Justa Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 [quote name='Pasavera']Zdjęcie robione dzisiaj :D :oops: Pas :o Zmieniasz sie jak kameleon :o Raz włosy ciemne raz jasne, raz długie raz krótkie :o 8) Quote
Patka Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Anneta pozowane klasowe się nie liczy :wink: Miło jest wiedziec z kim się rozmawia :D super dziewczyn z Was :D pozdro Quote
dbsst Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: teraz juz Was znam ;) Quote
anetta Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Patka, jak to sie nie liczy? Nie rozumiec :oops: :lol: Quote
Patka Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 juz nie kręć tylko wkejaj moja droga takie naturalistyczne jak MY :wink: :D :D :D :D pozdro Quote
anetta Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Aaaa lo to chodzy :lol: Ale to jest ostatnia fota w dlugich wloskach...z przed 2,5 miecha :) Znalazlam jeszcze jedno zdjecie..... z Frolikiem :lol: :lol: :lol: Quote
Pasavera Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Justa napisał(a):Pas :o Zmieniasz sie jak kameleon :o Raz włosy ciemne raz jasne, raz długie raz krótkie :o 8) Ale koloru nie zmieniam :lol: Nigdy nie farbowałam nawet :D :P :D A strasznie jaśnieją mi w słońcu więc latem mam inne i zimą też inne :wink: Quote
Ka-Vanga Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 To moze i ja wstawie tu moja fotke :wink: , hehe mam taka dziwna mine, bo mi slonce swiecilo w oczy :wink: :lol: . No zdjeciu jestem z moja olbrzymka na wystawie w Rumunii :D : . Quote
Wind Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Kiedys wstawialam tutaj fotke agi_ostaszewskiej, a teraz kolej na inna Dogomaniaczke, ktora zgodzila sie abym Ja fotografowala :D Oto Sajko :) Posiadaczka Bariego (Cane Corso) oraz Dragulca (bullika miniatury) :) Quote
Patka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Wind - Swietna fotka i niezwykle urocza modelka :D Ka-Vanga no w końcu wiem z kim rozmawiam :D piękny ten Twoj czarny potwór :wink: czy Twoje maskotki olbrzymy także tak duzo szczekaja jak mini?? z ciekawości pytam? :D Quote
malawaszka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [quote name='Ka-Vanga']To moze i ja wstawie tu moja fotke :wink: , hehe mam taka dziwna mine, bo mi slonce swiecilo w oczy :wink: :lol: . No zdjeciu jestem z moja olbrzymka na wystawie w Rumunii :D : . ochhh moja kochana :iloveyou: Nafusia :angel: olbrzymy tyle nie szczekają :wink: Quote
Ka-Vanga Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Wind, ale zrobilas Sajko niezla fote :klacz: . Patka, jeszcze tylko musze Twoja fotke znalezc :wink: . Wiesz olbrzymy duzo nie szczekaja, ale i moja mini nie nalezy do duzo szczekajacych :D . malawaszka napisał(a):ochhh moja kochana :fadein: Nafusia :angel: Waszeczko, wiesz, ze Cie kocham :wink: :D . Quote
malawaszka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Ka-Vanga napisał(a):malawaszka napisał(a):ochhh moja kochana :fadein: Nafusia :angel: Waszeczko, wiesz, ze Cie kocham :wink: :D . Wiem :grins: :lol: dawaj ją do konkursu na misss DGM pupili :angel: Quote
Ka-Vanga Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Ja to zdolniacha jestem, nawet takiego tematu nie zauwazylam :lol: :oops: . Quote
dbsst Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 super foty :angel: poprosze o wiecej twarzy :D Quote
tajdzi Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 No to jakby się ktoś pytał...to ja z Oskarkiem, jakieś 5 lat temu :roll: Quote
dbsst Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 tajdzi super chociaz nie tak sobie Ciebie wyobrazalam ;) super Justa jak zwykle sliczna :D wiecej wiecej wiecej :D :D tajdzi a cos z ostatnich dni :D Quote
Justa Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Powariowały :o Jaka ja tam śliczna?! :o :oops: Quote
Recommended Posts