gugu Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 XXL jak miło cię widzieć!!! :multi: :multi: :multi: :cool2: Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='XXL']http://img35.imageshack.us/img35/9946/elmagrafka6ci.png zima ? brrr nie lubie zimy ale jak widac unas raczej malo sniegu :D foto z przed tygodnia jakos :P:crazyeye: no sam z własnej woli dał fotkę aż 2 razy musiałam spoglądać ;) Quote
Daisunia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: no sam z własnej woli dał fotkę aż 2 razy musiałam spoglądać ;) hahahaha :lol: Quote
ewelinabuck Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 :evil_lol: hahahahahaa:evil_lol: ale masz xxl powodzenie:evil_lol: Quote
XXL Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: no sam z własnej woli dał fotkę aż 2 razy musiałam spoglądać ;) ala a to zle nom wiesz ostanio zadko tu goszcze to trzeba cos po sobie zostawic :) Quote
Patka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 No to zostaw nam jeszce kawałek ... :lol: Quote
XXL Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 ewelinabuck napisał(a)::evil_lol: hahahahahaa:evil_lol: ale masz xxl powodzenie:evil_lol: ewelina zazdrosc ?:) patka nom moze zostawie tak jeszcze kawalatek fotek :):lol: :p :cool1: Quote
Patka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 XXL no ja mysle ze moze z pól kg :evil_lol: Quote
XXL Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Patka napisał(a):XXL no ja mysle ze moze z pól kg :evil_lol: patka a moze tak jakos z pol kb ? czyli 0.005mb ?:) jak bede mial fotki to wrzuce :P spokonie :P:diabloti: Quote
Patka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 jaki wrażliwy nie to nie :diabloti: :evil_lol: Quote
r_2005 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Evelina']To i ja sie noworocznie przypomne. Z serii, do serca przytul mnie ;) Miłość jak się patrzy:p A co to tam...? Ferrero Rocher? Oj, zjadłoby się:lol: Quote
Agga Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 My tacy opatuleni bo strasznie zimno było, wracalismy z cmentarza...Lince włoski zamarzły:crazyeye: Quote
malawaszka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 woww ale ekstra foteczki :multi: :multi: :multi: Quote
Evelina Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Siostra'][quote name='Wojtek']Siostra, co Ty masz na głowie? Jakieś zwierze? :-o nooo, nawet trzy: dwie psice i kota;) A to czarne to, hmm...jakby to napisać? O juz wiem: to czarne to takie samo zwierzę, jak to różowe na głowie mojej młodej:evil_lol:Ciezki kaliber z tego zwierza, az Wam sie nogi pod nim rozjezdzaja :evil_lol: [quote name='weihaiwej']A czy Poświata tu jeszcze zagląda i aktualizuje dogomaniaków w pigułce, wiecie może? Jesli sie obija to trzeba ja grzecznie przywolac do porzadku :evil_lol: [quote name='r_2005']Miłość jak się patrzy:p [quote name='r_2005']A co to tam...? Ferrero Rocher ? Oj, zjadłoby się:lol:Jak najbardziej.... Poczestuj sie ...:lol: :bigcool: :lol: [SIZE="1"]Lakocie czekaly na kogos bardzo spostrzegawczego Quote
Siostra Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Evelina']Ciezki kaliber z tego zwierza, az Wam sie nogi pod nim rozjezdzaja :evil_lol: Evelinko, bo to gruby zwierz był:eviltong: . A młodzieńcy z łakociami to kto? Agga, super zdjęcia:multi: Quote
Poświata Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 weihaiwej napisał(a):A czy Poświata tu jeszcze zagląda i aktualizuje dogomaniaków w pigułce, wiecie może? Evelina napisał(a):Jesli sie obija to trzeba ja grzecznie przywolac do porzadku :evil_lol: Przerwano mi obijanie :angryy: , przywołano do porządku :angryy: , no to jezdem i grzecznie się pytam czego:diabloti: ??? Quote
Poświata Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 A teraz poważnie, czy ktoś ma jakieś konkretne życzenia??? Spełnie je (prawie:oops: ) natychmiast, teraz idę sprzątać. Kogo mam wrzucić do współnego kociołka :diabloti:, przypomnieć się proszę:mad: ??? Quote
weihaiwej Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ja, ja proszę! Czyli weihaiwej, czyli Agata :) Quote
XXL Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Agga']Pay i Link Linka i Ja ooo jakie bomba fotki agga z kiedy to ? Quote
Recommended Posts