to dalej bedzie, zobaczymy :roll:
A od czego jest troskliwa mamusia? Co to odpowiednio pokieruje?;)

Posted

r_2005 napisał(a):
No, to przynajmniej szkoły macie we Francji porządne:lol:
Bardzo porzadne :roll:
Gdy na pytanie "Gdzie lezy Polska ? " odpowiadam " W Afryce" zdarzylo mi sie uslyszec "Aha" :lol:

r_2005 napisał(a):
A od czego jest troskliwa mamusia? Co to odpowiednio pokieruje?;)
Mamusia caly czas nad tym pracuje i bezustannie zachwala wdziek, urok i czar polskiej plci pieknej.
Tatus caly czas przytakuje :evil_lol:

Posted

[quote name='Evelina']Bardzo porzadne :roll:
Gdy na pytanie "Gdzie lezy Polska ? " odpowiadam " W Afryce" zdarzylo mi sie uslyszec "Aha" :lol: Normalnie nie wierzę:crazyeye:

Mamusia caly czas nad tym pracuje i bezustannie zachwala wdziek, urok i czar polskiej plci pieknej.

Tatuś musi przytakiwać. A tatuś to Polak czy Francuz? Eee, Polak...

Posted

[quote name='Evelina']Bardzo porzadne :roll:
Gdy na pytanie "Gdzie lezy Polska ? " odpowiadam " W Afryce" zdarzylo mi sie uslyszec "Aha" :lol:

Hej!

Hahaha w zwiazku z tym przypomnial mi sie moj pobyt w Hiszpanii,kiedy to student geografii(!)po moim pytaniu czy wie gdzie leży Polska? odpowiedział:Oczywiscie jest Hiszpania,Francja,Niemcy,Szwecja i Polska:lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hahaha w zwiazku z tym przypomnial mi sie moj pobyt w Hiszpanii,kiedy to student geografii(!)po moim pytaniu czy wie gdzie leży Polska? odpowiedział:Oczywiscie jest Hiszpania,Francja,Niemcy,Szwecja i Polska:lol:

:lol: :lol: :lol: Ale to był mam nadzieję początkujący student:lol: :lol: :lol:

Posted

r_2005 napisał(a):
:lol: :lol: :lol: Ale to był mam nadzieję początkujący student:lol: :lol: :lol:

Hej!!

Był wówczas na pierwszym roku,nie mniej jednak zdac mature jakos musial:lol:

Bodajze tydzien pozniej zapytal mnie jak to jest widziec z okna białe misie,no bo przeciez za Niemcami to juz biale niedzwiedzie biegaja i wieczna zmarzlina:lol:

Posted

[quote name='r_2005']Normalnie nie wierzę:crazyeye: Nie musisz. Przytoczylam autentyczny fakt :lol:
Inny dyplomowany Francuz zastanawial sie gdzie ta Polska nad Baltykiem lezy ? :hmmmm:
Nawet skrawka polskiego wybrzeza w swej lepetynie nie mogl znalezc :roll:
Za to Libanczyk z ojca Wlocha pieknie wymawial slowo Rzeszow i zachwalal polski bigos :lol:

To sa ciekawostki, na ogol Francuzi o Polsce maja pojecie. :multi:
Bywaja rowniez bardzo mili :loveu: gdy mowia, ze Polacy ktorych mieli okazje poznac byli .... no dobra ..... same superlatywy (nie komplementy ;) ) sie posypaly.
Francuzi pieknie potrafia mowic o kims/o czyms kto/co im sie podobal i za to ich lubiam :loveu:

[quote name='r_2005']Tatuś musi ... A tatuś to Polak czy Francuz? Eee, Polak...Oczywista. Jak sie dobrze przebierze to Polak najlepsiejszy

Asiunia, wcale sie temu studentowi nie dziwie :lol: . Jak popatrzy ile na fotkach z naszej drogiej stolycy sniegu, to czlowiek sie zastanawia za ktorym drzewem misiek polarny sie schowal ? :lol:

Posted

Jak popatrzy ile na fotkach z naszej drogiej stolycy sniegu, to czlowiek sie zastanawia za ktorym drzewem misiek polarny sie schowal ?
a jak zobaczy podhalańczyka to juz jest pewnie ze to przynajmniej grenlandia :lol: