sota36 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: ja mam 160 cm i więcej lat niż 16 :evil_lol: Nooo, ale Ala ma tez syna - Kube - dziewczyny - kawaler do wziecia i "calkiem - cakiem" fajny gostek ;):):) - p.s mam nadzieje, ze mi to wybaczysz..... Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Maga100']A co ty się przejmujesz? :lol: Można mierzyć jeszcze mniej i mieć więcej lat ;) Alicjo, jakaś ty dostojna i wytworna :loveu: :evil_lol: :evil_lol: chyba zdegustowana :evil_lol: mój TZ to aż rechotał jak widział ta fotę , a robił z zaskoczenia Kuba ;) Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 sota36 napisał(a):Nooo, ale Ala ma tez syna - Kube - dziewczyny - kawaler do wziecia i "calkiem - cakiem" fajny gostek ;):):) - p.s mam nadzieje, ze mi to wybaczysz.....Piszesz do kogoś konkretnego? Bo dla mnie to on chyba za młody... :shake: Quote
sota36 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Ala - zeby tak wygladac, to ja sie musze POSTARAC , a Ty mi tu zasuwasz cos o ...zaskoczeniue -no wiesz!!!!! Quote
sota36 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 asher napisał(a):Piszesz do kogoś konkretnego? Bo dla mnie to on chyba za młody... :shake: - Kuba juz skonczyl 15 wiosenek.... Nie tak - sobie - forma ...reklamy... Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 asher napisał(a):Piszesz do kogoś konkretnego? Bo dla mnie to on chyba za młody... :shake::lol: :lol: Asher to to moje dziecie smarkate , we wrzesniu 16 skończyło :evil_lol: Jola pewnie mi chce przygruchać za synowa jakąś uczennicę :razz: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 sota36 napisał(a):- Kuba juz skonczyl 15 wiosenek.... Nie tak - sobie - forma ...reklamy...Joluś 16 :evil_lol: Quote
sota36 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::lol: :lol: Asher to to moje dziecie smarkate , we wrzesniu 16 skończyło :evil_lol: Jola pewnie mi chce przygruchać za synowa jakąś uczennicę :razz: - noo nieglupie - mialabym klka chetnych i madrych i ladnych... Boz e- co ja robie, co ja robie??? Ja jako swatka! Quote
Daisunia Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Paulinka18 napisał(a):Kurcze tylko szkoda, że u mnie ta funkcja się popsuła..bo mając 19 lat mierzę 158 cm :roll: o nie jestem od ciebie wyższa ja mam 165 cm wzrostu (lat 14 - no 14 za 5 miesiecy) Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::lol: :lol: Asher to to moje dziecie smarkate , we wrzesniu 16 skończyło :evil_lol: No toż piszę, że za młody! :lol: Chociaaaaż... w końcu kiedyś urosnie, nie? 8) Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 sota36 napisał(a):- noo nieglupie - mialabym klka chetnych i madrych i ladnych... Boz e- co ja robie, co ja robie??? Ja jako swatka!:lol: :lol: jak w Skrzypku na dachu :p Quote
sota36 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Joluś 16 :evil_lol: - no nie ja celowo o tej "15" , bo na to jest kodeks - jesli jest od 15 w dol.... Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 asher napisał(a):No toż piszę, że za młody! :lol: Chociaaaaż... w końcu kiedyś urosnie, nie? 8)hmmm szanse są :evil_lol: Quote
Daisunia Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 znalazlam fotki z wakacji a tu .. jedzac slonecznik :lol: a tu.. moja siostrzenica :) plakala bo biedronka odfruneła , a moja siostra zrobila jej zdjęcie ja z moją siostrzenicą no i na koniec ja na schodach :) pozdr. Quote
Evelina Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 To i ja sie noworocznie przypomne. Z serii, do serca przytul mnie ;) Quote
gugu Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Madziara napisał(a):gugu a gdzie Twoich fotek ciąg dalszy?? Madzia ja ich sporo wstawiłam :eviltong: ,gdzie więcej twoich fotek!!! :placz: ;) Quote
Patka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Evelina mniam super fotka :multi: bardzo mi sie podoba :cool1: moon_light witaj w świecie twarzy :lol: ja chyba sie kurczyc zaczynam .... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: ja mam 160 cm i więcej lat niż 16 :evil_lol: alicja nie to żebym się podlizywała...ale ty ładna jesteś babka powiem ci :cool1: Quote
Patka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ala musi być ładna :loveu: takie życie :multi: ;) Quote
Alicja Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 alicja nie to żebym się podlizywała...ale ty ładna jesteś babka powiem ci [quote name='Patka']Ala musi być ładna :loveu: takie życie :multi: ;):oops: :oops: to fotka :oops: łatwo o fotomontaż;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::oops: :oops: to fotka :oops: łatwo o fotomontaż;) już od razu fotomontaż ;) mnie się tam podoba :cool3: Quote
Madziara Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 gugu napisał(a):Madzia ja ich sporo wstawiłam :eviltong: ,gdzie więcej twoich fotek!!! :placz: ;) chwilowo wyszły :D:D Quote
gugu Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ciekawe gdzie doszły :eviltong: :diabloti: ;) Quote
Recommended Posts